Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός του σώματος αλλά της ψυχής»

  17/01/2021 11:19
 «Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός του σώματος αλλά της ψυχής»

«Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός του σώματος αλλά της ψυχής»

  17/01/2021 11:19

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης παραχώρησε δηλώσεις στο «Έλα Χαμογέλα» για τον μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η Σοφία Μπεκατώρου. «Στην ελληνική ομοσπονδία ιστιοπλοΐας επικρατεί καθεστώς ομερτά και βίας... Σε πολλά παιδιά έχουν καταστρέψει το όνειρό τους γιατί τα έχουν απειλήσει ώστε να μην μπορούν να συνεχίσουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Σοφία Μπεκατώρου, μετά την αποκάλυψη ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από παράγοντα της ιστιοπλοΐας στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές ενώ κι άλλες σπουδαίες αθλήτριες πήραν το θάρρος και αποκάλυψαν δημόσια ότι έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης παραχώρησε δηλώσεις στο «Έλα Χαμογέλα»

Ο ίδιος ανέφερε: «Την Σοφία Μπεκατώρου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο κορυφαία αθλήτρια, αποδεικνύει ότι και στην θάλασσα είναι κορυφαία γιατί τολμά να λέει την αλήθεια της, η οποία μετά τα όσα είχα πει στην Βουλή, κι ήλπιζα ότι θα ήταν η αρχή για την Σοφία και για άλλους αθλητές της ομοσπονδίας να μιλήσουν, δυστυχώς δικαιώνομαι. Από τα 19 μου λέω ότι η ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. 33 χρόνια μετά και με όσα καταγγέλει η Μπεκατώρου, καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Εμείς οι αθλητές λέμε όχι στην κατάχρηση εξουσίας και στην χρήση βίας και κυρίως όχι στην κουλτούρα βιασμού της σιωπής, Έχει πολλή ομερτά και βία μέσα στο διοικητικό συμβούλιο. Πιστεύω ότι δεν φτάνει να μην αδικούμε αλλά να μην αφήνουμε άλλους να αδικούν, αυτή είναι η πραγματική έννοια της δικαιοσύνης για εμένα.

Λυπάμαι για αυτήν την εξέλιξη αλλά πρέπει κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το σκοτάδι να απαντήσουμε. Είχα ακούσει δεξιά κι αριστερά κάποια πράγματα αλλά όχι τόσο συγκεκριμένα. Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός του σώματος αλλά της ψυχής. Σε πολλά παιδιά έχουν καταστρέψει το όνειρό τους γιατί τα έχουν απειλήσει ώστε να μην μπορούν να συνεχίσουν.»

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας