Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αποκτήσαμε παιδί σε δύο μήνες μέσω συγγενικού προσώπου. Ήταν μονόδρομος»

  27/11/2022 10:23
«Αποκτήσαμε παιδί σε δύο μήνες μέσω συγγενικού προσώπου. Ήταν μονόδρομος»

«Αποκτήσαμε παιδί σε δύο μήνες μέσω συγγενικού προσώπου. Ήταν μονόδρομος»

  27/11/2022 10:23

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: «Είμαστε 7 -8 χρόνια μαζί. Δεν πιστεύουμε στο για πάντα, πιστεύουμε στο για σήμερα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένοι στην εκπομπή #MamadesERT βρέθηκαν, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής.

Οι δύο ηθοποιοί σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την σχέση τους, για τον τρόπο που απέκτησαν το παιδί τους, ενώ αποκάλυψαν πως όλα έγιναν μέσα σε έναν μήνα. 

4387764185161760 118768083 169942511292609 4348983548801668639 n

 «Είμαστε 7 -8 χρόνια μαζί. Δεν πιστεύουμε στο για πάντα, πιστεύουμε στο για σήμερα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου. 

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν το παιδί, ο Μιχάλης Οικονόμου εξήγησε: «Η σκέψη να αποκτήσουμε οικογένεια μας ήρθε ένα μήνα πριν γεννηθεί το παιδί. Εμάς το παιδί μας ήρθε εντελώς διαφορετικά, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια που είτε υιοθετούν, είτε βρίσκουν παρένθετη μητέρα. Εμάς ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο. 

 Επειδή ήταν μονόδρομος το παιδί να πήγαινε σε κάποιο ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε μια γρήγορα απόφαση να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς, με τη βοήθεια βέβαια της συγγένειας με αυτό το πρόσωπο, αν δεν υπήρχε θα ήταν πολύ δύσκολο. Μας ήρθε ένα δώρο και κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα, μέχρι τότε όμως δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ».

«Σίγουρα μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν δεμένοι όλοι μεταξύ τους και μου δημιουργούταν μι αίσθηση ότι θέλω να γίνω πατέρας αλλά μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητά μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν μέχρι τότε να υπάρχει αυτό σαν δεδομένα και το είχα αποβάλει από το μυαλό μου, με πόνο όμως. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή και έχοντας έναν άνθρωπος σαν τον Γιώργο δίπλα μου, άλλαξε η ζωή μου.», πρόσθεσε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Τέλος, ο Γιώργος Μακρής από τη δική του πλευρά εξομολογήθηκε: «Δεν είπα ποτέ στη ζωή μου ότι δεν θα κάνω οικογένεια, ήξερα ότι κάτι θα γίνει. Ήθελα κάτι μεγάλο κατευθείαν, δεν ήθελα τα βρεφικά. Τώρα που είναι εκεί 3,5 είναι άλλο πράγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας