Νέο ξέσπασμα της Britney για τον πατέρα της «Μου φερόσουν σαν σκυλί!»

H Britney Spears δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα τα δεινά που πέρασε τόσα χρόνια στα χέρια του πατέρα της «Nα καείς στην κόλαση»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το οργισμένο μήνυμα της σταρ στα social media που κατηγορεί τον πατέρα της πως κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της - «Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα» αναφέρει

To δράμα μεταξύ της Britney Spears και του πατέρα της, Jamie Spears συνεχίζεται, με τη σταρ να δηλώνει τώρα πως την «αντιμετώπιζε σαν σκυλί».

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της, μέσω των social media, κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της.

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει παρακάτω, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει.

 

 

Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Τέλος, κατηγορεί τον Jamie Spears πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθησή της, το χτίσιμο της ψυχοσύνθεσής της, ενώ την έκανε να νιώθει κάτι παραπάνω από άσχημη, όπως λέει.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»