«Από τότε που γνώρισα την Άννα δεν άγγιξα άλλη» Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά!

 

«Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια... δύο μέτρα κάτω από την γη. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους... Έφτασα σε σημείο... ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα.Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα...» ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής του και πόσο τον έχουν ευνοήσει καθώς και για τον λόγο που δεν χάρηκε την επιτυχία του «Ντόλτσε Βίτα».

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα.»

To ξεκίνημα της καριέρας του: «Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. 8 χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού.

Η χλιδάτη και σπάταλη ζωή: Έβγαινα έξω πήγαινα στα μπουζούκια, γυναίκες, ζεϊμπέκικα. Δε βρήκα την ευτυχία, ούτε από τις γυναίκες ούτε από τα πολυτελή οχήματα. Είχα μόνος μου 8 μεταφορικά μέσα. Πήγαινα ταξίδια με τους φίλους μου. Έκανα σπατάλες αλλά δεν θα τα άλλαζα αν ξανάρχιζα. Κάτι μέσα μου με “γαργαλούσε”. Το να αισθάνομαι διάσημος σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων μου φαινόταν γελοίο.

 

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς: Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε  στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα.» 

Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα.

Πώς άρχισε να αλλάζει η ζωή του: Άρχισαν να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα.

Δες εδώ όσα είπε για το παρελθόν αλλά και την ασκητική ζωή του κοντά στη φύση

 

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι

Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά και το βίντεο που ακολουθεί δεν πρέπει να το δουν ανήλικοι κάτω των 16 ετών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»