To top 4 των pin up girls στο #GNTMgr, η αποχώρηση και το... «πιπί» του Καράβα

Το ατύχημα της Κάτιας - Θα της στερήσει τη θέση της στο #GNTMgr; - Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα εξόργισαν το Twitter 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (11-10) η πρώτη μέρα μετά από την αποχώρηση της Κατερίνας βρήκε τις κοπέλες να είναι σκεπτικές για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων, αποχώρησε η 29χρονη Κατερίνα, η οποία και το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στα παιδάκια της, μιας και έτσι και αλλιώς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ένιωθε πολύ περήφανη που είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε στο #GNTMgr - Σώες και οι 7 Κύπριες

 

Η Αλεξία, από την άλλη μεριά ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, μιας και τα πήγε καλύτερα από όλες στην φωτογράφιση για την καμπάνια του γαλλικού αρώματος. Η ίδια, όπως παρακολουθήσαμε και στο σημερινό επεισόδιο, νιώθει πολύ χαρούμενη για αυτό και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το βράδυ, όπως είπε, κοιμήθηκε αγκαλιά με την φωτογραφία της, για να θυμάται αυτήν την μοναδική στιγμή, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά της, αλλά και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί το πρώτο advantage της φετινής σεζόν, λέγοντας ότι θα λειτουργήσει αυθόρμητα και ότι η πρώτη της επιλογή θα είναι και η πιο σωστή.

 

 

 

H Coty δεν δίστασε να μιλήσει με αρκετά αιχμηρό λόγο και τόνισε ότι πιστεύει πώς η Αλεξία είναι πολύ ύπουλη σαν χαρακτήρας και πώς θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει στρατηγικά.

Στο #GNTMgr σειρά είχε ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης, που θα οδηγούσε μια κοπέλα εκτός του σπιτιού του ριάλιτι. Μόλις οι κοπέλες διάβασαν το σχετικό μέιλ και ενημερώθηκαν για το τι τους περιμένει περίπου στην φωτογράφιση, μεγάλη συζήτηση έγινε για το πώς η Αλεξία θα διαχειριστεί το advantage της.

Ανάμεσα στις κοπέλες που μίλησαν έξω από τα δόντια ήταν η Coty, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν φαίνεται να συμπαθεί και πάρα πολύ την συμπαίκτριά της.

Η Coty είπε χαρακτηριστικά για την Αλεξία: «Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλοσπάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage»

 

 

 

H δοκιμασία ήταν υπέροχη και μόλις τα κορίτσια άκουσαν το concept και είδαν τα references ενθουσιάστηκαν και δεν δίστασαν να το δείξουν. 

O Τάσος Σοφρωνίου, με την Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τον Γιώργο Καράβα, υποδέχτηκαν όλες τις 20 διαγωνιζόμενες στο σετ της φωτογράφισης, που είχε να κάνει με pin up girls. Οι κοπέλες από την αρχή ενθουσιάστηκαν και δήλωσαν έτοιμες για να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους.

Μόλις όλες οι κοπέλες συγκεντρώθηκαν στο σετ, ο Τάσος Σοφρωνίου τους είπε «Καλημέρα», με εκείνες να του απαντούν όλες μαζί «Καλημέρα Τάσο», κάτι που τον συγκίνησε και του θύμισε τις στιγμές από το παλιό GNTM!

 

 

 

Μετά από την διαδικασία της επιλογής της, η Αλεξία είπε ότι το μόνο που την  ενδιαφέρει είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό και όχι να κάνει φιλίες ή να είναι γλυκούλα!

Το πρώτο disadvantage της σεζόν ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για όλες τις κοπέλες, εκτός της Αλεξίας φυσικά, που είχε κερδίσει το προηγούμενο challenge.

Η Αλεξία είχε την δυνατότητα να επιλέξει με ποιο αυτοκίνητο θα φωτογραφηθεί. Η διαγωνιζόμενη μάλιστα είπε ότι τα vintage αυτοκίνητα είναι από τα αγαπημένα της και ότι το όλο concept ήδη την έχει ενθουσιάσει!

Τρία λεπτά είχαν για να φωτογραφηθούν όλες οι κοπέλες εκτός από τρεις που θα είχαν ένα μόνο λεπτό διαθέσιμο, για να καταφέρει να βγάλει την καλύτερη λήψη.

Η Αλεξία επέλεξε την Βικτώρια, γιατί είπε ότι είναι γρήγορη και πιστεύει ότι μπορεί να το βρει πολύ εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες.

Στη συνέχεια, επέλεξε την Μάρα, με την μαμά της, Μιχαέλα, να ανησυχεί πολύ για την κόρη της, που στο προηγούμενο σετ δεν τα είχε πάει τόσο καλά και ήθελε σε αυτήν την δοκιμασία να τα καταφέρει.

Τέλος, επέλεξε την Μαρίτα, το plus size model που κατάφερε να φτάσει στο προηγούμενο challenge στο top 3.

Η Αλεξία μάλιστα είπε μετά την όλη διαδικασία της επιλογής:

«Επέλεξα αυτά τα άτομα για το disadvantage για να δείξω ότι τίποτα δεν μου περνάει απαρατήρητο. Έχω έρθει εδώ με έναν συγκεκριμένο στόχο και αυτός είναι μόνο να κερδίσω. Δεν με νοιάζει να γίνω αγαπησιάρα ή γλυκιά, με ενδιαφέρει να κάνω μόνο τη δουλειά μου...»

 

 

Όταν ήρθε η σειρά της Μιχαέλας, όλες οι κοπέλες την χειροκρότησαν και της έδωσαν θάρρος για να τα πάει τέλεια. Λίγο αργότερα, η ίδια προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση!

Η Μιχαέλα, λίγο πριν ξεκινήσει την φωτογράφισή της είπε χαρακτηριστικά:

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κουβέντα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

 

 

 

Όταν ήρθε η σειρά της Coty να φωτογραφηθεί, φυσικά μαζί της ήταν ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος και εκτός από τον ρόλο του coach είχε και τον ρόλο του παρτενέρ σε αυτήν την δοκιμασία. Μεταξύ της διαγωνιζόμενης και του Χρήστου Μπίρμπα υπήρξε ένα μικρό φλερτ, στα πλαίσια της φωτογράφισης και αυτό μάλιστα το παρατήρησαν και όλες οι υπολοιπες κοπέλες.

Το ίδιο έγινε και όταν εκείνος φωτογραφήθηκε με την Αλεξία, η οποία και έπαιξε μαζί του λίγο παραπάνω.

Λίγο μετά το τέλος της δοκιμασίας για εκείνη, η Mary Vitinaros φώναξε τον Χρήστο Μπίρμπα και του είπε χαρακτηριστικά: «Όχι τόσα πολλά με όλες...»

 

 

H 29χρονη Κάτια είχε ένα ατύχημα λίγο πριν από την φωτογράφιση, γεγονός που την κράτησε μακριά από την δοκιμασία, μιας και κρίθηκε ότι έπρεπε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. 

Όλες οι κοπέλες φωτογραφήθηκαν εκτός από την Κάτια, η οποία καθώς κατέβαινε από το βαν που τις μετέφερε από το σπίτι στο σετ της φωτογράφισης, είχε ένα ατύχημα και κρίθηκε απαραίτητο να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μόλις ξεκίνησε το πλατό, οι κριτές την φώναξαν μπροστά, για να τους πει τι ακριβώς συνέβη, με την Κάτια να τους εξηγεί το πώς το έπαθε όλο αυτό.

«Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ.

Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα.»

Η Βίκυ Καγιά είπε στην Κάτια ότι περνάει απευθείας στις 19 κοπέλες, μιας και λόγω της περιπέτειας που πέρασε, δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί, μιας και ήταν στο νοσοκομείο.

 

 

 

Έντονη διαφωνία είχαν ο Γιώργος Καράβας κι η Βίκυ Καγιά για τη φωτογραφία της Εβελίνας. Ο πρώτος πίστευε ότι έπρεπε να έχει μια λίγο καλύτερη στάση για να απογειωθεί η φωτογραφία της ενώ η δεύτερη τη βρήκε συγκλονιστική.

Οι δυο τους δεν τα έβρισκαν καθόλου, μέχρι που ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε από τη θέση του για να δείξει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του με την πόζα. Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν χαρακτηριστική, καθώς έβαλε τα γέλια κι είπε: «Είσαι στα καλά σου παιδί μου; Να φαίνεται το πιπί; Όχι αγάπη μου»

Ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε με χαμόγελο στη Εβελίνα ρωτώντας: «Εσύ βλέπεις το πιπί μου;» και το πλατό γκρεμίστηκε από τα γέλια.

 

 

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα εξόργισαν το Twitter

Για μια ακόμη φορά το hashtag #gntmgr βρέθηκε στην κορυφή του Ελληνικού Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να τονίζουν ότι η κριτής του GNTM δεν αντιμετωπίζει την Έλενα όπως τις άλλες κοπέλες. Τα αρνητικά σχόλια της Βίκυς Καγιά προς το μοντέλο δεν έμειναν ασχολίαστα και έφεραν «κύμα αντιδράσεων».

 

 

  

  

  

  

  

  

 

Ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες, βρέθηκαν η Εβελίνα, η Γιέβα, η Μάρα και η... Αλεξία.

Η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και επομένως το επόμενο advantage, ανήκει στην Γιέβα, η οποία και τα κατάφερε εξαιρετικά μαζί με τις υπόλοιπες.

Η Αλεξία, καθώς πήρε την φωτογραφία της, έβαλε τα κλάματα, μιας και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με τα σχόλια που άκουσε και για αυτόν τον λόγο υποσχέθηκε στη Βίκυ Καγιά και στους υπόλοιπους κριτές ότι θα τα αφήσει όλα πίσω της και θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα την προηγούμενη φορά.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Έλενας, η οποία πίστευε πώς είχε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και στενοχωρήθηκε που πάλι το αποτέλεσμα της φωτογράφισης δεν ήταν αυτό που ήθελε και η φωτογράφιση και οι κριτές.

 

 

Στο bottom three βρέθηκαν η Νάγια, η Δέσποινα και η Τζούλια. Εκείνη τη στιγμή η Βίκυ Καγιά ρώτησε τη Δέσποινα για το αν όλα αυτά που είπε είναι αλήθεια ή μήπως μπλοφάρει για να καταφέρει να μείνει στο σπίτι του διαγωνισμού.

Στην τελική διάδα παρέμειναν η Δέσποινα και η Νάγια, με τις δυο κοπέλες να δείχνουν πολύ συγκινημένες, μιας και καμία τους δεν ήθελε να εγκαταλείψει το όνειρό της.

Η Νάγια δεν τα κατάφερε, μιας και η Βίκυ Καγιά της είπε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη, αν και της είπε ότι σίγουρα θα κάνει καριέρα εκτός του ριάλιτι.

Ωστόσο, στο τέλος της έδωσε μια αγκαλιά και της είπε πώς είναι σίγουρη πώς θα κάνει καριέρα μοντέλου ανεξάρτητα με το αν τα κατάφερε στο σετ ή όχι.

 

 

To trailer 9ου επεισοδίου - Δευτέρα 17.10.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»