«Όταν βρήκα κι άλλα θύματά του, φοβήθηκαν να κάνουμε καταγγελία»

Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αισθάνθηκα ότι κινδυνεύω, προσπαθούμε να προστατευτούμε» – Με δάκρυα η Ιλάειρα Ζήση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα βρέθηκαν καλεσμένοι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό να μιλά για ακόμα μια φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα τον παρακολουθούσαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είχα πάει 19 ετών. Η ερώτηση που μου έγινε όταν μπήκα σε εκείνο το γραφείο ήταν: μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να κάνεις καριέρα; Μετά από μερικά λεπτά, κατάλαβα ότι το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε» είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε: «Έγειρε πίσω την καρέκλα, έβαλε τα πόδια επάνω στο γραφείο και άρχισε να χαϊδεύεται σε περίεργα σημεία, να «φτιάχνεται» με όλο αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα. Με έκανε να αισθανθώ εκείνη την ώρα ότι κινδυνεύω».

«Δεν κατάλαβα ποτέ πότε σηκώθηκε, έκανε όλο τον γύρο του γραφείου και βρέθηκε μπροστά μου. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την κράτησε σε μία θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, δεν κατάλαβα πότε την κλείδωσε» τόνισε.

«Αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε βρεθεί με την Ιλάειρα αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθούμε να προστατευθούμε όπως μπορούμε. Μας έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές και αναβάλλονται οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος και επεσήμανε με δάκρυα στα μάτια:

«Έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να μου πει: δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτόν τον άνθρωπο, γιατί αυτός δεν κάνει πια τέτοια. Αυτό το βίωμα δεν φεύγει ποτέ και θυμάσαι και την τελευταία του λεπτομέρεια».

Η Ιλάειρα Ζήση, πάντα δίπλα στον αγαπημένο της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντάς τον να εξομολογείται όλα όσα έζησε, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, συγκινημένη, σηκώθηκε από τη θέση της και του χάρισε μια τεράστια αγκαλιά για να τον στηρίξει.

Δείτε την συνέντευξη του Μαυρίκιου Μαυρίκιου (στην 1 ώρα) ΕΔΩ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της