Ντομιμαντέρ «καίει» την Shakira - Kατηγορείται για απαράδεκτη συμπεριφορά στο προσωπικό της

Η Shakira απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Ντοκιμαντέρ έχει βάλει στο μικροσκόπιο την ιδιωτική ζωή της Shakira. Το θέμα του ντοκιμαντέρ επικεντρώθηκε στις κατηγορίες για φορολογική απάτη εναντίον της Shakira, αναφέρθηκαν όμως και άλλες λεπτομέρειες για την ιδιωτική και επαγγελματική της ζωή.

Αποκαλύφθηκε ότι η Shakira έφτασε στο σημείο να απολύσει υπάλληλό της επειδή εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπαλλήλοι της Shakira, παραχώρησαν συνέντευξη και είχαν πολλά να πουν για τη συμπεριφορά της.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε τον υποτιθέμενο λόγο για τον οποίο η Shakira απέλυσε το ζευγάρι που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός για εκείνη.

«Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Shakira του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο". "Τότε Σακίρα του είπε "Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο", και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

 

 

Θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο

Αυτή η κατηγορία έρχεται να προστεθεί σε διάφορα άλλα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Shakira. Η τραγουδίστρια και ο Gerard Pique συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το διαζύγιό τους, ιδίως όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους Μίλαν και Σάσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια θα πάνε δικαστικά για να βρουν λύση στο θέμα της επιμέλειας.

Η μεγαλύτερη διαφωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει τα παιδιά της να πάνε μαζί της στο Μαϊάμι, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνουν στην Ισπανία, όπου πηγαίνουν σχολείο.

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS για να είναι πιο κοντά στα παιδιά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια