Βασιλιάς και tabloid στάζουν χολή για την Meghan - Καυγάς Charles, William, Harry

Οι αποκαλύψεις για το τεταμένο κλίμα στη βασιλική οικογένεια δεν έχουν τέλος – Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήθελε η νύφη του Μeghan Markle να μεταβεί στη Σκωτία - Καβγάς ανάμεσα σε γιο και πατέρα - τέως πρίγκιπα και νυν βασιλιά!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και οι αποκαλύψεις για τις τεταμένες σχέσεις που έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν τέλος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry είναι έξαλλος με τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Harry δεν πήγε στο δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο Γ' και τον αδελφό του πρίγκιπα William της Ουαλίας στο Balmoral μετά από μεγάλο καυγά που είχε μαζί τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το «όχι» του Κάρολου στη νύφη του

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη γαλαζομαίματη οικογένεια ο νέος βασιλιάς απαγόρευσε στη νύφη του τη Meghan Markle να μεταβεί στο Balmoral την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα.

Ο δούκας του Sussex φέρεται να ήθελε η σύζυγός του να τον συνοδεύσει στο σκωτσέζικο κτήμα, εκεί όπου η στενή οικογένεια μετέβη για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα και γιαγιά, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας λέγεται πως τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι δεν είναι «πρέπον» να είναι εκεί η πρώην ηθοποιός του #Suits.

 

 Καβγάς ανάμεσα σε γιο και πατέρα

Η #Sun αναφέρει ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του καβγά που ακολούθησε, ο Harry «πάλεψε» για να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μeghan να έρθει μαζί του. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έχασε την πτήση που μετέφερε τον William και τους θείους τους Andrew και Edward στη Σκωτία – και δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του.

Ο Harry ήταν τόσο θυμωμένος από αυτή την εξέλιξη ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον William και την Camila. Αντ' αυτού, προτίμησε να δειπνήσει με άλλους γαλαζοαίματους από την ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

 

 

Η Μeghan προσπάθησε να προσεγγίσει τον Κάρολο

Η Μeghan προσπάθησε να αναστηλώσει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον ανακτορικό οίκο -ενώ η ίδια έχει πρωτοστατήσει στην ανατίναξή τους- και να μιλήσει με τον βασιλιά Κάρολο, ωστόσο η απόπειρα αυτή δεν καρποφόρησε. Ο κύριος αποδέκτης της πρωτοβουλίας επαναπροσέγγισης εκ μέρους της Μeghan Markle, ο πεθερός και βασιλέας Κάρολος φέρεται να μην ανταπέδωσε με προθυμία τη χειρονομία της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού.

Ο μεν Κάρολος, αμέσως μετά από την κηδεία της μητέρας του, αναχώρησε για τη Σκωτία. Το δε ζεύγος των Sussex, ήτοι ο Harry και η Μeghan, επέστρεψαν στις ΗΠΑ και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, τον 3χρονο Archie και τη μόλις 1 έτους Lilibet, ύστερα από δύο εβδομάδες αποχωρισμού. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πίσω στη Βρετανία οι Sussex άφησαν ανάμεικτες εντυπώσεις, καθώς η παρουσία τους στην κηδεία αντιμετωπίστηκε με καχυποψία, ενίοτε και πικρόχολα, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση ότι ο βρετανικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει την «αποστασία» του Harry. Ιδιαίτερα τώρα, σε μια περίοδο όπου η μοναρχία σχεδόν λατρεύεται, ελέω της τελευτής της Αυτής Μεγαλειότητος. Η Μeghan Markle, σε κάποια στιγμή της κηδείας, θέλησε να σκουπίσει δάκρυα από τα μάτια της. Ήταν η αφορμή που περίμεναν οι καραδοκούντες παρατηρητές για να εξαπολύσουν την αδυσώπητη κριτική τους, χρεώνοντας υποκρισία στη Μeghan. Μολονότι δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που εθεάθη να κλαίει στη διάρκεια της επικήδειας δέησης, εκείνη που σχολιάστηκε περισσότερο -και σε σαφώς αρνητικό τόνο- ήταν η Μeghan Markle.

Όσο για το σύζυγό της, τον Harry, υπήρξε εκτεταμένο παρασκήνιο για την αρμόζουσα περιβολή του. Τα ενδύματα που, σύμφωνα με την αυστηρή εθιμοτυπία του βρετανικού θρόνου, έπρεπε να φορέσει ο πρίγκιπας, ακόμη και η στρατιωτική στολή του, καθιστούσαν πασίδηλη την αποξένωσή του από τη βασιλική οικογένεια. Με την αφαίρεση κάποιων συγκεκριμένων διακριτικών από τη στολή, τα οποία παραπέμπουν απευθείας στη Βασίλισσα, το παλάτι υπενθύμισε στον Harry ότι το χάσμα που τον χωρίζει από την υπόλοιπη οικογένειά του εξακολουθεί πάντα να χάσκει και δεν προβλέπεται να γεφυρωθεί σύντομα.

Eπιπλέον, ουδείς γνωρίζει επί του παρόντος πώς ο θάνατος της Ελισάβετ Β' θα επηρεάσει την εκπεφρασμένη απόφαση του Harry να εκδώσει τα απομνημονεύματά του από την προηγούμενη ζωή του, ως μέλους της βασιλικής οικογένειας και το πώς οδηγήθηκε στην παραίτηση από την ιδιότητα του πρίγκιπα. Τα απομνημονεύματα του Harry υποτίθεται πως θα αποκάλυπταν σημεία και τέρατα, βγάζοντας τα βασιλικά άπλυτα στη φόρα, κάτι που δεν θα ικανοποιούσε καθόλου την Ελισάβετ. Όμως, με την Βασίλισσα να αναπαύεται πλέον στην τελευταία της κατοικία, η απόφαση που καλείται να πάρει ο Harry -μετά της συζύγου του, ασφαλώς- για την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, θα καθορίσει σε κρίσιμο βαθμό το μέλλον ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας, εφόσον τυχόν αποκαλύψεις εκ μέρους του Harry που θα βλάπτουν το συμβολικό κύρος και την υπόληψη της μοναρχίας, θα προκαλέσουν την οργή του Βασιλέα Καρόλου.

 

Η ξαδέρφη του πρίγκιπα Καρόλου παίρνει το μέρος της Meghan Markle

Η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου, Christina Oxenberg, έρχεται τώρα να κάνει κάποιες δηλώσεις που υποστηρίζουν ξεκάθαρα τα όσα έχει πει η Markle ανά διαστήματα.

Η κόρη της πριγκίπισσας Ελισάβετ της Γιουγκοσλαβίας μίλησε στη #NewYorkPost με τα καλύτερα λόγια για τη Meghan, επαινώντας τη δύναμή της που κατάφερε να αντέξει όσο άντεξε μέσα στο παλάτι αλλά και τη συμπεριφορά που έχει μέχρι σήμερα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Στη Meghan Markle, λέω: Αυτό που περνάς είναι ένα κολασμένο είδος χαζομάρας. Αν μπορεί να κάνει λίγο κουράγιο, κάποιος άλλος θα έρθει και θα τα βάλουν μαζί του. Σε κανέναν δε χαρίζονται», είπε η Oxenberg που θεωρεί ότι το παλάτι τα βάζει πάντα με τον «νέο» μέχρι να βρεθεί ένας άλλος «νέος» στην οικογένεια.

 

 

Η κοροϊδία στην Kate Middleton

Η 59χρονη συγγραφέας και σχεδιάστρια μόδας, μάλιστα, θυμήθηκε ένα περιστατικό που αφορούσε στην Kate Middleton το 2011. Τότε, τα Media την αποκαλούσαν κοροϊδευτικά «Kate Middle Class» και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κρυφογελούσαν με αυτό.

«Πίστευαν ότι ήταν όλο πολύ αστείο», είπε σχολιάζοντας πως κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε πρόβλημα με το χρώμα της Meghan αλλά πως γενικά αντιδρούν έτσι στους ξένους. «Είναι σκληροί, είναι σκληροί στους ξένους. Δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος. Έχει να κάνει με το ότι είσαι ξένος», είπε.

Και αυτή ήταν μία συμπεριφορά που υπήρχε πάντα.

 

 

 

Και στη Marie Christine von Reibnitz

Το 1978, για παράδειγμα, ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ έβγαινε με τη Marie Christine von Reibnitz, η οποία ήταν μία βαρόνη με καταγωγή από την Τσεχία και τη Γερμανία, και αντιμετώπισε την ίδια συμπεριφορά που έχει τώρα η Meghan.

«Της συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στη Meghan – Με κοροϊδία και έλλειψη σεβασμού. Πάντα την κοροϊδεύαμε, γιατί συνεχώς αναφερόταν στους βασιλικούς ως ‘λαχταριστά ξαδέρφια’. Γινόταν λόγω συνήθειας όχι λόγω μίσους και βίαιων ραδιουργιών. Ήμουν μάρτυρας», είπε.

 

 

Η απομάκρυνση της Kathleen Norris Stark

Έπειτα, ανέφερε την Kathleen Norris Stark ή αλλιώς Koo Stark, την Αμερικανίδα ηθοποιό και φωτογράφο που έβγαινε στα 80s με τον πρίγκιπα Andrew. Ήταν τόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι που όλοι τους θεωρούσαν «αδερφές ψυχές». Ώσπου, εκείνη εμφανίστηκε topless σε μία ταινία και η βασίλισσα Ελισάβετ το είδε.

«Ήταν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. Ήταν αδερφές ψυχές και τον απέτρεψαν από το να παντρευτεί την αδερφή ψυχή του. Αν την είχε παντρευτεί, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα», είπε η Oxenberg.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη