«Πιστεύω στον Θεό και ας με λέτε γραφικό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου»

Νίκος Οικονομόπουλος για τη σχέση του με μοντέλο από βίντεο κλιπ του: «Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους λίγο πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Fantasia» στις 9 Δεκεμβρίου.

Τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δέχτηκε ο τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στο κέντρο «Fantasia» από τις 9 Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στα νέα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τον Θεό. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή #MEGAΚαλημέρα ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει με θέμα τη ζωή του.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν, δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό, η κριτική, τα λαϊκά δικαστήρια παντού. Πολλές φορές γράφουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει μία έκταση μετά που δε θέλω καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν, δεν χρειάζεται κάθε φορά να απαντάς» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στη σχέση που του χρεώνουν το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του, για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει» τόνισε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δε θέλω να απαντήσω».

«Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ κοινωνικός, δεν το λέω με την κακή έννοια. Αν κάπου δεν περνάω καλά, δε θέλω να πάω. Προτιμώ να κάνω αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα παρά να κάνω κάτι για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι» σχολίασε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα της, Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;