Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κατέρρευσε on air με το τηλεφώνημα της μητέρας της! 'Εκλαιγε με αναφιλητά

  25/11/2020 10:24
Κατέρρευσε on air με το τηλεφώνημα της μητέρας της! Εκλαιγε με αναφιλητά

Κατέρρευσε on air με το τηλεφώνημα της μητέρας της! 'Εκλαιγε με αναφιλητά

  25/11/2020 10:24
 

Το στρούντελ σε σχήμα φαλλού αποτελείωσε την Κατερίνα Καραβάτου! Στα όρια της τρέλας! Γέλιο και κλάμα γίναν ένα! Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά!

Η Κατερίνα Καραβάτου έκλαιγε με αναφιλητά, όση ώρα η γνώριμη αγαπημένη της φωνή μιλούσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Οι συνεργάτες της είχαν για εκείνη μια μεγάλη εντυπωσιακή ανθοδέσμη που της χάρισε χαμόγελα και ένα συγκινητικό τηλεφώνημα που την γέμισε δάκρυα…

«Καλημέρα Κατερινάκι μου!», ακούστηκε η γλυκιά φωνή της μητέρας της και η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε αυτόματα να κλαίει! «Μαμά σε παρακαλώ, δεν μπορώ!», αναφώνησε η παρουσιάστρια.

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;», αναρωτήθηκε η κυρία Κική και τα λόγια της τα επόμενα λεπτά δεν άφησαν τα δάκρυα της Κατερίνας να στεγνώσουν.

«Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου», είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καραβάτου.

Εμείς να της ευχηθούμε με τη σειρά μας, χρόνια πολλά!

Νευρικό γέλιο έπιασε την Κατερίνα Καραβάτου με αυτό που αντίκρισε.

Θα είναι μια μέρα με πολλά δάκρυα για την Κατερίνα Καραβάτου η σημερινή. Δάκρυα από συγκίνηση, αλλά και δάκρυα από πολύ γέλιο.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε πάσα στον Λάμπρο Βακιάρο για να παρουσιάσει τη σημερινή συνταγή, δεν φανταζόταν ποιο θα ήταν το επόμενο πλάνο και τι θα προκαλούσε. Το στρούντελ που ετοίμαζε ο μάγειρας είχε ένα… άβολο σχήμα. Ένα σχήμα που οδήγησε την παρουσιάστρια σε ολική κατάρρευση αυτή τη φορά.

Το τρανταχτό γέλιο της παρουσιάστριας ήχησε απ’ άκρη σ’ άκρη στο πλατό και η κατάσταση βγήκε εκτός τροχιάς για μερικά δευτερόλεπτα.

Το σχήμα τους στρούντελ, η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε…

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καραβάτου για τη γιορτή της και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο για της ευχηθεί. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ωστόσο, μια ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Κρικοριάν πήγε την συζήτηση αλλού…

Ουσιαστικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Νίκο αν του είχε γίνει πρόταση να κάνει το «Ξαναδέστε Τους» μαζί με την Κατερίνα. Εκείνος ξαφνιάστηκε αρχικά, αλλά η Κατερίνα Καραβάτου του θύμισε το γεγονός κι εκείνος το επιβεβαιώσε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ολοκληρώσει την παρέμβασή του με μια αιχμή προς το κανάλι…

«Να πούμε στον αέρα αυτού του καναλιού που είναι το δικό σας, τα φιλιά μου στο κανάλι σας, να ηρεμήσει πια και να πάρετε τα πόδια σας για να μην πω τον κ…ο σας και να έρθετε στην εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας