Οργή στις τοποθετήσεις των επωνύμων για την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό

Μπισμπίκης, Γκαγκάκη, Μενεγάκη, Μαγγίρα, Μελέτη, Σόμπολος, Λιάγκας: Οργή για την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό - «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ@@@ σε κάθε βιαστή…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σοκάρουν οι νέες εξελίξεις για την υπόθεση στον Κολωνό με τον 53χρονο ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την 12χρονη.

Συνελήφθη και η μητέρα της 12χρονης, καθώς άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά ρούχα έφτασαν στο σπίτι στον Κολωνό όπου διαμένει και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. 

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης. Έρχονται και άλλες συλλήψεις

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης.

Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου που ξεσπούν δημόσια μέσα από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

 

 

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσε διευκρινήσεις για τις διαδικασίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την στήριξη της 12χρονης που φέρεται ότι εξέδιδε ένας 53χρονος.

«Όχι απλώς προσφέρθηκε βοήθεια, αλλά ξεκίνησε η διαδικασία από τις 19 Σεπτεμβρίου. Εμείς παίρνουμε μια εισαγγελική εντολή που λέει μέσα σε τρεις ημέρες να πάμε στο σπίτι και να κάνουμε μια αξιολόγηση των συνθηκών διαβίωσης. Να στηρίξουμε το παιδί και την οικογένειά της και να τους διασυνδέσουμε σε ένα τομέα ψυχικής υγείας.

Έτσι πήγαμε στις 21 Σεπτεμβρίου απροειδοποίητα είδαμε τον πατέρα και την μητέρα. Υπήρχε συνεννόηση με τη ΓΑΔΑ και συνεκτιμήθηκε ότι το παιδί πρέπει να μείνει στο σπίτι το οποίο βρίσκονταν με τη γιαγιά του και βεβαίως να συνεχίζει να βλέπει τον ειδικό από τη ΓΑΔΑ. Εφόσον λοιπόν ειδικός έβλεπε το παιδί, είχαμε την εντολή από τη ΓΑΔΑ να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε διακριτικοί. 

Μόλις έγινε η σύλληψη ξεκίνησε η διαδικασία διασύνδεσης. Πήγαμε σε έναν φορέα όπου να έχει παιδοψυχίατρους και όλους τους ειδικούς να το αντιμετωπίσουν κυκλικά και να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης,. Και εμείς επισκεπτόμαστε τα παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας» τόνισε η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνίας των πολιτών στην εκπομπή του Alpha.

Για την σύζυγο του 53χρονου και την διαγραφή της η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο… Ζητήθηκε η παραίτησή της από τη Δευτέρα το πρωί και διαγράφηκε από την παράταξη και απ’ όλα τα συλλογικά όργανα του δήμου Αθηναίων. Είναι κάτι το οποίο δεν σηκώνει συζήτηση».

 

 

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για ανάμειξη της μητέρας και απαγγελίας σε αυτήν η κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ο έμπειρος αστυνομικός δημοσιογράφος σχολίασε σχετικά: « Έχουν δει τόσο πολλά τα μάτια μου που δύσκολα μπορώ να πέσω από τα σύννεφα» και τόνισε «εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά».

«Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Μέρα με την μέρα θα ανοίγουν στόματα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ασφάλειας θα προχωρούν την έρευνα σε διάφορα επίπεδα και θα αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε, πραγματικά» προέβλεψε ο Πάνος Σόμπολος.

Ερωτώμενος αν υπάρχει η πιθανότητα να στραφούν οι έρευνες και στα άλλα παιδιά της οικογένειας ο Πάνος Σόμπολος εκτίμησε: «Είμαι βέβαιος, από την εμπειρία μου, ότι θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση. Αυτά όλα θα βγαίνουν στην δημοσιότητα μέρα με τη μέρα».

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12/10 στο Μουσείο Μπενάκη στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, καθώς είναι Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί και δήλωσε βαθιά σοκαρισμένη από τα γεγονότα που συμβαίνουν στην κοινωνία.

«Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Για τα γεγονότα που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα την κοινωνία, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά».

 

 

Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα δεν βγήκε στο πλατό με χορό και τραγούδι όπως συνηθίζει αφού η επικαιρότητα και η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό την έχει συγκλονίσει, όπως άλλωστε και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

«Σήμερα νιώθω ότι δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια γι’ αυτή την υπόθεση που την έχει επηρεάσει πάρα πολύ καθώς είναι και ηγ ίδια μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών.

«Σαν άνθρωπος δε μπορώ να πω ότι δε με επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δε μπορώ να πω ότι σαν μάνα μιας 12χρονης και μιας 8χρονης κόρης όλο αυτό δε με έχει αναστατώσει…. Υπάρχουν μέρες που θέλουμε και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά αλλά δε μπορούμε να βγούμε και να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Δε μας αφήνει κάτι μέσα από τη ψυχή μας. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε πλάτη στην τόσο σκληρή πραγματικότητα εμείς που κάνουμε ψυχαγωγία και αυτή να μας χτυπάει την πλάτη να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα. 

Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά. Έχω θυμό, οργή, που τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο μεθαύριο στην κοινωνία διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο. Δε γίνεται να μη μας επηρεάζει… Να βροντοφωνάξω κι εγώ και όλοι μας οι νόμοι να γίνουν πιο αυστηροί, να μην καταδικάζονται μόνο 10 και 15 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι και να βγαίνουν και να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο και να παίρνουν στον λαιμό τους αθώες ψυχές. Πρέπει να σταματήσει αυτό» είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Σκεφτόμουν αυτό το κορίτσι το 12χρονο γιατί είναι και η κόρη μου σε αυτή την ηλικία, που το πιο πιθανό είναι να του χει καταστραφεί η ζωή που δεν πρόλαβε καν να ζήσει και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τη ζήσει» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στο πλευρό της βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς που τη βοήθησε να καθίσει στο τραπέζι της εκπομπής με τους υπόλοιπους συνεργάτες της και με τα λόγια του προσπάθησε να την ηρεμήσει και να περάσει ένα δικό του μήνυμα ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε και πάλι τον λόγο και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σαν εκπομπή επιλέγουν να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ψυχαγωγία.

 

 

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας από την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Ο παρουσιαστής, ο οποίος σήμερα, δε μπορεί να συγκρατήσει την οργή του κατά των κατηγορουμένων, είπε λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής:

«Επειδή μιλάω με κόσμο έξω από την εκπομπή, είναι όλοι σοκαρισμένοι. Είμαστε όλοι γονείς και δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς αυτά τα τέρατα, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αυτό το 11χρονο πλάσμα φταίει, επειδή το είχαν μάθει έτσι, που σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ούτε να ουρήσεις.

Θα πάνε αυτά τα τέρατα αυτά ότι συνευρεθήκαμε μαζί του με συναίνεση. Συναίνεση από ένα 11χρονο παιδί, τέρατα; Πώς γίνεται;»

 

 

Την άποψη της για όλα όσα έχουν συμβεί θέλησε να εκφράσει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«213. 213 ήθελαν ένα 12αχρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν. Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία. Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

 

  

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή του για όσα διαδραματίζονται στην επικαιρότητα.

«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ@@@ σε κάθε βιαστή…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»