Το ξέσπασμα Δούκα, Ρένεση, Ρώμα, Κωνσταντινίδη για την υπόθεση στον Κολωνό

«Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν» - «Φταίμε κι εμείς που βασανίστηκε αυτό το παιδί» - Άννα Φόνσου: Απαντά πρώτη φορά για τη γνωριμία με τον 53χρονο και το 12χρονο κορίτσι – «Το είδα να κάνει θελήματα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 53χρονο που φέρεται να κακοποιούσε και να εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό, ο οποίος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Σκορδά! «Ντρέπομαι που προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στην εκπομπή μου» - Έξω φρενών ο Λιάγκας: «Είναι τέρας. Έχει καταλάβει πόσες ζωές κατέστρεψε ο αλήτης;» - Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία τους με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, είναι ασύλληπτο»

 

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, πορνογραφία και μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

 

 

Γειτόνισσα του 53χρονου μιλά στο #Πρωινό 

 

 

Σοκάρει η μητέρα της 12χρονης

Ο Γιώργος Λιάγκας αφού άκουσε το βίντεο με τη μητέρα της 12 Χρόνης και τα όσα δήλωσε είπε στην κάμερα:

«Επειδή θα τρελαθώ! Καταρχήν μου κάνει εντύπωση - και εγώ τα λέω όλα όπως τα αισθάνομαι - η ψυχραιμία της μάνας. Δεν σημαίνει κάτι. Εμένα μου κάνει εντύπωση!

Εγώ θα ήμουν έξω από τη ΓΑΔΑ και θα ‘θελα να μπω μέσα να τον πνίξω. Θα τον είχα ξεσκίσει. Θα έπαιρνα ένα όπλο να τον σκοτώσω και μετά θα πήγαινα φυλακή μόνος μου οικειοθελώς. Εγώ σαν άνθρωπος αν μου βιάζεται κάποιος το παιδί. Μπράβο της της γυναίκας που έχει τέτοια ψυχραιμία.

Δεύτερο δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέει ότι πήρε τη γυναίκα του και η γυναίκα του, τα ήξερε και απάντησε ότι θα καταστραφούν οικογένειες. Θα σε βοηθήσω οικονομικά δηλαδή, θα σε πληρώσω.

Διότι αν υπάρχει αυτό, αν μια γυναίκα τον καλύπτει, επειδή έμαθα ότι ήθελε να κάνει και πολιτική καριέρα η κυρία, τον άντρα της που βίαζε τα 12 χρόνα και τα εξέδιδε, δεν μιλάμε για ηθική συνενοχή. Μιλάμε και για ποινική συνενοχή. Δεν θέλω να το πιστέψω δεν ξέρω που είναι αλήθεια και που είναι το ψέμα σε αυτή την ιστορία.

Και ο κύριος αυτός ήταν και μπουζουξής με κανάλι στο διαδίκτυο. Πολυτάλαντος.

Τα άλλα τέσσερα βίντεο είναι στην εκκλησία με το σταυρό του μαρτυρίου που τελικά τον κουβαλούσε η ανήλικη.

Έχω κάτι έχω καταλάβει και προσπαθώ να το πω με τρόπο.

Αυτοί οι άνθρωποι μένουνε δίπλα μας. Και η κυρία που έπαιρνε τζάμπα το ρύζι κάθε βδομάδα λέει ότι είναι άγιος άνθρωπος και τον κάλυπτε άνθρωπος κοντά του.

Γιατί έχουμε και φιλοδοξίες ο καθένας. Πολιτικές, αθλητικές, οικονομικές. Φιλοδοξίες. Μην μας σταματήσουν το δρόμο προς τα πάνω. Ότι ένα καμάρι βίαζε παιδάκια και τα εξέδιδε»

 

 

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε η Κλέλια Ρένεση, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Κλέλια Ρένεση έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκατοντάδες τα ποστ για την 12χρονη.. Όλοι εισαγγελείς. Όλοι περιμένουν δικαιοσύνη. Βρίζουν τον άντρα – τέρας , τη μάνα για αμέλεια, την δικαιοσύνη που φοβούνται πως για άλλη μια φορά θα ναι απούσα.. από κανέναν δεν διάβασα την πιο σοβαρή μέριμνα… ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, που ήταν η γειτονιά;!; όταν αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν την φτώχεια κ την υπερφορτωμένη ζωή αυτής της μάνας.. αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν και κάτι άλλο!

Την αδιαφορία μιας ολόκληρης κοινότητας.. κ βέβαια ποιος να νοιαστεί για 7 παιδιά μιας καθαρίστριας; Ποιος να τα φέρει σπίτι του να παίξουν με τα παιδιά του; Ποιος να χει το νου του αν ζουν σωστά κ με αξιοπρέπεια ;

Είναι πολύ εύκολο να τα κοιτάμε όλα σαν ταινία.. σαν κάτι που δεν μας αφορά άμεσα. Κ ακόμα πιο εύκολο να δικάζουμε τους πάντες κ τα πάντα ως άξιοι δικαστές της ανημποριάς μας. Να γεμίζουμε χολή για όλο αυτό, χωρίς ποτέ να σκεφτούμε πως αν η κοινωνία που έχουμε φτιάξει ως πολίτες ήταν πιο ενεργή, αποβράσματα σαν αυτόν δεν θα είχαν τρόπο να ξεμυτίσουν, όχι να διαπράξουν τέτοια ανείπωτη ύβρη..

ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ..

Φταίμε που δεν νοιαζόμαστε, φταίμε που υπακούμε στο σπίτι -δουλειά – υποχρεώσεις κ αύριο μέρα είναι.. φταίμε που κοιτάμε μόνο και έχουμε πάψει να ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

τα παιδιά έπαψαν να είναι «τα παιδιά του χωριού, τα παιδιά μας» κ έγιναν « τα παιδιά σου να κοιτάξεις εσύ κ άσε εμένα τι κάνω»..

βρε δεν τη θέλω αυτή την παρεούλα που λέγεται παρεάκι υποκρισίας, αυτονάρκωσης κ αυτούπνωσης, με ηρωικές δόσεις πληκτρολογίου…

Άιντε πάμε όλοι μαζί το άσμα…. ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.,,, ΩΩΩΩΩΩΩ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ… 

ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ».

 
 

Η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κακοποίησης και ειδικά σε ό,τι αφορά παιδικές ψυχές, εξέφρασε την οργή της με ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά τα στοιχεία των βιαστών/παιδοβιαστών γιατί εκτός του ότι θα βγουν πιθανότατα και άλλα περιστατικά στη φόρα, η κοινωνική απαξία και κατακραυγή μπορεί να λειτουργήσουν και ανασταλτικά για κάποιους μελλοντικούς επίδοξους εγκληματίες.

Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

 

Ο αγαπητός ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας μίλησε αποκλειστικά στο #LiveNews και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την φρικτή υπόθεση του βιασμού 12χρονης από τον 53χρονο άντρα στον Κολωνό.

Ο Χάρης Ρώμας τον χαρακτήρισε «Τέρας» και «σάτυρο» στις δηλώσεις του. Σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν τον γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού.

 

 

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σήμερα, στον αέρα της #SuperΚατερίνα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε φωνές και κλάματα, με όλα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση του Κολωνού, όπου ένας 53χρονος βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη συνέχεια εξοργισμένος ξέσπασε σε κλάματα: «Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα».

Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέβασε κι άλλο τους τόνους: «Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!».

 

 

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στο #Πρωινό και απάντησε πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μία 12χρονη στον Κολωνό. 

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει.  Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Και στη συνέχεια διηγήθηκε πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Η τελευταία φορά που τον συνάντησε

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο,  έναν καθηγητή πανεπιστημίου  και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες.  Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»