Το σίριαλ η Σπυροπούλου συνεχίζεται - Μετά την Kαινούργιου, Τσιμτσιλή, Λουδάρος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόφαση που πήραν στο #HappyDay για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Αντώνης Λουδάρος: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα, με αφορμή την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μέσα ενημέρωσης.

Η παρουσιάστρια του Alpha σε έξαλλη κατάσταση σχολίασε το ότι η Κωνσταντίνα κάνει retweet σε σχόλια χρηστών στο Twitter που μιλούν άσχημα για εκείνη, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά, αδελφό της Έλενας Κατραβά και αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα και γι’ αυτόν τον λόγο έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, τα έχω καταγράψει όλα» - «Βλέπω φρικτά retweets για εμένα και τη Σταματίνα, η οποία είναι μητέρα 3 παιδιών και μία κυρία»

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε την θέση της στον αέρα του #HappyDay, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλον αυτόν τον χαμό που υπάρχει τον τελευταίο καιρό

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτόν το θέμα και να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

 

 

Ο Αντώνης Λουδάρος τοποθετήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», έκανε το σχόλιο του στην κάμερα του #HappyDay και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται. Είναι πολύ ωραίο και πολύ ανθρώπινο. Είναι ωραίο να παραδέχεται ότι κάποιους ανθρώπους ντρέπεται να τους συναντήσει. Θα έχει τους λόγους της που το λέει. Καλή λευτεριά να της ευχηθώ, να γεννήσει, να κάνει μια υπέροχη οικογένεια. Αυτό, τέλος», είπε ο Αντώνης Λουδάρος και στην ερώτηση για το πώς ήταν η συνεργασία τους, απάντησε λιτά: «Ήταν μια χαρά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων