Ο Gerard Pique περιμένει παιδί με τη νέα του αγαπημένη Clara Chia

O Gerard Pique θα γίνει ξανά μπαμπάς, καθώς η κοπέλα του είναι έγκυος - H Shakira ίναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της να φιλιέται δημόσια με την κοπέλα του 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Gerard Pique δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες έχει φωτογραφηθεί με τη νέα του αγαπημένη Clara Chía. Δημοσίευμα της Marca  αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά μπαμπάς, καθώς η κοπέλα του είναι έγκυος.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Clara Chía, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες. Οι δυο εμφανίστηκαν δημόσια πριν από μερικές εβδομάδες.

 

 

Μετά τον χωρισμό του από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, ο Gerard Pique δεν κρύβει πλέον την Clara Chía. Έχουν βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και σε μια συναυλία όπου ήταν παρούσα και η οικογένεια του παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο φακός τους έπιασε να φιλιούνται δημόσια.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Gerard Pique, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Clara Chía και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό «Hola», ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

 

 

 

Στην εκπομπή «El gordo y la flaca» σχολιάστηκε το θέμα για το φόρεμα Clara Chía:«Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Η Clara Chía μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ' οδόν;».

Ο Gerard Pique, ο οποίος έληξε τη σχέση του με την Shakira σταρ πριν από περίπου τρεις μήνες, έχει δύο παιδιά μαζί της: Τον Μilan και τον Shasha, για τα οποία διαπραγματευόταν με τη Shakira, επειδή εκείνη θέλει να τα πάρει για να ζήσουν στο Μαϊάμι και ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν διατεθειμένος να δεχτεί.

Η πρώην σύζυγός του δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένη με τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τη «Mirror», άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Shakira ανέφερε, ότι η Κολομβιανή σταρ είναι πολύ εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Pique.

«Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια» ανέφερε η πηγή. Ο ενευρισμός της Shakira πηγάζει από το γεγονός ότι οι άλλοτε ερωτευμένοι σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλάδη την 4η Ιουνίου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια