Κατέρρευσε η Σταυρούλα με την προδοσία του Νίκου Γιάννη: «Διαλύθηκε η σχέση μας»

#SurvivorGR: Σταυρούλα και Άρης υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τέσσερις οι παίκτες στον τάκο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (27-5) και λίγο πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, είδαμε ότι η πίεση μεταξύ των παικτών ήταν τεράστια, μιας και μεγάλος τελικός πλησιάζει και οι παίκτες μένουν ολοένα και λιγότεροι. Η Σταυρούλα τόνισε ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό, κανένας απο τους υπόλοιπους παίκτες δεν την πίστευε και ότι στην ουσία την μείωναν, ενώ πλέον, από τότε που έμεινε στο παιχνίδι, όλα αυτά που λεγόντουσαν έχουν σταματήσει.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει, θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι, στον μεγάλο τελικό... Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο»

 

 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Ιουνίου, παρακολουθήσαμε τον αγώνα για την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Και οι έξι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία, μιας και ήταν ο μόνος πλέον τρόπος να παραμείνουν ασφαλείς στο παιχνίδι, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

 

 

Οι παίκτες αγωνίστηκαν σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν στόχο, ο οποίος και δυσκόλεψε τους περισσότερους. Ο Νίκος Γιάννης με τον Στάθη Σχίζα ήταν οι δυο, που κατάφεραν να παραμείνουν μέχρι και το τέλος με τρεις ζωές. Οι δυο παίκτες είναι εξίσου δυνατοί, τόσο σε στόχο, όσο και στην ταχύτητα και φυσικά τα run τους ήταν εξαιρετικά.

 

 

 

Ο Νίκος Γιάννης ήταν εκείνος που κατάφερε ναν κερδίσει την ατομική ασυλία και να παραμείνει ασφαλής στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Ο Νίκος Γιάννης δεν μπορεί να κάνει χρήση της ασυλίας, μιας και είναι υποψήφιος για αποχώρηση, αλλά θα έχει την δυνατότητα να προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του.

 

 

Mετά από την νίκη του Νίκου Γιάννη στον αγώνα της ασυλίας, έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιον παίκτη θα προστατεύσει. 

Η Σταυρούλα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε on camera.

Μετά από τη νίκη του Νίκου Γιάννη στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, μεταξύ των παικτών έγινε μεγάλη συζήτηση σχετικά με το ποιός παίκτης θα είναι εκείνος που θα πάρει την ασυλία για το συγκεκριμένο συμβούλιο στη θέση του. Η Σταυρούλα, αν και κάνει κολλητή παρέα μαζί του, είπε ότι είναι σίγουρη ότι δεν θα δώσει σε εκείνη την ασυλία, αλλά στον Στάθη, λέγοντας ότι την πληγώνει πολύ όλο αυτό.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, είμαστε μαζί και κάνουμε κολλητή παρέα. Είμαι σίγουρη και συνήθως δεν πέφτω έξω σε αυτά, ότι ο Νίκος Γιάννης δεν θα προστατεύσει εμένα στο συμβούλιο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα προστατεύσει τον Στάθη. Αν τα πράγματα γίνουν έτσι, θα πληγωθώ πάρα πολύ γιατί μέχρι εχθές μου έλεγε ότι δεν μπορεί να φανταστεί το να φύγω από το παιχνίδι και τώρα συμβαίνει όλο αυτό. Ελπίζω να μην γίνει έτσι, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω».

 

 

 

Στις 26 Ιουνίου στον τάκο βγήκαν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφού ισοψήφησαν. Ψες η ανατροπή στο παιχνίδι δεν έλειψε και βγήκαν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Έξι οι παίκτες, αλλά τέσσερις είναι μόνο οι θέσεις του ημιτελικού γι’ αυτό και θα αποχωρήσουν δύο αυτή την εβδομάδα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

 

 

Ο Νίκος κέρδισε την ασυλία, όμως δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο έχει την δυνατότητα να προστατεύσει έναν συμπαίκτη του. Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του και ψήφησαν τον παίκτη που θέλουν να βγει στον τάκο.

 

 
 
 
Η απόφαση πάρθηκε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν είναι ένας αλλά δύο. Αυτοί ήταν οι Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Άρης Σοϊλέδης.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων