To podcast της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Mente Fuerte: «Δεν είναι “αντρικό” να κυκλοφορείς με όπλα και μαχαίρια» «Όλα τα τραγούδια του δίσκου είναι αφιερωμένο σε σένα αγάπη μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μαρία Σολωμού συνάντησε τον Mente Fuerte σε μια κουβέντα με θέμα την μουσική, τα επόμενα σχέδιά του αλλά και τον πρόσφατα καβγά των τράπερς στα μουσικά βραβεία.

«Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα #MadVMA 22. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του.

Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους», σχολίασε ο Mente Fuerte.

Για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte δήλωσε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος»

Mente Fuerte σε Μαρία Σολωμού: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Η έκπληξη ωστόσο ήρθε στο τέλος της κουβέντας τους, όταν ο Mente Fuerte μπροστά στο μικρόφωνο του pod.gr ρώτησε την Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» ρώτησε ο γνωστός ράπερ με την Μαρία Σολωμού να σηκώνεται από τη θέση της και να πνίγεται από το νερό που έπινε, κάνοντας βόλτες στο πλατό. 

Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε χωρίς ωστόσο να απαντά στην ερώτησή του.

 

 

 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έκανε ο Μάριος Αθανάσιου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτκή, αλλά και στην περίπτωση να τον δούμε κάποια στιγμή σε ρόλο παρουσιαστή.

Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάριο Αθανασίου και τη γνώμη του για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Σολωμού (έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο) με τον Mente Fuerte.

Ωστόσο, ο Μάριος Αθανασίου έδειξε να ξαφνιάζεται αφού όπως είπε δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα και θέλησε να μάθει τι είναι ο Mente Fuerte.

«Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες! Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε ο Μάριος Αθανασίου.  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του