Η απάντηση της Καγιά στα σχόλια: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές»

«Της γράφουν πολύ άσχημα πράγματα!» Οι αντιδράσεις για την την κύπρια νέα κριτή του #GNTMgr, Σοφία Χατζηπαντελή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

To Greece’s Next Top Model, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Star με τεράστιες αλλαγές! Το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το νέο κύκλο του reality μόδας κάνει μάλιστα λόγο για… ολική επαναφορά.

Μεταξύ των αλλαγών που θα δούμε στο GNTM 5 είναι ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο του modelling. Επίσης το μεγάλο γεγονός είναι αδιαμφισβήτητα ότι επιστρέφει η Βίκυ Καγιά που με την εμπειρία της, το μοναδικό στυλ και την κομψότητά της θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τα υποψήφια μοντέλα.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση το Star αποκάλυψε τα υπόλοιπα μέλη που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή αλλά και το νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο family room!

  • Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας, ο μέντορας για δύο σεζόν του Greece’s Next Top Model, αναλαμβάνει τη θέση του κριτή.

Με την πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στο μόντελιγνκ, με συνεργασίες σε παγκόσμιες καμπάνιες, όπως με τον οίκο Hermès, έχοντας περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford και με μια μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, από εντελώς διαφορετική θέση πλέον, ο Γιώργος Καράβας θα κρίνει ποια κορίτσια έχουν τα στοιχεία, που για εκείνον μπορούν να τις φτάσουν στην κορυφή!

 

  • Τάσος Σοφρωνίου

Ο σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου με πολυετή και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας και με κορυφαίες συνεργασίες, επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model, μετά από 12 χρόνια, στη θέση του κριτή, αυτή τη φορά, γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία!

 

  • Σοφία Χατζηπαντελή

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

 

  • Έλενα Γαλύφα

Η Έλενα Γαλύφα, που θα αναλάβει το ρόλο της hostess.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή, θα τις εμψυχώνει ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και στη συνέχεια θα βρίσκεται με τους φίλους και τους συγγενείς τους, που έχουν έρθει να τις υποστηρίξουν, περιμένοντας να μάθουν αν πέρασαν στην επόμενη φάση!

 

 

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και επίσημα στο GNTM και όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα ξεκίνησαν με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε την Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές. Δε μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» αποκάλυψε η κριτής του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου αλλά και του Λάκη Γαβαλά.

«Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον εκτιμώ. Να μου εξηγήσει τι εννοεί. Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».

 

 

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στο GNTM και όσα θα δούμε!

«Είναι φανταστικό αυτό το ξεκίνημα, πολύ καλό. Είναι καινούργιο, δεν έχει σχέση με αυτό που έκανα παλιά. Το κοινό είναι διαφορετικό τώρα, πολύ πιο ενημερωμένο, από ό,τι πριν από 13 χρόνια. Είναι πολλές γενιές που δε με ξέρουν, οπότε για εμένα είναι μια σύσταση, ένα lifting», είπε ο fashion entrepreneur.

«Τα αρνητικά σχόλια τα έχω φάει πρώτος και καλύτερος. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει, κανένα πρόβλημα. Τα πρώτα γυρίσματα ήταν τέλεια. Είμαστε τρεις διαφορετικές γενιές και το βρίσκω καταπληκτικό αυτό. Δίνουμε προσοχή στην αποκλειστικότητα και τη διαφορετικότητα. Δεν έχουμε τσακωθεί, αλλά είμαστε έντονες προσωπικότητες. Έχουν υπάρξει πολλές διαφωνίες στην επιτροπή», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει, ενώ πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν δύο – τρεις γυναίκες που έχω ξεχωρίσει, η μία είναι είδωλο».

Απαντώντας, τέλος, στο αν έχει μιλήσει με τους κριτές που αποχώρησαν από το παιχνίδι, ο ίδιος είπε ότι «Είμαι πολύ φίλος με τη Ζενεβιέβ και το Δημήτρη Σκουλό. Με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Η Ζενεβιέβ και ο Σκουλός μου ευχήθηκαν με τον τρόπο τους».

 

 

Aποκλειστική συνέντευξη έδωσε και η Έλενα Γαλύφα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Μίλησε για το GNTM και τη συμμετοχή της στο σόου.

«Δεν αγχώνομαι για τα γυρίσματα γιατί η ομάδα είναι υπέροχη. Παίρνω μεγάλη έμπνευση από τη Βίκυ Καγιά, αυτή είναι το πρότζεκτ. Δε με νοιάζει η άποψη του καθενός. Η Καγιά είναι είδωλο».

Η ίδια μιλάει και για τις αλλαγές του σόου.

«Μια αλλαγή είναι ότι αυξήθηκε το όριο ηλικίας».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό