Πρώην υπάλληλος του Tom Cruise καταγγέλλει ότι τον χρηματοδοτούν Ρώσοι ολιγάρχες

Ο σταρ και ο σκηνοθέτης της ταινίας #Μission: Impossible ζήτησαν να ενισχυθεί η ασφάλειά τους μετά την απόλυση του άντρα που κατηγορεί τον Tom Cruise - Προσέλαβε μπράβους! - Την ίδια ώρα ανακοινώνει οτι θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία εκτός της Γης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο ατρόμητος ηθοποιός Tom Cruise γενικά δεν «μασάει» στις ταινίες που απαιτούν ριψοκίνδυνες σκηνές. Τώρα όμως, τρέμει για τη ζωή του...

Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα, ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ ενίσχυσε την ασφάλειά του προσλαμβάνοντας εύσωμους σωματοφύλακες.

Οι βρετανικές εφημερίδες #DailyMail, #TheSun και #Mirror αναφέρουν ότι ο ίδιος όπως και ο σκηνοθέτης του, Christopher McQuarrie, δέχτηκαν απειλές από έναν πρώην εργαζόμενο του συνεργείου τους.

«Ο Tom Cruise, που δεν θέλει να τον ντουμπλάρουν κασκαντέρ και γυρνά μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, αναγκάστηκε να προσλάβει γεροδεμένους μπράβους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο», επισημαίνουν τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο σταρ και ο σκηνοθέτης της ταινίας #Μission: Impossible ζήτησαν να ενισχυθεί η ασφάλειά τους μετά την απόλυση ενός παραγωγού κασκαντέρ, γράφει η εφημερίδα #Mirror.

Ο Tom Cruise και ο Christopher McQuarrie γυρίζουν σκηνές της ταινίας «Mission: Impossible 8», κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δυσάρεστα μετά τις απειλές που δέχτηκαν από ένα πρώην μέλος του συνεργείου και τώρα δεν μπορούν να ρισκάρουν», επισημαίνει η εφημερίδα #TheSun.

 

 

Γιατί απολύθηκε ο εργαζόμενος

Ο εργαζόμενος που απολύθηκε, είχε αναλάβει να βρει τοποθεσίες για να γυριστούν σκηνές, περιλαμβανομένης μιας που θα αναπαριστούσε σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά τελικά τα σχέδιά του δεν εφαρμόστηκαν στην ταινία.

Ο Tom Cruise συνηθίζει να έχει αυξημένη προστασία λόγω της φήμης του, ωστόσο, για τον Κρις ΜακΚάουαιρι είναι κάτι τελείως νέο και «κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει».

Ο εργαζόμενος που απολύθηκε ξεκίνησε δικαστική μάχη κατά του Τom Cruise, του σκηνοθέτη όπως και του κινηματογραφικού στούντιο «Paramount Studios», προσθέτει το δημοσίευμα επισημαίνοντας ότι ο άνδρας κατήγγειλε ότι Ρώσοι ολιγάρχες χρηματοδοτούν τη δουλειά του Tom Cruise.

Ο ίδιος επίσης έκανε λόγο για μια σχετική έρευνα του FBI στην Paramount προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην χρηματοδότηση των ταινιών του διάσημου σταρ.

Η εφημερίδα #TheSun επικαλούμενη το περιοδικό #VanityFair, τόνισε ότι η διαμάχη ξεκίνησε όταν ένας παραγωγός κασκαντέρ ενημερώθηκε ότι οι υπηρεσίες του δεν απαιτούνταν πλέον, πυροδοτώντας οργισμένες διαμαρτυρίες και φόβους για περαιτέρω αντίποινα.

«Ο Τom Cruise και ο Christopher McQuarrie εξακολουθούν να εργάζονται στο #Mission: Impossible 8, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο... Ο Τοm έχει συνηθίσει να έχει ομάδες ασφαλείας γύρω του τις περισσότερες φορές λόγω της φήμης του. Αλλά για τον Κρις είναι κάτι πολύ νέο. Κανείς δεν ρισκάρει», υπογραμμίζει το σχετικό άρθρο της #DailyMail.

 

 

 

Μετά τον θρίαμβο και την τεράστια επιτυχία του σίκουελ του #TopGun, ο σταρ του Χόλυγουντ, Tom Cruise, ετοιμάζεται για το… διάστημα!

Ο επιτυχημένος ηθοποιός φέρεται να συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη, Doug Liman, για μια ταινία που περιλαμβάνει γυρίσματα στο διάστημα.

Η ταινία είχε κατατεθεί για πρώτη φορά το 2020, πριν «ξεσπάσει» η πανδημία Covid-19. Μάλιστα, τον Μάιο του 2020, η NASA επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Tom Cruise και τη SpaceX για κάποιο κινηματογραφικό πρότζεκτ.

 

 

Το ταξίδι στο διάστημα

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός μαζί με τον σκηνοθέτη έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Universal Filmed Entertainment Group (UFEG), για να μιλήσουν για τον πύραυλο που θα μεταφέρει τον Cruise στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, δήλωσε στο BBC ότι η αποστολή του Tom Cruise στο διάστημα είναι ανάμεσα στις αποστολές του στούντιο και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ.

«Στην πραγματικότητα η ταινία λαμβάνει χώρα στη γη και αργότερα ο χαρακτήρας πρέπει να ανέβει στο διάστημα για να σώσει την κατάσταση.

Νομίζω ότι ο Tom Cruise είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο.

Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τοm. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα… πυροβολίσουμε».

Ωστόσο, η ταινία βρίσκεται ακόμη στη φάση των σχεδίων και δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή.

Αν το μεγάλο αυτό σχέδιο πραγματοποιηθεί, τότε ο Tom Cruise θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία εκτός της Γης!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα