Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Eπικοί καυγάδες στο #BigBrotherGR! Στρατηγός Σοφία Δανέζη Vs. Θέμη και Γρηγόρη!

  25/11/2020 08:43
Eπικοί καυγάδες στο #BigBrotherGR! Στρατηγός Σοφία Δανέζη Vs. Θέμη και Γρηγόρη!

Eπικοί καυγάδες στο #BigBrotherGR! Στρατηγός Σοφία Δανέζη Vs. Θέμη και Γρηγόρη!

  25/11/2020 08:43
 

Χαμός στο σπίτι του #BigBrotherGR! To σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα μετατραπεί σε… πεδίο μάχης που ξεσπούν ομηρικοί καβγάδες. 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Μεγάλη ένταση υπήρξε ανάμεσα στο Γρηγόρη και τη Σοφία Δανέζη με αφορμή τις ώρες σκοπιάς του Γρηγόρη. Εκείνος ήθελε να πάρει ρεπό από τις σκοπιές και να βάλει τη Ραμόνα στη θέση του κι εκείνη την ώρα η Σοφία σε έξαλλη κατάσταση του ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Μαρία και Γρηγόρης ξεσκεπάζουν την στρατηγική της Ραμόνα! Το #BigBrotherGR πάει στρατό και ο Θέμης παθαίνει πολιτισμικό σοκ! Η συνομωσία των παικτών για την Άννα Μαρία! Η δοκιμασία που ανέδειξε τον παίκτη ο οποίος κέρδισε την ασυλία!

Όλα ξεκίνησαν όταν η αρχηγός ανακοίνωσε τις ώρες που έχει σκοπιά ο Γρηγόρης και η αντίδραση του ήταν έντονη καθώς και η δυσαρέσκεια του κι εκεί άρχισαν όλα!

Να σας θυμίσουμε ότι το σπίτι μετατράπηκε σε στρατόπεδο όλοι οι παίκτες θα πρέπει να φοράνε τις στολές τους μέχρι την λήξη. Θα ξυπνούν στις 09:00 το πρωί, θα στρώνουν τα κρεβάτια τους, θα κάνουν σκοπιές, θα γυαλίζουν τις αρβύλες τους.

Θα κάνουν ό,τι ακριβώς περιλαμβάνει μια καθημερινή μέρα ενός στρατοπέδου!

Δείτε το video με τον τσακωμό του Γρηγόρη και της Σοφίας!

Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις και τα σχόλια στο επεισόδιο!

Η Σοφία Δανέζη είναι η σημερινή αρχηγός της αποστολής και έπρεπε να φέρει εις πέρας την οργάνωση του στρατοπέδου! Έπρεπε να ανακοινώσει τις υπηρεσίες και να κατευθύνει όλους τους παίκτες!

Προηγήθηκε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε εκείνην και τον Γρηγόρη για τις ώρες των σκοπών και επικράτησε ο κακός… χαμός στο σπίτι.

Η Σοφία θέλοντας να ηρεμήσει πήγε και απομονώθηκε στην άκρη της αυλής με τον Δημήτρη Κεχαγιά λέγοντας του πως όλοι εδώ μέσα στο σπίτι είναι ηλίθιοι.

Ο Δημήτρης Κεχαγίας της απάντησε πως οι συμπαίκτες του είναι πολυλογάδες και ότι συνέχεια γκρινιάζουν για κάτι.

Δείτε το video με την στιγμή που η Σοφία αποκαλεί ηλίθιους τους συμπαίκτες της!

 
 
 

Στα χακί ντυμένοι όλοι οι παίκτες παρουσιάστηκαν στην αναφορά μπροστά στον αρχηγό του στρατοπέδου και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι σκοπιές!

Το σπίτι του Big Brother έχει μετατραπεί σε κανονικό στρατόπεδο και η καθημερινότητα των παικτών έχει αλλάξει για τα καλά!

Αργά το απόγευμα όλοι οι παίκτες μαζεύτηκαν στην αυλή του σπιτιού για να κάνουν την καθιερωμένη βραδινή αναφορά, όπως είθισται σε κάθε στρατόπεδο της χώρας μας. Παραταγμένοι στη σειρά παρουσιάστηκαν στον αρχηγό για να ξεκινήσουν οι πρώτες σκοπιές στο σπίτι.

Λίγο αργότερα ξεκίνησαν τις σκοπιές και τις εφόδους! Ο Πυργίδης και ο Χρήστος ξεκίνησαν την σκοπιά τους και είχαν πραγματικά πολύ γέλιο!

Σύρθηκαν μέσα σε λάστιχα, βάφτηκαν στο πρόσωπο τους και φόρεσαν κλαδιά δέντρου για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον εχθρό!

Η ποινή του BB 

Τέσσερις παίκτες ωστόσο παραβίαζαν συνεχώς τα ωράρια ύπνου. Ο λόγος για τη Ραμόνα, τον  Θέμη, τον Πυργίδη και τον Γρηγόρη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο «Big Brother» να ανακοινώσει στην αρχηγό Σοφία Δανέζη ότι πρέπει να επιβληθεί ποινή σε τρεις παίκτες ποινές καθώς δεν τηρούν το ωράριο ύπνου.

Συγκεκριμένα κάθε παίκτης θα πρέπει να καθαρίσει 25 κιλά πατάτες. Η Σοφία έκρινε δίκαιο ότι οι παίκτες πρέπει να είναι οι τέσσερις που παραβίασαν τους κανόνες.

 

Τσακωμός Θέμη με Κεχαγιά και Σοφία

Ο Θέμης αρνήθηκε ωστόσο να εκτελέσει την ποινή, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Κεχαγιά, που προσπάθησε να εξηγήσει τι είναι δίκαιο και τι όχι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας