Καραβάτου και Κατσούλης απολογήθηκαν δημόσια: «Έφταιξα και ήταν λάθος»

 

 

Νέοι μπελάδες για τη «Φωλιά των Κου Κου»: Καταγγελία στο ΕΣΡ αλλά και παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητά το «Μωβ». Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησαν σε δημόσια απολογία για όσα είχαν ειπωθεί από τα αδέλφια Βαρουξή. «Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα». Τη δική τους απάντηση έδωσαν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής που προκάλεσε έντονο κύμα αντιδράσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δύσκολη μέρα για τη «Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, σε έντονα φορτισμένο κλίμα, έκαναν μια διαφορετική έναρξη, προχωρώντας σε δημόσια απολογία, μετά τον σάλο που προέκυψε από τις δηλώσεις των αδελφών Βαρουξή, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή πριν από μερικές ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Χρήστος Βαρουξής και ο Παναγιώτης Βαρουξής, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού «Στη φωλιά των Κου Κου», δήλωσαν ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, δίχως εκείνη να γνωρίζει ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα -αγνοούσε δηλαδή ότι είναι δίδυμοι. Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες, με αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να απολογηθούν δημόσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το έχετε μετρήσει...;» H απόλυτη σεξόερώτηση της Καραβάτου στους δίδυμους

 

«Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου αναφέροντας τα εξής:

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».

 

Τη δική τους απάντηση έδωσαν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μια δήλωση που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η απάντησή τους προκάλεσε έντονο κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να φτάνουν στο σημείο να τους αποκαλέσουν ακόμα και βιαστές.

Ο Χρήστος Βαρουξής απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας, «Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι»

Αυτά τα λόγια κοινοποίησε και ο Παναγιώτης Βαρουξής στο προφίλ του προσθέτοντας, «Σοβαρευτείτε».

 

Τις δηλώσεις του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα αποφάσισε να σχολιάσει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει,δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση. 

«"Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα δική μου. Δεν ήταν σχέση να το διευκρινίσουμε". Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σεξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν ότι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται σε σχέση δεν αξίζει. Ότι είναι γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια αυτοσεβασμού.

Ότι μπορούν να τη βιάσουν δεν έχει σύντροφο, ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν γιατί δεν έχει έναν άνδρα στο πλευρό της. ‘Οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν “ανήκει” σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί… Με λίγα λόγια οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σεξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν τη πατριαρχεία».

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε και τη στάση των παρουσιαστών της εκπομπής, Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου.

Δες όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

 

Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, ένα trailer της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό για τα ΑμεΑ.

Μάλιστα τότε, οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το άτυχο αυτό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, ένα trailer της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό για τα ΑμεΑ.

Μάλιστα τότε, οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το άτυχο αυτό περιστατικό.

«Θέλω να πω κάτι που θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε όλοι ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας trailer. Είναι πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση και δεν έχουμε δείξει ειλικρινά ποτέ τέτοια δείγματα και στην προσωπική μας ζωή και στην τηλεοπτική μας πορεία.

Μπορούμε να εισηγηθούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε. Δεν ήταν σωστό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε τότε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τον Κρατερό Κατσούλη να αναφέρει: «Έτσι είναι ήταν μια άτυχη στιγμή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων