Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους»

  27/11/2022 10:46
«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους»

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους»

  27/11/2022 10:46

Ο Μητσοτάκης και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως η αδελφή του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - Τοποθετήθηκε για την εξάλειψη της έμφυλης βίας & την Κιβωτό του κόσμου, και εχε και μια πιο… χαλαρή νότα: Το ringtone στο κινητό του - Παρακολουθεί #Νetflix και #Sasmo

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναφέρθηκε στην είδηση που αποκάλυψε, πως η αδελφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τονίζοντας για ακόμη μια φορά στο πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

Εκτός από τοποθετήσεις για σοβαρά θέματα όπως αυτό της εξάλειψης της έμφυλης βίας και την Κιβωτό του κόσμου, είχε και μια πιο… χαλαρή νότα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την αδερφή του, Κατερίνα - Διαγνώστηκε με καρκίνο

«Είναι πάντα δύσκολο για οποιονδήποτε να ακούει ότι ένα δικό του πρόσωπο αντιμετωπίζει έναν καρκίνο. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα – σε συνεννόηση με την αδερφή μου- να δημοσιοποιήσω τη δική της ιστορία, είναι ακριβώς για να αναδείξω τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης και τον εξετάσεων που μας επιτρέπουν να διαγνώσουμε τον καρκίνο του μαστού σε έγκαιρο στάδιο ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνουμε καλά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσα σε όλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την οικογένειά του αποκαλύπτοντας τους λόγους που μπορεί να προκαλέσουν έναν καβγά με τα παιδιά του,και για το τι κάνει για να χαλαρώσει.

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους. Η Μαρέβα έχει μια ανησυχία όταν παίρνει τα παιδιά και δεν τα βρίσκει» είπε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός.

Σε εκείνο το σημείο η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μια μουσική «παραγγελιά» από το γιο του. Η μουσική αυτή ήταν από το #StarWars, από την πρώτη ταινία, και έπαιζε στο μπαρ στο οποίο ο Luke Skywalker γνώρισε τον Han Solo.

Ο Πρωθυπουργός γέλασε και κατάλαβε το αστείο, μιας και όπως είπε αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του. Τη μουσική αυτή όπως είπε την άκουγε μαζί με τα παιδιά του.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο τι κάνει όταν θέλει να αποφορτιστεί βλέπει #Νetflix, τηλεόραση και διαβάζει βιβλία. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε εάν βλέπει #Σασμό, μιας και είναι από την Κρήτη, και απάντησε πως έχει δει επεισόδια και τη θεωρεί ενδιαφέρουσα σειρά.

Κλείνοντας τη συνέντευξη η Ναταλί Γερμανού έκανε δώρο στον πρωθυπουργό μια κούπα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι συλλέκτης.

Του έκανε δώρο και ένα παιχνίδι σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής για τον σκύλο, τον Πίνατ. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο Πίνατ έχει συνηθίσει να φλας της δημοσιότητας ενώ εκτίμησε πως το παιχνίδι… δε θα αντέξει και πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας