On air εκρήξεις για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 12χρονης στον Κολωνό

Εξερράγη η Τσιμτσιλή  & Καινούργιου - Ξέσπασαν Λιάγκας & Κορινθίου - Σοκάρει η Σκορδά - Τι είπε στην Μελέτη ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την δράση του παιδοβιαστή στα Σεπόλια, ενώ φαίνεται ότι όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις.

 

 

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως τουλάχιστον 100 άτομα συνευρέθηκαν με το ανήλικο κοριτσάκι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι πληροφορίες του Δήμου Βερύκιου για την υπόθεση με τον 53χρονο βιαστή και την 12χρονη στον Κολωνό «πάγωσαν» την παρέα του #HappyDay με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως μετάφερε στον αέρα του Alpha ο Δήμος Βερύκιος στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της 12χρονης βρέθηκαν χρήματα που είχε καταθέσει ένας από τους εμπλεκόμενους δράστες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της στο άκουσμα της είδησης για την πιθανή εμπλοκή της μητέρας.

«Τώρα η κατάσταση περιπλέκεται γιατί αν ισχύει αυτή η πληροφορία, η ίδια η μάνα που σε γέννησε… δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου αλλά μάνα είμαι Δήμο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μία μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ ή και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε αυτή την ιστορία για τα λεφτά. Δεν το αντέχω…» είπε ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό με τον 53χρονο ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την 12χρονη.

Η παρέμβαση του Δήμου Βερύκιου και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Είναι κτήνη. Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ. Δεν θεωρώ ότι χωράνε κόμματα σε αυτή την υπόθεση. Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος, δεν έχει να κάνει με κόμματα και παρατάξεις», ανέφερε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Και αποκάλυψε για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της εκπομπής της: «Το πρωί είχαμε διαφωνία με τους συνεργάτες μου εδώ, τους λέω: Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό το θέμα. Μου λένε αν δεν το διαχειριστείς είναι σαν να είσαι εκτός κοινωνίας, κοίτα τι γίνεται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

 

Με την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό από τον 53χρονο άνδρα ξεκίνησε το #Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 12/10. Μία μαρτυρία του θείου της ανήλικης, μάλιστα, έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει.

Ο παρουσιαστής πήγε να ανακοινώσει το δώρο στην αρχή, ωστόσο, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε.

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου,  που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

«Συγγνώμη για την έναρξη, αλλά δεν μπορώ, έρχομαι φορτισμένος από τη σύσκεψη. Συγγνώμη για την ένταση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Όπως είπε ο θείος της ανήλικης στον ΑΝΤ1, ένας παντρεμένος μαζί με τη γυναίκα του συνομιλούσαν στο messenger με το κορίτσι.

«Όλα παίζουν τον ρόλο τους, θυμηθείτε με. Την ιστορία την ξετύλιξε ο θείος και η θεία, και όχι η μαμά. Παίρνει η αστυνομία και απαντούσε μία αστυνομικός φωνή μικρού παιδιού κι έτσι κατάλαβε. Μιλάμε για 213 επαφές. Με σοκάρει το γεγονός ότι άνδρες τέρατα, σιχάματα, βίαζαν ένα κοριτσάκι, συνευρίσκονταν ερωτικά και είχαν παιδιά – κορίτσια στα ίδια παιδιά. 

Με σοκάρει πιο πολύ το γεγονός ότι μία μάνα, μία γυναίκα για να φουντώσει την ερωτική επιθυμία με τον άντρα της, αλίευε στο διαδίκτυο ανήλικα κοριτσάκια για να τα προσφέρει δώρο στον άντρα της» ανέφερε ο παρουσιαστής σε πολύ έντονο ύφος.

«Έχω σοκαριστεί διότι βλέπω μπροστά μου το κοριτσάκι, είναι ένα αγγελούδι. Να πω κάτι, καταπατώ και δημοσιογραφικούς όρους και τα πάντα, ξεχάστε ότι είμαι δημοσιογράφος και παρουσιαστής… Είναι ένα αγγελούδι, το έχω μπροστά μου και το κοιτάζω και αυτό το τέρας της έβαζε φίλτρα για να φαίνεται 17χρονο. Δεν μοιάζει για 12 χρονών. Αναρωτιέμαι: πώς βρε αλήτη; Σου έστελνε φωτογραφίες γυμνές και το είχε βάλει κάποιος. Θα μείνεις εσύ φυλακή για να βγεις εσύ μετά και να κυκλοφορήσεις ελεύθερος; Λυπάμαι που στο λέω ότι δεν θα κυκλοφορήσεις ελεύθερος. Φαντάζομαι ότι κάτι θα συμβεί και δεν θα κυκλοφορήσεις ελεύθερος» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Για την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό, που βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός δήλωσε τόσο η ίδια σοκαρισμένη, όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Ξέρεις τι γίνεται; Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει κάνει αυτά που έχει κάνει, γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν τους έχουμε δει, δεν τους έχουμε ανακαλύψει, δεν τους έχουμε καταλάβει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που συναναστρεφόταν με άλλους ευυπόληπτους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν κάποια πράγματα στην κοινωνία μας. Αυτό είναι. Δηλαδή είναι στη διπλανή μας πόρτα» είπε η Μαρία Κορινθίου.

 

 

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έδωσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, για την ταυτοποίηση τουλάχιστον 15 ανθρώπων που βίασαν το παιδί και την δικογραφία

«Θέλουμε να δούμε αυτά τα 200 άτομα όχι από περιέργεια αλλά γιατί μπορεί αυτά τα 200 άτομα να έχουν πειράξει κάποια άλλα παιδιά. Πρέπει να βγουν! Ο κόσμος αυτό ζητάει και εγώ αυτό καταλαβαίνω! Ποιοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι; Πρέπει να εντοπιστούν!» ειπε η Φαίη Σκορδά.

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις η Φαίη Σκορδά ανάφερε: «Χθες επειδή ασχολήθηκα και έκανα κάποια τηλεφωνήματα, υπήρχε και ένα θέμα σχετικά με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, που ήταν έξω από το σπίτι του κοριτσιού. Δηλαδή για το πως θα φύγει, θα βγει, θα κάνει μια βόλτα το κοριτσάκι, θα πάνε κάποιοι άνθρωποι. Είναι εγκλωβισμένο και αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο»

 

 

Στην εκπομπή #MEGAΚαλημέρα μίλησε ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας και αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 53χρονο που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ενός ανήλικου κοριτσιού στα Σεπόλια.

«Πράγματι τις απογευματινές ώρες είχα τηλεφωνική επικοινωνία αρκετής ώρας με τον κατηγορούμενο, ο οποίος σε γενικές γραμμές μου έδωσε ένα περίγραμμα της υπερασπιστικής θέσης του. Ο 53χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του σήμερα στην ανακρίτρια και να πει λεπτομερώς τι συνέβη, να κατονομάσει εφ’ όσον χρειαστεί, γιατί θεωρεί ότι έχει παγιδευτεί», είπε ο κ. Νουλέζας.

Ο 53χρονος τελικά θα εκπροσωπηθεί από συνάδελφο του κ. Νουλέζα, με τον δικηγόρο να τονίζει πως είναι οδυνηρό, λυπηρό και ασύλληπτο όσα βίωσε η 12χρονη.

«Επαναλαμβάνονται συνεχώς περισταστικά σεξουαλικής κακοποίησης και βίας, ασέλγειας και κατάχρησης ανηλίκων από το φιλικό, στενό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Θεωρώ εκτός από την καθολική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι σε αυτό το παιδί, η πολιτεία έχει πρωταρχική ευθύνη να αναλάβει σοβαρότερη νομοθετική πρωτοβουλία. Ο βιασμίς θα πρέπει να τιμωρείται αμείλικτα με ισόβια κάθειρξη», τόνισε ο Βασίλειος Νουλέζας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»