Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε την Μariposa για διαρροή πορνογραφικού υλικού

 Το δημόσιο μήνυμά της Έλενας Κρεμλίδου: «Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Έλενα Κρεμλίδου νιώθει δικαιωμένη, καθώς όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media ο άνδρας που την εκβίαζε για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, κρίθηκε ένοχος.

Η γνωστή Instagrammer και πρώην παίκτρια του #SurvivorGR αποκάλυψε το γεγονός με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Κρεμλίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

  

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on camera μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με δημοσίευση υλικού από προσωπικές της στιγμές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι πάρτι, γιορτάζω. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα δικαίωση, το είχα ανάγκη γιατί πέρασα πολύ δύσκολα. Η ψυχολογία μου ήταν μια χαρά όλο αυτό το διάστημα. Όταν, όμως, συνέβησαν όλα αυτά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά κι επίσης σήμερα δεν ήρθε ούτε ο κατηγορούμενος, ούτε και ο δικηγόρος του. Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί, το τελευταίο που με νοιάζει είναι η χρηματική αποζημίωση», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να δείξω και σε αυτόν και σε όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται αντίστοιχα ότι οι κακίες και οι απερισκεψίες πληρώνονται. Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό. Η δίκη σήμερα είχε να κάνει με τον εκβιασμό. Δεν ξέρω τι πίστευε εκείνη τη στιγμή για μένα. Μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου, ότι θα τον έχω ανάγκη για να μην το δημοσιοποιήσει. Ή ότι ακόμα και λεφτά να μου ζητούσε, ότι θα το κατάφερνε».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της