«Μην ασχολείστε καθόλου με εμένα. Αφήστε το όνομά μου να ξεκουραστεί»

O Ουγγαρέζος έπιασε στο στόμα του το Λιάγκα και τον Μουτσινά με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο - Η απάντηση του Νίκου:«Aς με παρατήσουν. Αφήστε με, μάτι θα πάθω» - Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν βαριέσαι ή έχεις κουραστεί»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε βραδινή του έξοδο και την αντίδρασή του στον «καταιγισμό» ερωτήσεων των δημοσιογράφων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση μέσα από την εκπομπή του κατά του παρουσιαστή. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την αντίδραση του Μουτσινά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και το «Μην το συνεχίζετε! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι», καλεσμένος στην εκπομπή της Σκορδά  - Απασφάλισε ο Λιάγκας και η Μελέτη 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του δεν είχε σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκα, όμως, μέσα από την εκπομπή του #ΚαλόΜεσημεράκι, έκανε το σχόλιο του χωρίς να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα… μιξ βίντεο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να περιγράφει όσα έγιναν μεταξύ των δύο παρουσιαστών, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά τώρα… πραγματικά ας με παρατήσουν, αν είναι εύκολο. Δεν θέλω, δεν το παίρνω προσωπικά. Μην ασχολείστε καθόλου με εμένα. Αλήθεια δεν θα στεναχωρηθώ, αφήστε για λίγο το όνομά μου να ξεκουραστεί. Αφήστε με, μάτι θα πάθω».

«Τι είπε ο Γιώργος; Έχω ασυλία; παίζω Survivor;», πρόσθεσε στη συνέχεια χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς ξεσπώντας στα γέλια.

 

 

Απόσπασμα από την εμφάνιση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην Φαίη Σκορδά έπαιξε στο #MegaΚαλημέρα και μια φράση του παρουσιαστή και το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου, απασχόλησαν τους συνεργάτες της εκπομπής.

Aρχικά πήρε τον λόγο ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο σχόλιο και μπροστά του και μπράβο της. Από εκεί που τρως δεν φτύνεις. Τι ποιος βλέπει τηλεόραση; Αυτοί που βλέπουν κι εσένα, μέσα από αυτό ζεις κι εσύ. Είναι άκυρο και ισοπεδωτικό για έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης. Ένας άνθρωπος που λέει ότι έχω σχέση με την τηλεόραση σαν συγγενή που δεν τον θέλω αλλά τον αγαπάω, αν δεν το θες κάτσε στο θέατρο που το θέλεις και το αγαπάς παράλληλα και μην κάνεις τηλεόραση. Μην είμαστε και υποκριτές με τον εαυτό μας, αν δεν ήθελε την τηλεόραση δεν θα ήταν στην τηλεόραση».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν εσύ βαριέσαι ή έχεις κουραστεί την ώρα που κάνεις τη δουλειά σου, δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά, ότι σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δεν θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή ότι έχει κουραστεί και να βάζω να τον βλέπω και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος την ώρα που μιλάει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»