Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γι’ αυτό αποφάσισε να μιλήσει τώρα δημοσίως η Σοφία Μπεκατώρου

  19/01/2021 12:52
Γι’ αυτό αποφάσισε να μιλήσει τώρα δημοσίως η Σοφία Μπεκατώρου

Γι’ αυτό αποφάσισε να μιλήσει τώρα δημοσίως η Σοφία Μπεκατώρου

  19/01/2021 12:52

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε μια νέα εξομολόγηση στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time». Η Ολυμπιονίκης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, εξήγησε γιατί το είπε τώρα και όχι πριν από περίπου δύο δεκαετίες που συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Είμαι συγκλονισμένη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένος. Έχει τη διάθεση να ζήσει σε μια πιο υγιή κοινωνία που όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα για μια μεγάλη αλλαγή και να νιώθουμε πιο ασφαλείς.

Περιβάλλοντα όπως ο αθλητισμός να έχουν την υγιή μορφή τους και να τα απολαμβάνουμε, να βάζουμε τα παιδιά μας μέσα στο αθλητικό κίνημα. Να δημιουργήσουμε φορείς αλλά και τρόπους, ώστε κανένας να μη νιώθει μόνος και να μη φοβάται.

Να μην υπάρχει αυτή η κατάχρηση εξουσίας σε οποιοδήποτε τομέα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για εκείνη η ηθική δικαίωση πια θα ήταν να υπάρξουν δομές και τρόποι ώστε να ζήσουμε όλοι σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετάνιωσε που δεν το είπε νωρίτερα; Η Ολυμπιονίκης υπογράμμισε: «Δε μπορούσα να το πω νωρίτερα. Είναι οι καταστάσεις τέτοιες που το κλίμα δεν ευνοεί να μιλήσει κανένας. Χρειάζεται πολύς καιρός για να μπορέσει κάποιος να ζήσει με αυτό και να το πει δημοσίως».

Δες όλη την εξομολόγηση στο παρακάτω βίντεο:

 

«Δεν είμαι η μόνη αθλήτρια που κακοποιήθηκε» είπε στις δηλώσεις της η Σοφία Μπεκατώρου.

Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ιστιοπλοΐας και η συνάντηση της ολυμπιονίκης με την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας