«Είμαι περήφανη...! Δεν μιλήσαμε..., δεν ξέρω τι έχει, δεν μου λένε τι ακριβώς»

 

Η μητέρα της Κάτιας μιλάει πρώτη φορά on camera μετά την αποχώρησή της  από το #SurvivorGR! Η Ταραμπάνκο δίνει απαντήσεις για πρώτη φορά, η συγκίνηση on camera! «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Είμαι ζωντανή, επιβίωσα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

H Κάτια Ταραμπάνκο μετά από μια αρκετά αλλά σύντομη επιτυχημένη πορεία στο «Survivor πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Το γνωστό μοντέλο αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, παρά το γεγονός ότι για δύο συνεχόμενες εβδομάδες είχε ψηφιστεί ως η πιο δημοφιλής παίκτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε τη μητέρα της Κάτιας, η οποία μίλησε για την πορεία της κόρης της στο «Survivor»:

«Είμαι περήφανη για εκείνη και ευχαριστώ τον κόσμο. Την περιμένω να έρθει, δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν μου λένε τι ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ξέρω καλά ελληνικά. Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει. Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια. Πιστεύω ότι έκανε φίλους μέσα στο παιχνίδι. Της είπα καλύ τύχη όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor. Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο!» δήλωσε η μητέρα της Κάτιας, Ναταλία Χαβραχ.

 

Το γνωστό μοντέλο παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή «Love It», όπου μίλησε για όλα, για την υγεία της, τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και το συμβάν με το ρύζι.

Για την αποχώρησή της: Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Είμαι ζωντανή, επιβίωσα! Η αλήθεια είναι ότι απλά με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% μου από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ουσιαστικά γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις που έπρεπε να περάσουμε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor! Είναι οξύμωρο να το λέμε παιχνίδι, είναι επιβίωση. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω

Για τον Περικλή Κονδυλάτο: Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό. Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά. Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική μέσα σε αυτό το παιχνίδι.

Για το ρύζι: Ήταν εγωιστικό από μέρους μου να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και έπειτα η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά και λάθος, γιατί δεν τον δωροδόκησα απλά ο Πάνος με είδε να μαγειρεύω και το μοιραστήκαμε. Είχαμε φάει ξανά μαζί”. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι της έλειπε μέσα στο παιχνίδι, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, αποκαλύπτοντας ότι της έλειψε η μητέρα της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»