Τέρμα τα ψέματα! Τέλος τα χρώματα και οι ομάδες στο #SurvivorGR - Ατομικά έπαθλα

#SurvivorGR: «Μουδιασμένοι» οι παίκτες από την αποχώρηση Τάλα! Τα «καρφιά» για την παραμονή Μαρτίκα - Η Σταυρούλα πυρ και μανία με την Ασημίνα: «Δεν αντέχω να ακούω άλλο τη φωνή της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η νέα μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ βρίσκει τους παίκτες αρκετά... μουδιασμένους καθώς δεν πιστεύουν ακόμα πως είναι πλέον εκτός παιχνιδιού. 

Μετά την επιστροφή από το Συμβούλιο, ο Άρης και η Μαίη που ήταν κοντά στον Τάλα είπαν πως ήταν η πιο άδικη αποχώρηση. 

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης μάλιστα εξέφρασε και τα ανάμεικτα συναισθήματά του μετά την εξέλιξη αυτή υπερτονίζοντας την... ιδιότητα του Σπύρου Μαρτίκα ως terminator αφού για 11η φορά κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι παρ' όλο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα ο Άρης είπε: «Δύσκολα τα πράγματα, έσπασε και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου».

 

 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής όμως εξέφρασε και το παράπονό του για τον φίλο του, τον Τάλα ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι φεύγει, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν είπε το όνομα του Άρη αλλά εκείνο της Θωμαΐδας τονίζοντας μάλιστα ότι η νεαρή κοπέλα όσο προχωράει στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο καλή στα αγωνίσματα. Το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε για τον τελικό, ενώ είχαν συζητήσει το όλο θέμα, έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του αυτό στην Ασημίνα.

 

 

Πάντως, ο Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα, είπε πως αν κερδίσει το έπαθλο δεν θέλει ούτε ένα ευρώ αλλά μόνο να βοηθήσει, ειδικά τον κόσμο που τον έχει στηρίξει. Ο Σπύρος όμως τόνισε ότι δεν είναι όπως ο Άρης που θέλει να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα και να κάνει dolce vita.

 

 

 

Όταν μετά από τέσσερις αγώνες (την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή που διανύουμε) κερδίζεις από αυτούς τους τρεις, μάλλον θεωρείσαι... φαβορί των ασυλιών στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο Άρης είπε πριν το παιχνίδι για το έπαθλο πως θεωρεί πως έχει μείνει ένα τελευταίο 100άρι μέχρι τον μεγάλο τελικό και είπε ότι θα τα δώσει όλα.

 

 

Και φυσικά το έκανε πράξη αφού αντιμετωπίζοντας στο τελευταίο ματσάρισμα του αγώνα τον Στάθη Σχίζα, κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο που είναι πράγματι ξεχωριστό.

Ο Στάθης έκανε ένα λάθος στο ματσάρισμα και έτσι έδωσε το προβάδισμα στον Άρη ο οποίος τελικά και κέρδισε τον αγώνα.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Άρης, θα πάρει μαζί του την Ασημίνα, τον Στάθη και τη Μαίη, αν τελικά καταφέρει να είναι καλά μιας και δεν ένιωθε και πολύ καλά.

 

 

Ποιους διαλέγει ο Άρης να πάρει μαζί του στο έπαθλο;

 

 

 

Το πρώτο αγώνισμα επάθλου της νέας εβδομάδας στο Survivor κατόρθωσε να κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης, τη νύχτα της Κυριακής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιλέξεις τρεις συμπαίκτες του προκειμένου να φύγουν για ένα υπέροχο ταξίδι στην Πούντα Κάνα!

Εκπλήσσοντας αρκετούς, όπως και ο ίδιος άλλωστε παραδέχθηκε, ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξε πρώτο τον Στάθη Σχίζα ο οποίος και κατάφερε να φτάσει ως το τέλος του αγωνίσματος μαζί του. Αμέσως μετά ήταν η σειρά της καλής του φίλης, Ασημίνας Χατζηανδρέου και της άρρωστης από ίωση Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ωστόσο, λίγο αργότερα, η Μαίη εξομολογήθηκε πως «εμείς θα φύγουμε αλλά ο Σπύρος, η Σταυρούλα και ο Νίκος θα μείνουνε στην παραλία. Καταννοώ απόλυτα το συναίσθημα τους γιατί και εγώ, όταν έμεινα πίσω και οι άλλοι είχαν φύγει στο Μαϊάμι, αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα. Περισσότερο στεναχωριέμαι για τον Σπύρο ο οποίος δεν έχει ζήσει τόσα έπαθλα».

 

 

 
 

Αρκετά επιθετική εναντίον της Ασημίνας εμφανίστηκε η Σταυρούλα όπως είδαμε στο επεισόδιο χωρίς να υπάρξει καμία ιδιαίτερη αφορμή. 

Όταν η Σταυρούλα, ο Νίκος Γιάννης και ο Σπύρος Μαρτίκας έμειναν μόνοι στην καλύβα μιας και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονταν εκτός και απολάμβαναν μαζί με τον Άρη το ξεχωριστό έπαθλο που είχε κερδίσει, μιλώντας στην κάμερα, καταφέρθηκε εναντίον της Ασημίνας λέγοντας πως δεν αντέχει ούτε τη φωνή της να ακούει πλέον.

«Καλύτερα στην καλύβα με φίλους μου παρά στο έπαθλο μαζί τους» είπε αρχικά η Σταυρούλα η οποία στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της.

Η Σταυρούλα επίσης τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με κανένα από τα παιδιά που έφυγαν για το έπαθλο και προτίμησε να είναι στην παραλία με τους δύο φίλους της.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει τι χωρίζει Ασημίνα και Σταυρούλα όμως το σίγουρο είναι πως είναι πολλά εκείνα που τις κρατούν μακριά.

 
 
 

 

Muscle cars και extreme games για την ομάδα που διάλεξε ο Άρης

 

 

Παιχνίδια της Καραϊβικής - Πες το Αλλιώς 

 

 

Σήμερα, 22 Ιουνίου οι παίκτες θα ριχτούν στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και θα είναι ένας σκληρός στίβος μάχης,

Εκτός από τον στίβο μάχης, θα υπάρξει απίστευτη ένταση στo συμβούλιο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και των τσακωμών θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα δεχτεί "πυρά" από κάποιους συμπαίκτες του!

Ο παίκτης δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και το κλίμα στην ομάδα του εξακολουθεί να είναι τεταμένο.

Την ίδια ώρα δεν λείπουν οι ίντριγκες, αλλά και οι προσπάθειες για νέες κλίκες στην παραλία.

Ο Σπύρος τα χώνει στον Άρη και ο Άρης σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Μη μου το παίζεις εμένα τρελίτσα»!

Όλοι οι παίκτες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων