Σάκης και Μαριαλένα όπως Ρωμαίος και Ιουλιέτα! Το Τwitter σε παραλήρημα

 

Ένα είναι το σίγουρο! Ο Σάκης ξέρει να διεκδικεί την γυναίκα που αγαπά - Ταξίδεψε στην άλλη άκρη του κόσμου για πάρτι της και της αφιερώνει τις νίκες στο #SurvivorGR - 'Οτι και να έκανε στο παρελθόν, είναι μετανοιωμένος έμπρακτα και συγχωρεμένος! Sorry Λιβάνη αλλά εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο! - Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει η πεθερά μάνα της...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δυο παίκτες του Survivor που έδειξαν να επηρεάζονται περισσότερο από όλους από την απόφαση της παραγωγής να ανακατέψει ξανά τις ομάδες και ο νεαρός παίκτης να βρεθεί στην αντίπαλη ομάδα. Τα δυο παιδιά υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν ωστόσο πλέον δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο επεισόδιο, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη να περιγράψει τα συναισθήματά του με τον ίδιο φανερά στεναχωρημένο να αναφέρει: «Ήταν η δυσκολότερη βραδιά για εμένα χθες. Χωρίστηκα από ένα μέλος που το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναέρθω κοντά, με τη Μαριαλένα. Eίναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα, ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% και να ακούω αυτά που θέλω. Πιστεύω και εγώ το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε».

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριαλένα που με τρεμάμενη φωνή είπε: «Περάσαμε χρόνο μαζί, κοιμηθήκαμε στην ίδια καλύβα. Νομίζω είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους. Ο Σάκης είναι το γούρι μου. Χθες που δεν άκουγα τη φωνή του στον πάγκο μου κακοφάνηκε. Τώρα η φωνή του θα είναι στην Κόκκινη ομάδα. Πρέπει να ξεπεράσω δευτέρο ψυχολογικό σοκ, πρώτο που μπήκε και δεύτερο που έφυγε…»

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας παρόλο που και οι δυο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οι πανηγυρισμοί τους ήταν φειδωλοί και συχνά έριχναν ματιές ο ένας στον άλλο. Κάποια στιγμή μάλιστα και μετά το τέλος του αγώνα του Σάκη από τον οποίο βγήκε νικητής, ζήτησε από τους συμπαίκτες του αντί για το δικό του όνομα να φωνάξουν της Μαριαλένας που όπως είπε του λείπει πολύ.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ειδύλλιο μεταξύ των δύο παικτών έχει… ζωηρέψει έπειτα από την είσοδο του Έλληνα τερματοφύλακα στο παιχνίδι. Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στην οικογένεια της Μαριαλένας και του Σάκη, λόγω του άσχημου χωρισμού πριν από την έναρξη του διάσημου ριάλιτι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και κυρίως η μητέρα της, είχε ζητήσει επανειλημμένως και εντόνως να έχει επικοινωνία με την κόρη της, θέλοντας να μάθει τι ισχύει πραγματικά και να μην βγάζει συμπεράσματα σύμφωνα με αυτά που παρουσιάζονται στα καθημερινά επεισόδια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η φημολογία που έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες ώρες, αυτή ήταν η γυναίκα που απείλησε την παραγωγή για την αλλαγή των ομάδων και απαίτησε να «χωριστούν» η Μαριαλένα και ο Σάκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκαλούσε την αποχώρηση της κόρης της από το Survivor.

Μετά τα όσα έχουμε παρακολουθήσει όσον αφορά στη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, η μητέρα της παίκτριας ξέσπασε στο «Πρωινό». Όπως μετέδωσε ο Αλέξης Μίχας, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια της Μαριαλένας. Τα τρία αδέρφια της στεναχωριούνται με όλα αυτά που βλέπουν στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της δεν έχει κλείσει μάτι μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Η κ. Γεωργία, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τόνισε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντας. Είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων, δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

Δεσ το βίντεο στο 00.22'

Τίποτα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter που έστησαν πάρτι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα