«Ο ταξιτζής που με έφερε εδώ με διέλυσε… Νευρικός, βίαιος…»

Το ακραίο περιστατικό της Θέμις Μπαζάκα με ταξιτζή: «Με κατέβασε μέσα στην καταρρακτώδη βροχή»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Θέμις Μπαζάκα ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή #Στούντιο4 της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το περιστατικό που της έτυχε με τον ταξιτζή που την πήγαινε στην ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άλλο ακραίο περιστατικό που είχε βιώσει παλαιότερα σε ταξί. 

«Ο ταξιτζής που με έφερε εδώ με διέλυσε… Νευρικός, βίαιος… Δεν του το είπα γιατί με έχουν βγάλει από το ταξί και με έχουν αφήσει στη μέση του δρόμου.

Θυμάμαι μια περίπτωση που ένας ταξιτζής κάπνιζε, ήταν τα τζάμια κλειστά, έβρεχε καταρρακτωδώς και λέω «σας παρακαλώ ανοίξτε λίγο τα τζάμια γιατί με πειράζει ο καπνός». Σταματάει και μου λέει: «Σε πειράζει ο καπνός; Αυτός ο καπνός; Σαν τη γυναίκα μου είσαι κι εσύ»! Βγαίνει έξω, μου ανοίγει την πόρτα και μου λέει «Βγες έξω! Δεν θέλω μπιπ να είσαι μέσα στο αμάξι μου»! Με κατέβασε μέσα στην καταρρακτώδη βροχή», περιέγραψε η Θέμις Μπαζάκα.

«Στον σημερινό ταξιτζή του είπα να κατεβάσω λίγο το παράθυρο γιατί έχει πολύ ζέστη και μου λέει: «Το παράθυρο; Όχι κοπελιά γιατί εδώ έχουμε και ένα σβέρκο». Πάω μετά να τον πληρώσω, με κλειστή την πόρτα και κλείνει αμέσως το παράθυρο», είπε στη συνέχεια η Θέμις Μπαζάκα.

 

 
 
 
 
Η ηθοποιός ρωτήθηκε, εάν βλέπει παλιές ταινίες στις οποίες συμμετείχε. Σχετικά με αυτό απάντησε: «Όχι δεν βλέπω τον εαυτό μου καθόλου, δεν μ αρέσει. Δεν μπορώ να με βλέπω και αισθητικά και υποκριτικά. Αισθητικά δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, τον φαντάζομαι κάπως αλλιώς. Όταν παίζω έναν ρόλο έχω μέσα στο μυαλό μου μία εικόνα, με φαντάζομαι κάπως, προσπαθώ αυτό το πράγμα να το πετύχω με τα μαλλιά, την ερμηνεία τα ρούχα και δεν το καταφέρνω ποτέ».

Όσο για τις απώλειες που τη στιγμάτισαν, είπε: «Εγώ αυτό το καλοκαίρι έχασα την καλύτερή μου φίλη κι έναν καλό μου φίλο. Με πήρε και με γύρισε ανάποδα περισσότερο κι από τις απώλειες της οικογένειάς μου. Η φίλη μου ήταν οικογένειά μου που εγώ τη διάλεξα. Για ενάμιση μήνα δεν ξέρω που ήμουν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έχασα τον ύπνο μου και την ησυχία μου κι είχα μια συνεχή αγωνία. Πάλευα με το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Όταν άρχισα να ησυχάζω και να αναμετριέμαι αληθινά κι ειλικρινά με αυτό που μου συνέβη, άρχισα να βρίσκω τα πράγματα και να τοποθετώ τη μνήμη τους μέσα μου εκεί που πρέπει».

 
 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»