Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κύπριος κατήγγειλε το Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 15 χρονών

  06/04/2021 10:57
Κύπριος κατήγγειλε το Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 15 χρονών

Κύπριος κατήγγειλε το Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 15 χρονών

  06/04/2021 10:57

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση με φερόμενο ως θύτη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αυτή τη φορά, ένα 23χρονο σήμερα αγόρι με καταγωγή από την Κύπρο κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι υπήρξε θύμα του κ. Λιγνάδη το 2013, όταν ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο νησί για μια θεατρική παράσταση την οποία σκηνοθετούσε. Ο νεαρός ήταν τότε 15 ετών.

Όπως είπε στον Πέτρο Κουσουλό, δεν ξεπέρασε ποτέ την τραυματική εμπειρία του: σήμερα βιώνει βαριές κρίσεις πανικού, ενώ οι γονείς του δε γνωρίζουν όσα έχει περάσει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση στις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Με πήγε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και μού είπε να μού κάνει μασάζ»

Όπως είπε ο 23χρονος που λάτρευε το θέατρο, στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 πήγε στο θέατρο για να δει την παράσταση που σκηνοθετούσε ο κ. Λιγνάδης. Καθόταν στην τρίτη σειρά, όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να τον κοιτάζει επίμονα. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να παρακολουθεί το έργο. 

Όταν τελείωσε η παράσταση και φεύγοντας από τον χώρο, ένιωσε ένα άγγιγμα στον ώμο. Γυρίζοντας να δει ποιος είναι, είδε τον κ. Λιγνάδη τον οποίο δε γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο γνωστός ηθοποιός του συστήθηκε και του είπε ότι είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης. Το παιδί ενθουσιάστηκε αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε κάποιον γνωστό σκηνοθέτη από κοντά.

Ο κ. Λιγνάδης τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, του πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος για να μιλήσουν. Το μόνο που θυμάται είναι ότι ήταν ένας σκοτεινός χώρος με ελάχιστο φως, χώρος που κατά πληροφορίες, είχε παραχωρηθεί προσωρινά για διαμονή από το θέατρο στον κ. Λιγνάδη.

Εκεί ο σκηνοθέτης φέρεται να του είπε ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ηθοποιός και ότι θα τον βοηθούσε να κάνει σημαντικές γνωριμίες. Η κατάσταση, όμως, δεν άργησε να ξεφύγει: ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να ζήτησε από τον 15χρονο να τού κάνει μασάζ γιατί φαινόταν «σφιγμένος» και στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά.​

Η καταγγελία του νεαρού Κύπριου και τα όσα συνέβηκαν, αφορούν τον ξενώνα του ΘΟΚ που φιλοξενούνταν ο σκηνοθέτης. Ενώ το αγόρι κατέθεσε στο δημοσιογράφο, ότι ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας