Η αδικία του Καράβα έφερε εντάσεις, θυμό και νεύρα στους παίκτες του #GNTMgr

 

Η εκδίκηση - μάθημα των κριτών στο χάος που δημιουργήθηκε και ο τιμωρός που έγινε σωτήρας στο #GNTMgr! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με μια νέα δοκιμασία για τα μοντέλα του ριάλιτι στο επεισόδιο του GNTM.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με ολόσωμες latex φόρμες. H Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ήταν εκεί για να κατευθύνουν τα παιδιά.

Είχαν στη διάθεση τους μόνο 10 δευτερόλεπτα για να πετύχουν το καλύτερο κλικ και να έχουν μια σωστή λήψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πόζαραν στο φακό, φόρεσαν πούδρα στα σώματά τους για να μπορεί να γλιστράει η φόρμα και τα κλικς ξεκίνησαν!

Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν και βάλουν τις φόρμες αλλά και να τις βγάλουν! Γέλια, πειράγματα αλλά και περίεργα σχόλια είχε η σημερινή δοκιμασία των παικτών στο ριάλιτι μοντέλων! 

 

Ένταση και προβληματισμός ανάμεσα στα μοντέλα και τον coach Γιώργο Καράβα - Τι συνέβη;

 

Τα αποκάλυψε όλα ο Αιμιλιάνο μιλώντας στις κάμερες στο σημερινό επεισόδιο!

Ο Αιμιλιάνο ήταν εκείνος που κέρδισε το έπαθλο στη σημερινή δοκιμασία και είχε την ευκαιρία να πάρει μαζί του στο έπαθλο άλλον έναν παίκτη για μια επαγγελματική φωτογράφιση σε ένα κορυφαίο σετ!

Ο Αιμιλιάνο επέλεξε φυσικά την Μαριαγάπη και έσταζε… μελι μιλώντας για εκείνην. Αναφέρθηκε στο πόσο ευχάριστος χαρακτήρας είναι, το πόσο πολύ ταιριάζουν μεταξύ τους με τα γελάκια και τον όλο υπονοούμενα βήχα του άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον δεν είναι μόνο φίλοι και ότι κάτι άλλο πιο σοβαρό τρέχει ανάμεσά τους!

Το δεύτερο σκέλος του επάθλου ήταν να πάρουν μαζί τους και δυο ακόμη άτομα για προπ. Έτσι ο Αιμιλιάνο διάλεξε τον Ηρακλή και η Μαριαγάπη επέλεξε την Λία!

Στη φωτογράφιση ήταν και ο Δημήτρης Σκουλός που είπε στο ζευγάρι: «Ταιριάζετε» με τον Αιμιλιάνο να συμφωνεί, ενώ ο Ηρακλής σχολίασε: «Είναι ωραίο ζευγαράκι. Cute. Ταιριάζουν και στον φακό. Τώρα, στην καθημερινότητα δεν ξέρω».

 

Μία δοκιμασία στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων έφερε σε έντονη αντιπαράθεση τον coach Γιώργο Καράβα και κάποιους από τους άντρες μοντέλα. 

Οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν μία καλή λήψη φορώντας λάτεξ φόρμες. Όλοι τους στήθηκαν στον φακό και έδωσαν στον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί υλικό για να αποφασίσει ο πρώτος coach ποιος θα ήταν ο νικητής της δοκιμασίας.

Ο Καράβας λοιπόν, αν και τόνισε πως αυτές που του άρεσαν περισσότερο ήταν του Έντουαρντ, του Αιμιλιάνο, του Ηρακλή και του Ανδρέα όμως επέλεξε τελικά τον Αιμιλιάνο.

Μάλιστα τονίζοντας πως επέλεξε εντελώς αντικειμενικά τη φωτογραφία, τόνισε ότι ο Αιμιλιάνο ήταν καλύτερος σε πόζα, στήσιμο, πρόσωπο και σώμα.

Κάτι που έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ οι οποίοι θεώρησαν ότι αδικήθηκαν.

Αδικημένος έδειξε να νιώθει και ο Δήμος ο οποίος όμως από την αρχή δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Καράβα.

Το αποτέλεσμα ήταν τα αγόρια να δείξουν την ενόχλησή τους, κάτι που έφερε ένταση στο σετ αλλά και στον ίδιο τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε το μάθημα που έδωσαν οι κριτές στα επίδοξα μοντέλα

 

Γεμάτο εντάσεις ήταν το σημερινό επεισόδιο στο ριάλιτι μοντέλων!

Ο Γιώργος Καράβας ξεκίνησε τη συζήτηση μιλώντας περί σεβασμού των μοντέλων προς το πρόσωπό του αναφερόμενος στον καβγά του με τον Αιμιλιάνο στην πρώτη δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου!

Αμέσως μετά η Ζενεβιέβ σχολίασε την κατάσταση και τους ξανά επεσήμανε με αυστηρό τρόπο τον λόγο ύπαρξης των coaches και των κριτών.

Έτσι ανακοίνωσε στα μοντέλα πως σήμερα θα έχουν το ρόλο και του art director αλλά και του coach και θα επιλέξουν και μόνοι τους τη φωτογραφία που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη για να φτάσει στο πλατό και στα χέρια των κριτών!

Αμέσως μετά την Ζενεβιέβ το λόγο πήρε ο Άγγελος Μπράτης που επεσήμανε στα μοντέλα κι εκείνος με την σειρά του το λόγο ύπαρξής του!

Οι ρόλοι μοιράστηκαν, κάποια από τα μοντέλα παραπονέθηκαν έντονα και κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για αδικία, διότι πιστεύουν ότι θα χαντακωθούν εξαιτίας κάποιων παικτών με την γκρίνια τους!

Το στρατηγικό πλεονέκτημα του Δημοσθένη και η κόντρα απ' τα...παλιά!

 

Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι τοπ 9 έφτασαν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία. Η κριτική, που εξελίχθηκε σε Βατερλό, έθεσε υπό αμφισβήτηση ακόμα και τα πιο δυνατά μοντέλα. Ο χρόνος στο GNTM 3 φαίνεται να κυλά με μεγαλύτερη πλέον δυσκολία και μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Και την ανατροπή έφερε ο Γιώργος Καράβας ο οποίος εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό και ζήτησε από τους κριτές μία χάρη.

Κάτι τέτοιο συνέβαινε για πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι μοντέλων και γι’ αυτό εξεπλάγησαν, σχεδόν σάστισαν η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Ο Γιώργος Καράβας όμως βρέθηκε εκεί γιατί είχε να τους ζητήσει μία μεγάλη χάρη, όπως είπε. Ήθελε το πάθημα να μη γίνει μάθημα στους παίκτες και τούς ζήτησε να μη διώξουν κανέναν, θεωρώντας πως εκείνος ευθυνόταν για τις πολύ κακές λήψεις που είχαν οι περισσότεροι από τους παίκτες.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»