Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… ήταν πάρα πολύ σκληρό»

  27/11/2022 09:42
«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… ήταν πάρα πολύ σκληρό»

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… ήταν πάρα πολύ σκληρό»

  27/11/2022 09:42

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη σειρά, «Κάνε ότι κοιμάσαι», μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλου αλλά και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για εκείνους, ενώ δεν έκρυψε για αυτούς την δυσαρέσκειά της.  

4387740765691160 papadopoulos

 «Αχ, όχι πάλι» αναφώνησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου με χαμόγελο για να προσθέσει εν συνεχεία πως: «Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό».

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί» συμπλήρωσε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας