Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν μετάνιωσα, του χρειαζόταν»

  28/06/2022 08:40
«Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν μετάνιωσα, του χρειαζόταν»

«Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν μετάνιωσα, του χρειαζόταν»

  28/06/2022 08:40

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το τίμημα της εμπορικής επιτυχίας, η «Ελλαδίτσα» και το Netflix

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξη του δεν δίστασε να αποκαλύψει τον καβγά που είχε με σκηνοθέτη.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του Φατσέα, την ταινία που έκανε για το Netflix, αλλά και τον καβγά που είχε με έναν σκηνοθέτη.

Αρχικά ο ηθοποιός για τον ρόλο του στην σειρά «Καφέ της Χαράς», δήλωσε:«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός».

Και στη συνέχεια, είπε: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Τέλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε ότι τσακώθηκε άσχημα με σκηνοθέτη: «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας