Κατέρρευσε on air με το τηλεφώνημα της μητέρας της! 'Εκλαιγε με αναφιλητά

 

Το στρούντελ σε σχήμα φαλλού αποτελείωσε την Κατερίνα Καραβάτου! Στα όρια της τρέλας! Γέλιο και κλάμα γίναν ένα! Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κατερίνα Καραβάτου έκλαιγε με αναφιλητά, όση ώρα η γνώριμη αγαπημένη της φωνή μιλούσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Οι συνεργάτες της είχαν για εκείνη μια μεγάλη εντυπωσιακή ανθοδέσμη που της χάρισε χαμόγελα και ένα συγκινητικό τηλεφώνημα που την γέμισε δάκρυα…

«Καλημέρα Κατερινάκι μου!», ακούστηκε η γλυκιά φωνή της μητέρας της και η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε αυτόματα να κλαίει! «Μαμά σε παρακαλώ, δεν μπορώ!», αναφώνησε η παρουσιάστρια.

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;», αναρωτήθηκε η κυρία Κική και τα λόγια της τα επόμενα λεπτά δεν άφησαν τα δάκρυα της Κατερίνας να στεγνώσουν.

«Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου», είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καραβάτου.

Εμείς να της ευχηθούμε με τη σειρά μας, χρόνια πολλά!

 

Νευρικό γέλιο έπιασε την Κατερίνα Καραβάτου με αυτό που αντίκρισε.

Θα είναι μια μέρα με πολλά δάκρυα για την Κατερίνα Καραβάτου η σημερινή. Δάκρυα από συγκίνηση, αλλά και δάκρυα από πολύ γέλιο.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε πάσα στον Λάμπρο Βακιάρο για να παρουσιάσει τη σημερινή συνταγή, δεν φανταζόταν ποιο θα ήταν το επόμενο πλάνο και τι θα προκαλούσε. Το στρούντελ που ετοίμαζε ο μάγειρας είχε ένα… άβολο σχήμα. Ένα σχήμα που οδήγησε την παρουσιάστρια σε ολική κατάρρευση αυτή τη φορά.

Το τρανταχτό γέλιο της παρουσιάστριας ήχησε απ’ άκρη σ’ άκρη στο πλατό και η κατάσταση βγήκε εκτός τροχιάς για μερικά δευτερόλεπτα.

Το σχήμα τους στρούντελ, η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε…

 

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καραβάτου για τη γιορτή της και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο για της ευχηθεί. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ωστόσο, μια ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Κρικοριάν πήγε την συζήτηση αλλού…

Ουσιαστικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Νίκο αν του είχε γίνει πρόταση να κάνει το «Ξαναδέστε Τους» μαζί με την Κατερίνα. Εκείνος ξαφνιάστηκε αρχικά, αλλά η Κατερίνα Καραβάτου του θύμισε το γεγονός κι εκείνος το επιβεβαιώσε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ολοκληρώσει την παρέμβασή του με μια αιχμή προς το κανάλι…

«Να πούμε στον αέρα αυτού του καναλιού που είναι το δικό σας, τα φιλιά μου στο κανάλι σας, να ηρεμήσει πια και να πάρετε τα πόδια σας για να μην πω τον κ…ο σας και να έρθετε στην εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»