Η μεταφυσική εμπειρία της Μαρίας Φιλίππου λίγη ώρα πριν το θάνατο της θείας της

Bαρύ πένθος για τη Μαρία Φιλίππου: Έφυγε από τη ζωή η θεία της για την οποία μιλούσε όλος ο Στρόβολος -  Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μαρία Φιλίππου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ένα συγγενικό της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους που έχει παίξει τόσο σε κινηματογράφο, όσο και σε τηλεόραση.

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τη Μαρία Φιλίππου, αφού έφυγε από τη ζωή της ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, το οποίο και ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τα παιδικά της χρόνια. Η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να περιγράφει καρέ καρέ τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι η ίδια νιώθει απέραντη θλίψη.

H Μαρία Φιλίππου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα σχολείο κάναμε οικοκυρικά. Κεντούσαμε, μαγειρεύαμε και μαθαίναμε τ απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι. Μας έδωσαν λοιπόν κι ένα πανάκι και κεντήσαμε κάμποσες βελονιές και μετά μας είπαν από κάτω να φτιάξουμε συνδυάζοντας τες ότι θέλουμε. Εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα και το γέμισα τρυπούλες. Το πήρα λοιπόν στη θεία μου την Ελένη την αδελφή του πατέρα μου, παλιά νοικοκυρά απ’ τις λίγες κι εκείνη κι η αδελφή της η Μαρκέλλα, που όταν νέες ήρθαν από την Αίγυπτο στην Κύπρο όλες μιλούσαν στο Στρόβολο γι αυτές.

Πήρε λοιπόν το πανάκι μου “Γιά δε πως τόκαμες βρε Μαρία, φέρτο δω να το σουλουπώσουμε” μου είπε. Κέντησε μια πεταλούδα και τρία γατάκια κι εγώ πήρα Άριστα δέκα. Σήμερα γύρω στις 2:30 τακτοποιώντας τα ατακτοποίητα έπεσα πάνω στο πανάκι, το χάιδεψα και τη θυμήθηκα .Τ’ απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος μου ο Μίκης και μου είπε ότι η θεία στις 2:30 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι…

Στο καλό θεία μου αγαπημένη. Εκεί πού πας θάχεις την πιο καλή παρέα. Ελαφρύ το χώμα... Όλα θα τα θυμάμαι κι η θύμησή σου πάντα θάναι μες την καρδιά μου. Αριστόδημε, Μίκη, Διονύση και Θέμη Δυνατή Αγκαλιά. Michael Anastasiades»

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

 

 

Δειτε Επισης

«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του