Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η τρυφερή εξομολόγηση της Γλυκερίας για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά

  06/04/2021 12:11
Η τρυφερή εξομολόγηση της Γλυκερίας για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά

Η τρυφερή εξομολόγηση της Γλυκερίας για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά

  06/04/2021 12:11

«Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με αφορμή την μουσική βραδιά που ετοιμάζει στο Mega η Γλυκερία μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ερμηνεύτρια σε μια σπάνια εξομολόγηση αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο της Κωνσταντίνο αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τρυφερά λόγια του γιου της Γλυκερίας, την έκαναν να βάλει τα κλάματα

«Ο γιος μου ο Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία. Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι, Μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο… Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς. Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου. Υπάρχουν βλέμματα, ανταλλάσσουμε χαμόγελα. Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό σου δίνει τεράστια δύναμη» ανέφερε και συνέχισε,

«Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ισχύει και για τον παππού. Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα δυο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας