Η λασπομαχία, το βιβλίο του Παππά, ο Τσάκι Τσαν και τα… κομμάτια της Μαριαλένας

 

Έφυγε η κλίκα του Κόρο - Κώστα, ήρθε ο Σακης - Ελευθερια και φάνηκε ο αληθινός Ντάφυ - Ο 1ος υποψήφιος και οι αντιδράσεις Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι αντιδράσεις της αλλαγής - Η ασυλία και οι αφιερώσεις στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνήθεια που έγινε λατρεία, όταν οι Kόκκινοι χάνουν την ασυλία και πάνε να ψηφίσουν. Σίγουρα δεν θα παιζόταν στο στοίχημα γιατί η απόδοση θα ήταν στα τάρταρα, καθώς το να βγει στον... τάκο ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 έχει γίνει πλεον θεσμός.  Αυτή τη φορά μάλιστα το ζήτησε και ο ίδιος επηρεασμένος από το νέο του τραυματισμό. Οπότε ο τραγουδιστής θα είναι για ακόμα μια φορά (εχουμε χάσει το μέτρημα) υποψήφιος προς αποχώρηση και μένει να φανεί ποιοι θα βρεθούν απέναντι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το ανακάτεμα των ομάδων  ήταν το βασικό θέμα συζήτησης Kόκκινων και Mπλε στην κοινή τους παραλία. Ο Αλέξης Παππάς που επέστρεψε στους Kόκκινους όπως και η Ελευθερία Ελευθερίου και έγιναν πάλι ομάδα με τον Τριαντάφυλλο έβγαλε λόγο τονίζοντας πως πλέον ένα καινούργιο βιβλίο ανοίγει.

 

Το... νέο βιβλίο του Αλέξη Παππά σχολίασαν οι Τζειμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης που δυσκολεύονται να πιστέψουν πως θα δουν αλλαγές . Ένα σπίρτο να ρίξεις στην Kόκκινη ομάδα θα γίνει μπαρούτι θεωρεί ο Τζειμς, ενώ το παρεάκι Αλέξης-Τριαντάφυλλος ανησυχεί και την Καρολίνα Καλύβα.

 

James: Νέο όνομα για την κόκκινη ομάδα το μπαρούτι

 

Ξεκαθάρισμα έκαναν και άλλοι παίκτες που δεν πείστηκαν από τον ενωτικό λόγο του Αλέξη Παππά. Ο 34χρονος ηθοποιός θεωρεί ότι όλοι πιάστηκαν στην επιφάνεια και όχι στην ουσία.

 

Οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος ήταν σαφής. «Θα πας στην ομάδα σου, θα πάω στην ομάδα μου. Δεν μπορεί να είμαστε ομάδα μόνο στο αγώνισμα. Ομάδα είμαστε όταν τρώμε μαζί, όταν κοιμόμαστε μαζί, όταν ξυπνάμε μαζί. Δεν μπορεί, ρε φίλε, εγώ να ξυπνάω και να βλέπω τον Κόρο απέναντι μου… Παναγία μου! Δηλαδή έλεος! Θα ξυπνάω και θα βλέπω τον Κόρο και τον Κώστα δίπλα μου; Όχι μεγάλε».

«Δηλαδή τι είσαι; Και ποιος είσαι; Θα είσαι δίπλα μου εσύ; Δεν είσαι στην ομάδα μου πλέον» πρόσθεσε με νόημα ο τραγουδιστής. «Τώρα Κωστάκο μου που έφυγες, την χέστρα σου και σε άλλη παραλία».

 

Αντίθετα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζεύει τα κομμάτια της μετά τον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριλένα Ρουμελιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία. Και εμένα την ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές στο παιχνίδι».

«Μία, την πρώτη φορά, που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα που πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μες στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον. Ήταν το γούρι μου όπως είχα πει» πρόσθεσε βουρκωμένη η παίκτρια της μπλε ομάδας. «Και τώρα πάλι αυτόν, τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου, μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι».

«Και λύγισα, δεν μπορώ… Ένιωθα δυνατή αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη»!

 

Για τον… χωρισμό του με τη Μαριαλένα μίλησε και ο Σάκης Κατσούλης, με την πρώην φιλενάδα του να παίρνει στη συνέχεια το λόγο και να το κάνει πιο μελό.

 

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που οι δυο νέες ομάδες θα έγιναν μάχη στη λάσπη ο Σάκης Κατσούλης και ο Τζειμς Καφετζής ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο στίβο μάχης, με τον Kόκκινο πλέον Σάκη να βρίσκει πρώτος τους στόχους για το 1-0.

 

Με τα χρώματα των κόκκινων αγωνίζεται πια στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης μετά το νέο μοίρασμα στην τράπουλα που έκανε η παραγωγή στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Κάτι που τον χώρισε από την πρώην σύντροφο του, Μαριλένα Ρουμελιώτη η οποία και παρέμεινε στην μπλε ομάδα.

Κερδίζοντας, ωστόσο, μια δύσκολη μονομαχία και κατορθώνοντας να κάνει το 7 – 7 για τις δυο ομάδες, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση. Μια αφιέρωση στην αγαπημένη του συμπαίκτρια, και πρώην σύντροφο, Μαριλένα Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το αγώνισμα, ο παίκτης των κόκκινων πια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά η Μαριαλένα μου λείπει πολύ… συγνώμη». Τότε, όλοι οι συμπαίκτες του θέλησαν να δώσουν στο σύνθημα όχι το δικό του όνομα αλλά της αντιπάλου, Μαριλένας!

Κάτι που γοήτευσε, αν μη τι άλλο, την παίκτρια των Μπλε που χαμογέλασε

 

Οι δυο ομάδες έδειξαν πως αυτή τη φορά ο αγώνας θα είναι ντερμπι και έτσι και έγινε, καθώς έφτασαν μαζί στο 9-9 και οδηγήθηκαν στο flag race εκεί οπου Μαριαλένα και Νίκος θα αντιμετώπιζαν Ηλία και Καρολίνα.

 

Νικητές οι Mπλε με 10-9, με το Νίκο Μπάρτζη που χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του να αποθεώνεται.

 

Μετά τη νίκη των Mπλε ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον  Γιώργο Κόρομι να του πει ποιον θα επιθυμούσε να κερδίσει από την πρώην του ομάδα το τοτέμ της ατομικής ασυλίας. Ο Κόρομι απάντησε οτι υποστηρίζει Ηλία και Καρολίνα και πως θα ήθελε να δει τον Αλέξη Παππά να φεύγει από το παιχνίδι επιβίωσης λίαν συντόμως. Παράλληλα ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία Τριαντάφυλλο και του ζήτησε να επιστρέψει γρήγορα σε αγωνιστική δράση γιατί τον θέλουν ως αντίπαλο στους αγώνες.  

 

Στην ατομική ασυλία Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος έφτασαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή όμως να φοράει το τοτέμ στο λαιμό του. 

 

Ποιος ηγείται των Μπλε;

 

Μαριαλένα: Μου λείπει η φωνή και η παρουσία του Σάκη στον πάγκο

 

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Αλέξη για το καινούργιο βιβλίο, ενώ  ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε ότι δεν πίστεψε στον ενωτικό λόγο του Παππά γιατί όπως είπε είναι διπρόσωπος. 

 

Ο ζαχαροπλάστης συνέχισε να… κερνάει φαρμάκι τους Αλέξης Παππά και Τριαντάφυλλο αποκαλώντας τους παίκτες ριάλιτι και όχι Survivor, με τον Ντάφυ να γίνεται «Τσάκι Τσαν». 

 

Νίκος: Ο Παππάς πήγε να βγάλει εμένα και τον James κλέφτες

 

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας για ακόμα μια φορά οι Kόκκινοι, ακόμα και με νεα σύνθεση, έριξαν... μαύρο στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είχε ζήτήσει ο ίδιος να ψηφιστεί για το καλό της ομάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!