H αποχώρηση, η χορογραφία Γεωργίου, ο Μουρατίδης και τα live Κουινέλη, Λιόλιου

 

#XFactorGR: Η εντυπωσιακή χορευτική είσοδος του Αντρέα Γεωργίου - Το μήνυμα του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα - Όταν ο Bρικόλακας συνάντησε τηλεοπτικά τον Δράκουλα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με ένα χορευτικό ξεκίνησε την παρουσίαση του 4ου live του X Factor ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου έκλεψε τις εντυπώσεις με το χορευτικό του και άφησε άφωνο τον Μιχάλη Κουινέλη, ο οποίος εκδήλωσε το θαυμασμό του στον παρουσιαστή.

«Τύφλα να έχει ο Νουρέγιεφ, τον πάτησες!», ζητωκραύγασε ο Μιχάλης Κουινέλης.

 

 

Kαλεσμένος του 4ου live του X Factor ήταν ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τον Νίκο Μουρατίδη το X Factor είναι… γνώριμη υπόθεση: «Αισθάνομαι υπέροχα, το X Factor είναι η αγάπη μου», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έναν έρωτα που γεννήθηκε στο X Factor, δείχνοντας τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Ένας μου χρωστάει την οικογενειακή του ευτυχία… Ήρθε στο X Factor, τραγούδησε με την Ήβη Αδάμου και όταν έψαχνε τραγουδίστρια του είπα «την Ήβη να πάρεις»… Και την πήρε!», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

 

 

Ο Νίκος Μουρατίδης εξομολογήθηκε στον Αντρέα Γεωργίου πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους διαγωνιζόμενους, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιους.

«Ήρθα για να κρίνω τον Ηλία Ψινάκη, αν θα μείνει ή αν θα φύγει… Πρόσεχε, θα σε διώξω! Ήρθα όμως να τσεκάρω και τα παιδιά που είδα και μου άρεσαν. Φέτος νομίζω ότι το X Factor έχει πολύ καλές φωνές!», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Μάλιστα, φέτος συμπληρώνει επέτειο 40 χρόνια γνωριμίας με τον Ηλία Ψινάκη.

Από την άλλη ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε: «Έμεινα έκπληκτος, γιατί δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει… χρυσό κουφέτο με τον κύριο Stavento!».

 

 

O θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child βρέθηκε στη σκηνή του X Factor.

Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Ηλίας Ψινάκης τον υποδέχτηκαν επί σκηνής, με τον Desmond Child να δηλώνει ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο live.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης του Χρήστου Μάστορα με τον Desmond Child.

«Ήμουν τόσο κομπλαρισμένος», παραδέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας. «Μου είπε πως όταν γράψεις ένα καλό ρεφρέν, αυτό είναι το κουπλέ σου».

Ο Desmond Child βρίσκεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία, στέλνοντας το δικό του πολιτιστικό μήνυμα.

«Μαζί με τον μεγάλο μου μέντορα, τον Φοίβο, με κάλεσε να κάνω μία συναυλία και μου είπε ότι πρέπει να παίξω στο Ηρώδειο. Τον ρώτησα που είναι και μου είπε ότι είναι δίπλα στον Παρθενώνα. Είπα “ω Θεέ μου, θα πρέπει να αφιερώσουμε αυτή τη συναυλία στην επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα!”», δήλωσε ο Desmond Child. 

 Τη μεγάλη συναυλία θα πλαισιώσουν σημαντικοί ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες, όπως o Alice Cooper, η Bonnie Tyler, The Rasmus, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης μεταξύ άλλων.

 

 

Το εκρηκτικό ντουέτο του Μιχάλη Κουινέλη και της Marseaux Μαζί τους στην σκηνή ο Solmeister και ο dPans.

Ο Μιχάλης Κουινέλης μάς γύρισε πολλά χρόνια πίσω ερμηνεύοντας την αγαπημένη επιτυχία «Πόσο Ακόμα» των Stavento.

Με μία εντυπωσιακή είσοδο… «εισέβαλε» η Marseaux στη σκηνή του Χ Factor και μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη ερμήνευσαν το νέο τους hit «Χαιρετισμούς».

 

 

Η Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσε το τραγούδι «Μην ρωτάς τους άλλους» και ξεσήκωσε το κοινό.

Η ίδια δήλωσε στον Αντρέα Γεωργίου πως είναι πολύ χαρούμενη που της εμπιστεύτηκαν αυτό το τραγούδι, το οποίο έγραψαν ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο.

«Μετά από 21 χρόνια το τραγούδι αυτό γίνεται επιτυχία, ο κόσμος το έκανε. Ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα πολύ!», δήλωσε συγκινημένη.

 

 

Οι «Γίναμε» πάντρεψαν τα τραγούδια «Πόσο» και «Smooth», χαρίζοντας μία εκρηκτική ερμηνεία.

Ο Χρήστος Μάστορας έμεινε άφωνος από το σκηνικό, δίνοντας τα συγχαρητήρια στην παραγωγή του show και στη συνέχεια παρατήρησε πως οι «Γίναμε» οδεύουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο Στέλιος Ρόκκος πέρασε ωραία, αν και εντόπισε κάποια σημάδια μανιέρας.

Η Μαρίζα Ρίζου, η οποία ζεσταινόταν αφόρητα, δήλωσε φαν των «Γίναμε». «Δεν ένιωσα ποτέ ότι τα παιδιά ήταν σκοτεινοί. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους μας, όλοι μας τραγουδάμε με συγκεκριμένη αισθητική…».

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε πως βλέπει μεγάλη πρόοδο, ενώ για τον Νίκο Μουρατίδη είχε ενδιαφέρον το πάντρεμα των τραγουδιών, αν και… χάθηκε λίγο. «Θεωρώ ότι δεν…. γίναμε σήμερα», σχολίασε.

«Θεωρώ ότι με τα παιδιά φτάσαμε σε επίπεδο που θα έπρεπε να πειραματιστούμε και να πάμε παρακάτω. Σήμερα μου άρεσε που μπήκαμε στη διαδικασία να πειραματιστούμε και να φωτιστούμε. Οι προηγούμενές τους εμφανίσεις ήταν με τραγούδια πιο εσωτερικά και αργά, σήμερα είπαμε να βγάλουμε μία άλλη τους πλευρά», δήλωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

 

 

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος ερμήνευσε στο τέταρτο live του X Factor το τραγούδι «Όνειρο Απατηλό».

Ο Στέλιος Ρόκκος ευχαρίστησε τον Χρήστο Αδαμόπουλο που έφερε αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι. «Η εικόνα αυτή βγάζει μία ενέργεια και ατμόσφαιρα, την υπηρέτησες πολύ σωστά».

Ιδιαίτερα αυστηρός ήταν ο Νίκος Μουρατίδης με τον καλλιτέχνη επειδή δεν γνώριζε τους συνθέτες πίσω από το τραγούδι. «Έχεις φωνή, είσαι καλός, μπαίνεις μέσα στο τραγούδι. Μου άρεσε που μπήκες απαλά και φόρτσαρες μετά. Θέλω να προσέξεις τις καταλήξεις σου και να λες σωστά τις λέξεις», ήταν το σχόλιό του.

«Ήσουν άρτιος φωνητικά», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη έδωσαν τα εύσημα στην… δασκάλα του Χρήστου Αδαμόπουλου, την Μαρίζα Ρίζου.

Του παλιού ρεπερτορίου δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά αναγνώρισε πως ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι εξαιρετικός τραγουδιστής.

«Ο Χρήστος ότι και να πει είναι δικό του. Έχει τον τρόπο του… Σήμερα ένιωσα ότι αυτό το σκηνικό με αυτό το πλάσμα με συνάντησε και μου άρεσε πάρα πολύ», παρατήρησε η Μαρίζα Ρίζου.

 

 

«Φωτιά» έβαλε στην σκηνή του X Factor ο Θάνος Λάμπρου, ερμηνεύοντας το τραγούδι «One Way or Another».

Θετικά σχόλια έλαβε ο Θάνος Λάμπρου από τον Μιχάλη Κουινέλη και την Μαρίζα Ρίζου.

«Θεωρώ ότι το παιδί έχει το X Factor. Για μένα είναι από τους top», δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Λαμπερό και φωνάρα τον χαρακτήρισε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ ο Νίκος Μουρατίδης απόρησε που… συμφώνησε με τον Ηλία Ψινάκη για πρώτη φορά.

«Είναι ένα παιδί που το νιώθω πολύ δικό μου, άσχετα εάν είναι στην ομάδα μου. Θέλω το παιδί αυτό να βρει τον δρόμο του. Το ‘χει, φωνητικά είναι πολύ καλός!», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

Στο προηγούμενο live άφησε μία πικρή γεύση στον Κωνσταντίνο Ντάσιο, καθώς βρέθηκε στη δυάδα αποχώρησης. Οπλισμένος με αποφασιστικότητα, ο καλλιτέχνης τα έδωσε όλα στην σκηνή με το τραγούδι «Δεν χωράς πουθενά».

«Βλέπω επανήλθες, πήρες το μάθημά σου την προηγούμενη εβδομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος παρατήρησε ότι οι Τρύπες δεν φορούσαν χρυσά κολιέ.

«Τι κομματάρα είναι αυτή και πόσο σου πάει! Έχεις έναν διάολο μέσα σου πολύ ωραίο, φίλε μου, πάνω στη σκηνή τον εκτονώνεις», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

«Σήμερα σε σχέση με την τελευταία επιλογή, θεωρώ εξαιρετική αυτή την επιλογή και εξαιρετικό ότι έκανες πάνω στο stage», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, όμως ο Στέλιος Ρόκκος ένιωσε κάπως μπερδεμένος. «Είναι πολύ dark το θέμα του Γιάννη Αγγελάκα και του συγκροτήματος. Δεν μπορώ να πω ούτε καλά ούτε κακά, αυτή τη φορά πραγματικά τον χάρηκα, από την άλλη είναι ένα ιστορικό κομμάτι που το έχω συνδυάσει με άλλες καταστάσεις. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Δεν είναι μόνο μουσική οι Τρύπες, είναι ένας ολόκληρος κόσμος».

Μπερδεμένος δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης με την τροπή της συζήτησης, με τον Νίκο Μουρατίδη να κάνει την παρέμβασή του: «Δεν είσαι η Ελένη Φουρέιρα να φοράς στρας και να τραγουδάς Τρύπες».

 

 

Η Έλενα Παναγιωτίδου μάς ταξίδεψε με μία άκρως αισθαντική ερμηνεία του τραγουδιού «Έτσι Αγαπάω Εγώ».

«Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Στέλιος Ρόκκος την Έλενα Παναγιωτίδου», είπε ο Χρήστος Μάστορας, τονίζοντας πως την βρήκε εκπληκτική και του θύμισε την Γλυκερία.

Θετικά τα σχόλια του Μιχάλη Κουινέλη και της Μαρίζας Ρίζου. Ο Ηλίας Ψινάκης εντυπωσιάστηκε από την ερμηνεία της Έλενας Παναγιωτίδου, αλλά διαφωνεί με το styling.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει τίποτα, σε εσένα μου αρέσουν όλα!», είπε ο Νίκος Μουρατίδης και υποκλίθηκε στο ταλέντο της.

«Έχω πολλά χρόνια να πάθω πλάκα με φωνή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι η Κατερίνα Λαζαρίδου μάγεψε με την ερμηνεία του «Μαζί Σου».

«Πίσω σου υπήρχε μία θάλασσα… Πραγματικά εσύ είσαι το καράβι, μας πήρες και φύγαμε. Είσαι αριστούργημα!», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

«Καταπληκτική», ήταν το λιτό σχόλιο του Στέλιου Ρόκκου, με τον Μιχάλη Κουινέλη να την βρίσκει εξαιρετική.

«Είσαι εξαιρετική τραγουδίστρια, είσαι επιπέδου Barbara Streisand, Whitney Huston, Celine Dion… Είχα καιρό να ακούσω στην Ελλάδα τέτοια φωνή», είπε ο Νίκος Μουρατίδης, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Λαζαρίδου.

 

 

Δίχασε τους κριτές ο Μίλτος Χαρόβας με το «Treat You Better».

«Είσαι θαύμα. Θέλω όμως να γίνεις ακόμα περισσότερο… Είδες το τελευταίο video clip του Harry Styles; Δώσε μου κάτι, κάνε κάτι κουλά, έτσι… Μη φοβάσαι. Θέλουμε οι καλλιτέχνες να είναι τολμηροί», σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η εικόνα αυτή είναι για να κερδίσει το X Factor της Αμερικής ή της Αγγλίας. Φωνητικά ήσουν ασταθής, αυτό φτιάχνεται με δουλειά», είπε ο Χρήστος Μάστορας, με την Μαρίζα Ρίζου να συμφωνεί μαζί του.

Το κλίμα διαφωνίας συνεχίστηκε όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Ψινάκης. «Ούτε στοναρίσματα, ούτε τίποτα. Στο παρελθόν πολλά παιδιά που είχαν το X Factor, δεν είχαν όμως τη φωνή και την απέκτησαν, κάνουν καριέρα τρελή!».

«Το GNTM είναι εδώ; Τι κάνουμε, πασαρέλα;», ήταν η πρώτη αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου, με τον Ηλία Ψινάκη να παρεμβαίνει με τον γνωστό του τρόπο, σχολιάζοντας «σιγά εσύ μwρή Μπετόβεν…».

Ενθαρρυντικά ήταν τα σχόλια του Μιχάλη Κουινέλη, τονίζοντας πως ο νεαρός Μίλτος δεν θα πρέπει να απογοητεύεται και να μην το βάζει κάτω.

 

 

«Το παλιό μου παλτό το χαρίζω σε σένα...», τραγούδησε ο Jojo (Γιώργος Κοτσαρίδης).

Θαυμαστής του Γιώργου Κοτσαρίδη δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας. «Έχεις μία αλητεία στη φωνή και την εμφάνιση. Θεωρώ όμως ότι δεν τσαλακώθηκες όσο θα ήθελα εγώ, ήσουν σφιγμένος. Ήσουν καλός όπως είσαι πάντα, αλλά θέλω να τσαλακώνεσαι», ήταν η συμβουλή του.

Για τον Μιχάλη Κουινέλη εκείνο που τον εντυπωσίασε είναι ότι ο Jojo δοκιμάστηκε.

Ο Νίκος Μουρατίδης τον πέρασε αρχικά από… ανάκριση. «Όλοι θέλουν αυτό το τραγούδι για να γκαρίζουν για να δείξουν ότι έχουν φωνή. Το να φωνάζεις είναι φωνάζω», με τη δήλωσή του να… ξυπνά μνήμες της θρυλικής ατάκας «γιατί φωνάζεις; Για να μας πείσεις ότι είσαι τραγουδίστρια;».

«Πήρε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι που δεν θα το πεις σαν τον Χρήστο Δάντη, αλλά το έπαιξε θεωρώ. Κι αυτό ήταν που συγκίνησε, φαντάζομαι, τον Στέλιο. Μου άρεσε», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Όταν μου ζήτησε με πάθος να πει το τραγούδι, ήμουν αρνητικός. Αλλά δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο σε έναν τραγουδιστή που θέλει να βγάλει το συναίσθημά του. Στις πρόβες εντυπωσιάστηκα. Ήσουν πολύ καλός, αλλά ο Νίκος Μουρατίδης δεν ένιωσε την σύνδεση. Ούτε κι εγώ συνδέθηκα πολύ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

Σε χορευτική διάθεση παρέσυρε το κοινό του X Factor ο Άγγελος Αρχανιωτάκης με το «Call me by your name».

Σε μία λιτή δήλωση θαυμασμού αρκέστηκε ο Στέλιος Ρόκκος: «Σ’ αγαπώ».

«Ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα ήταν για να σε δω από κοντά. Αν δεν ήθελα να είμαι μεροληπτικός, θα έλεγα “παιδιά τελειώσαμε, βρήκαμε νικητή”», είπε ο Νίκος Μουρατίδης. «Είσαι σπάνια περίπτωση, το ξέρεις;».

«Θεωρώ ότι είστε διεθνών προδιαγραφών. Αυτό που θα έκανα εάν ήμουν μάνατζέρ σας, θα άλλαζα το λουκ για να είναι συνεπές με αυτό που είστε πραγματικά», ήταν η συμβουλή του Ηλία Ψινάκη.

«Ο Άγγελος είναι πιο κοντά στον εαυτό του αυτή τη στιγμή. Είμαι περήφανη γι’ αυτόν, δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που σε ακούσαμε στην οντισιόν, είναι μεγάλη μου χαρά που δουλεύουμε μαζί», είπε συγκινημένη η Μαρίζα Ρίζου.

 

 

Άστραψε και βρόντηξε η Εβελίνα Κατσιάκου ερμηνεύοντας το τραγούδι «Όταν πίνει μία γυναίκα».

«Η Εβελίνα δεν μου αφήνει περιθώρια να προσάψω κάτι, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εξαιρετική», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης, με τον Στέλιο Ρόκκο να συμπληρώνει πως η Εβελίνα Κατσιάκου ανεβάζει τον πήχη και της συνέστησε να μελετήσει την Χάρις Αλεξίου.

«Είσαι θεά, κούκλα μου», ήταν το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη.

 

 

Ο Γιάννης Ονησιφόρου έβαλε φωτιά στην σκηνή του X Factor με το «Take me to church».

«Μου φαίνεται τόσο ταιριαστό σε σένα, που νόμιζα ότι το έχεις πει ήδη το τραγούδι», είπε η Μαρίζα Ρίζου, ενώ ο Χρήστος Μάστορας τον χαρακτήρισε υπέροχο. «Ξαναβρήκες τον εαυτό σου, να συνεχίσεις έτσι!», είπε.

«Ο ψυχισμός σου ήταν συνδεδεμένος με το τραγούδι. Πάντα έχω ένα αλλά…Θα ήθελα ένα τόνο πάνω, να έχει πιο πολύ ενέργεια», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Τα συγχαρητήρια στους coaches έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Μου έβγαλε την ψυχή ο μπαγάσας! Έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!».

 

 

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ασυλία στον Άγγελο Αρχανιωτάκη. Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης θα συνεχίσει στο πέμπτο live του X Factor.

Στην τελική τριάδα είχαν μείνει ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Γιάννης Ονησιφόρου.

 

 

Ο καλλιτέχνης δεν έπεισε τους κριτές του X Factor και ήταν αυτός που αποχώρησε στο τέταρτο live.

«Νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ για όλο αυτό το πράγμα που μου συνέβη, είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ για τις κριτικές σας, πραγματικά σας χρωστάω. Αυτό που έχουμε μέσα μας δεν μπορεί να μας κάψει. Rock ‘n roll και συνεχίζουμε!», ήταν τα λόγια του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»