«Αγαπάω τη δική μου θηλυκή πλευρά, οι άντρες, είμαστε ντουβάρια...»

 

Ο Στέλιος Μάινας όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει... 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί θεωρεί ανώτερα όντα τις γυναίκες και αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου του βιβλίου, που σκοπεύει να εκδόσει μέσα στο 2020.

«Αν δεν συμφιλιωθείς με τη θηλυκή σου πλευρά, γιατί όλοι έχουμε και να δεις τι πραγματικά είναι δεν προχωράς. Εγώ αγαπάω τη δική μου θηλυκή πλευρά και την πλευρά των γυναικών. Βλέπω ότι οι γυναίκες είναι το πιο ολοκληρωμένο πλάσμα σε σχέση με εμάς, πιο συγκροτημένες και κυρίως πιο ανοιχτές. Είμαστε πιο κλειστοί εμείς οι άντρες, πιο ντουβάρια και χρειάζεται να καλλιεργήσουμε τη θηλυκή μας πλευρά» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε πως το θέμα του βιβλίου του είναι εμπνευσμένο ακριβώς από αυτή τη θηλυκή πλευρά που έχουν μέσα τους οι άντρες.

 

Ο Στέλιος Μάινας όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει. Μιλάει για τις κλειστές πόρτες που για πολλά χρόνια έβρισκε μπροστά του και εξηγεί γιατί λείπει περίπου μια δεκαετία από την τηλεόραση, γιατί δεν κάνει πιο συχνά κωμωδία και γιατί επιμένει να λέει όχι σε καθημερινή σειρά. Παράλληλα ισχυρίζεται ότι «ούρλιαζε την περίοδο της φούσκας στην ελληνική TV ότι κάποια στιγμή θα σκάσει».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», όταν δέχτηκε την πρόταση από τους ιθύνοντες. Ο ίδιος λείπει από το τηλεοπτικό πεδίο 10 χρόνια, με εξαίρεση ένα επεισόδιο που γύρισε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

«Μου είχαν προτείνει να είμαι στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά όταν μου είπαν ότι θα είναι καθημερινό τους είπα ότι “δεν αντέχω να κάνω καθημερινό, αφήστε το καλύτερα”. Γιατί η καθημερινή σειρά είναι μια εξάντληση φοβερή», δήλωσε.

Και αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν κοίταξα καν για ποιον ρόλο με ήθελαν, αν και μου έστειλαν το σενάριο. Τους είπα “άστο καλύτερα”. Μου άρεσε πολύ όταν είδα τη σειρά στην τηλεόραση. Δεν μετανιώνω για τα “όχι” που λέω, ποτέ. Όχι από έπαρση, κάθε άλλο…».

 

Ο Στέλιος Μάινας αποκαλύπτει τί ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί μετά την ασύλληπτη επιτυχία της σειράς «Μεν & Δεν» στις αρχές της δεκαετίας του 90'.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»