Η αποκάλυψη του Καράβα για το σκηνικό με τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ

 

Το επεισόδιο με τους παίκτες στο #GNTMgr και τα 120.000 ευρώ που δεν πήρε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Καράβας, μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου»,, σε εκείνους που τον κατηγόρησαν στο GNTM για την απόφαση να αναδείξει νικητή του challenge τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Ο Γιώργος Καράβας είπε τα εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Άκου να δεις! Το “ρε φίλε” εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα – ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο, να σε θεωρούν φίλο τους. Υπάρχει κάτι, το οποίο τα παιδιά λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ αυτό που προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν και να τους εξηγήσω απέναντί τους είναι ένα πράγμα. Όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης. Είσαι coach και στο κομμάτι να προφυλάξεις κάποιον. Ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό. Άρα, το να έχεις πχ την ελευθερία του λόγου, είναι απόλυτα σεβαστό, απόλυτα κατανοητό και κάτι που θέλουμε, βάση αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά κάποιος πρέπει να καταλαβαίνει που η ελευθερία του λόγου του σταματάει και που ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου που έχει κάποιες πιο πάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες.

 

Η ηλικία είναι ένας ελαφρυντικός παράγων σε αυτό, το οποίο συμβαίνει γενικότερα στη ζωή μας. Αλλά από εκεί και πέρα ο κόσμος έξω και ο επαγγελματικός και οι προσωπικές σχέσεις, είναι ζούγκλα. Στο κομμάτι της μόδας υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα, την οποία ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Κάθε μέρα κρίνεσαι και κάθε μέρα ψάχνεις δουλειά. Κάθε μέρα είσαι σε αναζήτηση εργοδότη.

Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που έχουμε μια καθημερινή τριβή τους τελευταίους μήνες και λίγο πολύ έχω καταλάβει την προσωπικότητά του. Είναι τρομερά εξωστρεφής, είναι ένας άνθρωπος που αυτό που σκέφτεται το λέει στον λόγο αφιλτράριστα που ίσως αυτό να βρίσκει σε κάποιες περιπτώσεις σε γωνίες. Θα τον βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής του, αλλά ίσως να του στοιχήσει εάν δεν φιλτράρει κάποια πράγματα που λέει. Μην το πάμε προσωπικά, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Αντρέα, ούτε με τον Έντουαρντ, ούτε με τον οποιαδήποτε. Και τα δύο παιδιά που αναφέραμε είναι κούκλοι και πολύ καλά μοντέλα. Έχει να κάνει με το ότι γενικότερα στη ζωή πρέπει να ορίζεις κάποια πράγματα, να βάλεις λίγη διπλωματία, λίγο νερό στο κρασί σου ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες…», είπε ο Γιώργος Καράβας.

 

Ο Γιώργος Καράβας, στη συνέχεια έφερε ως παράδειγμα μια δική του περίπτωση, όταν έφτασε μέχρι την τελική δυάδα για να πάρει μια δουλειά 120,000 ευρώ και τελικά την έχασε. Μια αποκάλυψη που «πάγωσε» την Κατερίνα Καραβάτου.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική