Η Shakira διέκοψε γύρισμα για να βοηθήσει δημοσιογράφο που έδερναν αστυνομικοί

Η Shakira, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ με τίτλο «Monotonia», με τον Πορτορικανό τραγουδιστή, Ozuna, αναγκάστηκε να διακόψει τη βιντεοσκόπηση εξαιτίας ενός απρόβλεπτου περιστατικού - «Είμαι δημοσιογράφος! Βοήθεια! Με χτυπάνε! Shakira!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι δύο τραγουδιστές βρίσκονταν στην Καταλονία και εκατοντάδες θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί, με σκοπό να παρακολουθήσουν το θέαμα. Οι σκηνές του μουσικού βίντεο είχαν ήδη ξεκινήσει να κινηματογραφούνται από το απόγευμα, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, ενώ μέχρι και τα ξημερώματα συνεχίστηκαν στο κέντρο της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή, άρχισαν να ακούγονται κάποιες κραυγές και η Κολομβιανή τραγουδίστρια σταμάτησε τα γυρίσματα, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Ισπανός παπαράτσι και δημοσιογράφος Jordi Martin, ο οποίος από την αρχή του χωρισμού της Shakira με τον Gerard Pique στάθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας, ενώ απείλησε τον ποδοσφαιριστή ότι θα βγάλει τα «άπλυτά» του στη φορά, ήταν επίσης εκεί για να απαθανατίσει κάθε λεπτομέρεια.

 

 

 

 

Μάλιστα αυτός ήταν και ο άνθρωπος, ο οποίος περιέγραψε και μετέδωσε το σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα ένας Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε συλληφθεί εκείνη την ώρα από την αστυνομία, που φρουρούσε το κέντρο της πόλης, ακούστηκε να φωνάζει: «Είμαι δημοσιογράφος! Βοήθεια! Με χτυπάνε! Shakira!» με την τραγουδίστρια να τρέχει προς το μέρος του.

Σύμφωνα με τον Jordi Martin, ο ρεπόρτερ συμπεριφέρθηκε προκλητικά: «Είχε μια αλαζονική στάση. Όταν του ζήτησαν τα έγγραφα, αντιστάθηκε. Ήταν ένας φρικτός καυγάς. Η Shakira τα είδε όλα».

 

 

Με το παραπάνω σκηνικό να εκτυλίσσεται, η Κολομβιανή σταρ διέκοψε τα γυρίσματα, με την ελπίδα πως τα πράγματα θα ηρεμούσαν και πως η κατάσταση θα βρισκόταν υπό έλεγχο.

Επιπλέον οι παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί, με σκοπό να εξασφαλίσουν εικόνες από το νέο μουσικό βίντεο, τόνισαν: «Είμαστε όλοι μάρτυρες της σύλληψης. Νομίζαμε ότι είχαμε παραισθήσεις με αυτό που βλέπαμε».

 

 

Όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της MARCA ο κρατούμενος Κολομβιανός δημοσιογράφος, είναι γνωστός στην οικογένεια της Shakira, για αυτό και εκείνη μόλις αντιλήφθηκε το σκηνικό, ανησύχησε και έσπευσε να βρεθεί στο σημείο.

Όσον αφορά στους θαυμαστές, η τραγουδίστρια επικροτήθηκε, με τον κόσμο να τη στηρίζει και να εκτιμά το γεγονός, πως δεν έμεινε αδιάφορη απέναντι στο περιστατικό.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»