Γιορτή του Πατέρα: Οι celebrities τίμησαν την μέρα με τρυφερές αναρτήσεις

Madonna, Prince William, JLo, Πανταζάρας, Κότσιρας, Κικίλιας, Πρεζεράκου, Μπόσνιακ, Τανιμανίδης, Κούρκουλου, Βοσκοπούλου, Χρηστίδου,  Καινούργιου, Μπουρδούμης, Ζαμπίδης, Τουτουντζής, Καρβέλα, Χρανιώτης, Πετρετζίκης, Νομικού, Βαρθακούρη, Χρουσαλά, Λιάγκας, Χατζίδου, Μαραντίνης κ.α.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Η Μadonna τίμησε τη «Γιορτή του Πατέρα» με ένα ειλικρινές αφιέρωμα στο Instagram στον εαυτό της. Η 63χρονη βασίλισσα της ποπ και μητέρα έξι παιδιών, μοιράστηκε στιγμιότυπα με τα παιδιά της, καθώς τιμούσε την ημέρα.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον 21χρονο γιο της Ρόκο Ρίτσι τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

 

 

 

Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε ποζάρει με την 25χρονη κόρη της Λούρδη την οποία έχει αποκτήσει με τον Κάρλος Λεόν.

 

 

 

 

Η Madonna ανέβασε επίσης μια τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να κρατά το χέρι του υιοθετημένου γιου της Ντέιβιντ Μπάντα.

 

 

 

 

Σε άλλη φωτογραφία πόζαρε με την επίσης υιοθετημένη κόρη της Μέρσι Τζέιμς.

 

 

 

 

Από τις αναρτήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα άλλα δύο παιδιά της τα υιοθετημένα δίδυμα Εσθήρ και Στέλλα Τσικόνε.

 

 

 

 

Ιδαίτερα τρυφερές είναι και οι φωτογραφίες που ανέβασε με τον δικό της πατέρα στον οποίο από ότι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία. 

 

  

 

 

 

Η ανάρτηση όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές ήταν το βίντεο που ανέβασε και η ίδια χορεύει δείχνοντας τα οπίσθιά της στην κάμερα. «Ποιος είναι ο μπαμπάς», ρωτάει χαρακτηριστικά και τα likes πέφτουν βροχή.

 

 

 

 

George, Charlotte και Louis δεν νοιάζονται αν είναι πρίγκιπας γιατί για εκείνους είναι απλά ο μπαμπάς τους. Ο William γιορτάζει την γιορτή του πατέρα με μία μοναδική φωτογραφία. 

Μπορεί να είναι τρίτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, να έχει ήδη βασιλικές ευθύνες, αλλά πάνω από όλα είναι ευτυχισένος μπαμπάς τριών παιδιών. Ο πρίγκιπας William γιορτάζει την γιορτή του πατέρα με μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τα παιδιά του με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

 

 

 

Mια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Jennifer Lopez με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα. Σε ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την ίδια σε στιγμές της με τον σύντροφό της Ben Affleck.
 
Στο caption αναφέρει: «Χρόνια πολλά στον πιο τρυφερό, αγαπημένο, στοργικό, συνεπή και ανιδιοτελή μπαμπά».

 

 

Για τη Γιορτή του Πατέρα ο Αργύρης Πανταζάρας θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς μπαμπάδες του ενώ για το τέλος κράταγε τον πραγματικό του πατέρα.

Με δυο φωτογραφίες του μπαμπά του από το παρελθόν και ένα πολύ γλυκό μήνυμα, ο Αργύρης Πανταζάρας έστειλε τις δικές του ευχές στον μπαμπά του στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμί.

«Και χρόνια πολλά και στον πραγματικό. Την πιο όμορφη ψυχή που μας έμαθε να πετάμε και να αγαπάμε» έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η ομοιότητα του Αργύρη Πανταζάρα με τον μπαμπά του είναι εντυπωσιακή.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς πριν 18 μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 25 Δεκεμβρίου του 2020, θέλησε με αφορμή τη σημερινή Γιορτή του Πατέρα να μοιραστεί μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram στην οποία ποζάρει με ένα πλατύ χαμόγελο κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο του. 

Σε αυτή τη φωτογραφία όμως δεν είναι μόνη τους, δίπλα τους είναι και ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια ο οποίος φαίνεται εξίσου χαρούμενος.

«Ο παππούς καμαρώνει διπλά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης Κικίλιας.

 

 

 

Στο φετινό Athens Pride έδωσε το παρών για ακόμη μια φορά και ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist βρέθηκε στο Σύνταγμα με τα δυο παιδιά του και γιόρτασαν όλοι μαζί την διαφορετικότητα και την ισότητα! 

«Η αγάπη κάνει την οικογένεια και όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για αυτό! Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι», έγραψε ο Παντελής Τουτουντζής στη λεζάντα της ανάρτησης του.

 

 

 

Γιάννης Κότσιρας

«Και να ‘μαι μεγάλωσα κι άλλαξα. Ο μπαμπουλίτσος με τα τσιριπίκια του»

 

Kαι ο Τζώνη Καλημέρης είχε την τιμητική του. Η κορούλα του μάλιστα όπως ακούγεται στο βίντεο που ανέβασε στα stories της η Χριστίνα Κοντοβά ακούγεται να λέει στον μπαμπά της «σ΄αγαπώ πολύ» στα ελληνικά.

 

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αφιέρωση στον πατέρα της, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή…

Η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

«Μπαμπά μου σήμερα, δεν θα σου πω χρόνια πολλά, ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως, να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους. Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στη φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών… Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός, πήρε πολλές άλλες διαστάσεις. Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όσα κάνετε. Καλό μεσημέρι ηλιόλουστοι φίλοι μου. Πολύ σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του πατέρα της.

 

 

 

H 19Η Ιουνίου έχει διπλή σημασία για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ.

Πέρα από την «Γιορτή του Πατέρα» που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται τη συγκεκριμένη ημέρα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει και τα γενέθλιά του και οι Υβόννη Μπόσνιακ δε θα μπορούσε παρά να του ευχηθεί με δυο πολύ τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες.

«Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου μοναδικέ μου», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ σε μία κοινή τους  φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του τραγουδιστή.

Στο επόμενο story ακολούθησε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, με την κόρη τους Ελένη, στην οποία η Υβόννη Μπόσνιακ έγράψε:

«Και χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου. Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου».

 

 

  

 

Φέτος είναι και η πρώτη χρονιά που ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζει αυτή τη μέρα μιας και τα κοριτσάκια του ήρθαν στη ζωή στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Ωστόσο πέρα από τη δική του γιορτή ως μπαμπάς, ο Σάκης Τανιμανίδης δε θα μπορούσε να ξεχάσει και τον δικό του πατέρα τον οποίο πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί.

Στο βίντεο στο οποίο κατέγραψε τη συνομιλία τους θα δεις τόσο τον ίδιο τον παρουσιαστή όσο και τον πατέρα του να συγκινείται και να τον ευχαριστεί που δεν τον ξέχασε.

 

 

 

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία θέλησε η Εριέττα Κούρκουλου να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. 

Οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο, στην παραλία Αγράρι, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, με τους καλεσμένους τους να μην ξεπερνούν τους 120. Η ευτυχία τους ωστόσο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν στον κόσμο ήρθε ο γιος τους Νικόλας.

Με αφορμή λοιπόν τον τη γέννηση του γιου τους που ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή, η Εριέττα Κούρκουλου προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Ο άνθρωπος που μου χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, κάνοντάς με «μαμά». Όχι, δεν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, έπρεπε να είναι αυτός. Αυτουνού το παιδί ήθελα. Όχι επειδή είναι τέλειος, αλλά γιατί έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Γιατί σκέφτεται πάντα όλους εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε κοντά του και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος. Βυρωνάκι μου, θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ κάθε διακριτική σου κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σου και είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσένα σαν παράδειγμα, θα τις υιοθετήσει κάποια στιγμή και ο γιός μας.

Μπορεί εγώ να φημίζομαι για την φιλοζωία και την φιλανθρωπία μου και εσύ για το επιχειρείν, αλλά σκέφτομαι συχνά, ότι πιθανώς να με ξεπερνάς και σε αυτά. Φιλόδοξος, δυναμικός, επίμονος και μερικές φορές σκληρός στην δουλειά, αλλά πάντα τρυφερός, ευαίσθητος και δοτικός με τους ανθρώπους σου. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον Νικολάκη μας. Σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς ανιδιοτελώς και μας το δείχνεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ και εγώ που φέτος, μετά από δεκαπέντε χρόνια, μπορώ επιτέλους να αποκαλέσω κάποιον «μπαμπά». Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, μας κλέβουν τις καρδιές!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

 

 

Μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις που είδαμε, ήταν αυτή της Μαρίας Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατώ κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

 

 

 

Σίσσυ Χρηστίδου

«Χρειάστηκε να μεγαλώσω και να δω πολλών ειδών μπαμπάδες για να καταλάβω πως το να είσαι τόσο υπέροχος μπαμπάς δεν είναι δεδομένο… αλλά σπάνιο! Χρόνια πολλά μοναδικέ μου!»

 

Κατερίνα Καινούργιου

«Χρονια πολλά ΜΠΑΜΠΑ ♥️

ξέρω πως ό,τι κι αν έχω κάνει στην ζωή μου το χρωστάω σ’ εσένα , στο χαρακτήρα που έπλασες σε μένα και τις αξίες που μού εμφύτευσες…συγγνώμη για όλες τις φορές που σε πλήγωσα και που φάνηκα αχάριστη και σκληρή… Ξερεις κατι;Έβαλες ψηλά τον πήχη…Κι αν με ρωτήσουν τι θέλω για το μέλλον, θα τους πω έστω και λίγο να νιώσουν τα παιδιά μου όπως εγώ για ‘σένα….την απόλυτη ασφάλεια !!θα ήθελα να σ’ έχω πάντα καπετάνιο στο δικό μου «καράβι» για την ασφάλεια που μου προσφέρεις, γιατί ξέρεις από φουρτούνες κι εγκαταλείπεις πάντα τελευταίος το πλοίο!😉

Εισαι ο πιο ΔΥΝΑΤΟΣ ανθρωπος που έχω γνωρίσει …κ οπως λέει με νεύρα η μαμα …ειμαι ίδια ΕΣΥ!🫶🏼

Α! Μπαμπά, ξέχασα το πιο σημαντικό …σ’ αγαπώ!

(πιο εύκολα μπορώ να το γράψω απ το να στο πω )

Χρονια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες …να τους χαιρόμαστε !(ακομα κ αν δεν είναι κοντά σας 🥲 να ξέρετε πως σας προστατεύουν από κει ψηλά 🙏🏻) #happyfathersday»

 

 

 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Σ ’ευχαριστω γιέ μου που με αξίωσες να γίνω πατέρας! Σ’ευχαριστω @lenakidrs που είσαι η γυναίκα μου, υπόδειγμα μητέρας και μαζί θα είμαστε δίπλα στο #μπουρδουμακι να τον καμαρώνουμε και να τον ενθαρρύνουμε να προσπαθεί και να μην τα παρατά ποτέ!!!Χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες λοιπόν»

 

 

 

Μιχάλης Ζαμπίδης

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Iron πατεράδες του κόσμου!!»

 

 

 

Σοφία Καρβέλα

 

«Happy baby daddy’s day to the boy without Instagram and magic sperm.

Thank you for the dreamy children.»

 

 

Γιώργος Χρανιώτης

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και το κορίτσι μου η @gavaskantira ,μου χε ετοιμάσει για την γιορτή μου(που την είχα φυσικά ξεχάσει)το πιο όμορφο δώρο. Φωτογραφικές στιγμές με τον γιο μου ,το Αλέξανδρο ,σε Polaroid.Να θυμόμαστε κάτι σήμερα οι πατεράδες. Σήμερα δεν γιορτάζουμε μόνο εμείς. Σήμερα γιορτάζουν και οι μητέρες των παιδιών μας, αυτές που μας επέτρεψαν να γίνουμε οι μπαμπάδες που είμαστε. Χρόνια σας πολλά λοιπόν ιερά θηλυκά & χρόνια μας πολλά μπαμπάδες !!!!!»

 

 

 Αντελίνα Βαρθακούρη

«Όσο μεγαλώνω και το “ΕΓΩ” μου μικραίνει…όσο ωριμάζω και συνειδητά πλέον δίνω στα παιδιά μου την πρώτη θέση γιατί στις ψυχές τους και στην ψυχή κάθε παιδιού της γης γεννιέται το φως, η αγάπη, η γάληνη, η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο…στις παιδικές ψυχές κατοικεί ο Θεός, εκεί τον βρίσκω και τον μαθαίνω, εκεί τρέχω να φωλιάσω…τόσο λοιπόν εκτιμώ τη σπουδαιότητα του ρόλου του πατέρα.

Του καλού πατέρα που προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά του αλλά και στη μητέρα τους…του πατέρα που όσα ρίχτερ κι αν είναι ο “σεισμός” αντέχει να βαστά σταθερή τη σκεπή του σπιτιού.

Του πατέρα που είναι άνθρωπος με δυσκολίες, με κρίσεις, λαβωμένος κάποιες φορές αλλά στα μάτια των παιδιών του υπερήρωας.

@harryvarthakouris είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω για τα παιδιά μας…μαζί παράγουμε το πιο σπουδαίο έργο, το μεγάλωμά τους και μπροστά σε αυτό αντέχουμε να ξεπερνάμε ΜΑΖΙ κάθε εμπόδιο όσο μεγάλο κι αν είναι.

Σ’ ευχαριστούμε, σε λατρευουμε, είσαι πολύτιμος για εμάς, ο δικός μας υπερήρωας…είμαστε ένα!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΑΣ!❤️❤️❤️❤️👨‍👩‍👧‍👧

Χρόνια πολλά και στον άνθρωπο που μου έδωσε ζωή, στον πατέρα μου, τον δικό μου υπερήρωα…μπαμπά σε λατρευω!❤️

Μπάμπαδες που θα με διαβάσετε σήμερα, αν κάτι έχει πάει λάθος με τα παιδιά σας να θυμάστε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και όσο ζούμε πάντα υπάρχει χρόνος για αλλαγή.Τα παιδιά σας, σας χρειάζονται όσο μεγάλα κι αν είναι, η αγκαλιά σας είναι πολύτιμη…πηγαίνετε να βρείτε τα παιδιά σας.

Μανάδες που επίσης κάτι πήγε στραβά κι ένας εγωισμός διαζυγίου είναι η αιτία να κρατάτε απομακρυσμένο τον πατέρα των παιδιών ή του παιδιού σας σήμερα ας είναι μια καινούργια αρχή για να κάνετε πίσω το “ΕΓΩ” και να δώσετε χώρο ΜΟΝΟ στην ανάγκη των παιδιών για πατρική αγάπη και στην ανάγκη του πατέρα να προσφέρει την αγάπη του.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ!❤️

Υ.Γ Μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά σε όλες τις μανάδες που μεγάλωσαν μόνες τα παιδιά τους και έγιναν και πατεράδες για εκείνα και μια επίσης πελώρια αγκαλιά σε όλους τους άντρες που δεν είναι βιολογικοί μπαμπάδες αλλά λάτρεψαν, μόρφωσαν, πρόσφεραν, έδωσαν ασφάλεια…την ασφάλεια που δεν κατέφερε να δώσει ποτέ ο ίδιος ο βιολογικός πατέρας.» 

 

 Αννίτα Μπράντ

«Το έχω πει όταν ρωτήθηκα , πως αν δεν είχα βρει τον άνθρωπο που θα με έκανε να νιώσω ότι δεν θα ήμουν ποτέ ο μόνος γονέας στη σχέση μας, μάλλον δεν θα είχα κάνει οικογένεια στη ζωή μου.

Βρήκα όμως τον Χαρουλη οποίος με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα κ ήταν ότι καλύτερη απόφαση είχα πάρει ποτέ στη ζωή μου…..

Σήμερα γιορτάζουμε αυτούς τους μπαμπάδες που είναι εκεί δίπλα μας, μας κρατάνε το χέρι σφιχτά, που είναι το παράδειγμα για τα παιδάκια μας κ μοιράζονται καθημερινά λίγο η πολύ τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις αλά κ την απέραντη χαρά τον παιδιών μας!

Θα ήθελα να καλέσω σήμερα κ τον δικό μου μπαμπά, αλλά δεν υπάρχει τηλέφωνο εκεί που είναι…..να πείτε πόσο τους αγαπάτε όσο έχετε την ευκαιρία ακόμα❤️❤️❤️

*ps.: στην τελευταία φωτογραφία (που είναι χαρά του παιδιού 😆) μόνο ένας μπαμπάς θα το σκεφτόταν να το κάνει 🤣 εμείς η μαμάδες ούτε καν 🙈»

 

 

Ελένη Χατζίδου

«Δυο υπέροχοι άντρες...

Δυο υπέροχοι μπαμπάδες...

Σ ευχαριστώ μπαμπά που μου έμαθες να ξεχωρίζω τους πραγματικούς άντρες!

Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι μας❤️ #happyfathersday»

 

 

  

 

Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Ένα μύθο θα σας πω… μας τραγούδαγες και το τραγουδούσες και στα εγγόνια σου, πατέρα μου.

Είσαι εδώ, συχνά μου σκουντάς την πλάτη για ν αποφύγω τις κακοτοπιές, συχνά με παίρνεις αγκαλιά και μου δίνεις δύναμη, συχνά μου σκουπίζεις τα δάκρυα και μου δείχνεις το δρόμο. Δυο χρόνια χωρίς εσένα, αλλά πάντα μαζί μας. Σε θαυμάζω και μου λείπεις πολύ.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα, πατέρα μου»

 

 

 

Χριστίνα Αλούπη

«Έτσι όπως σου κρατούσα το χέρι σφιχτά εκείνη τη μέρα, θα στο κρατώ πάντα. Με έκανες δυνατή, μου έμαθες τόσα πολλά και ανυπομονώ για όσα έχεις ακόμα να μου μάθεις… Σήμερα τη μέρα την αφιερώνω σε σένα μπαμπακούλη μου, γιατί μετά από σχεδόν 13 χρόνια στην Αμερική επέστρεψα πίσω 🇬🇷 και θα είμαστε και πάλι μαζί, όπως παλιά.  Happy Father’s Day, love you μπαμπακούλη μου»

 

 

 

 

 Μαρίνα Βερνίκου

«Μπαμπούλη μου χρονια πολλά!!

Έκανες με απόλυτη επιτυχία την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου, αυτή του πατέρα!

Είμαι τόσο περήφανη που σε έχω!

Μακάρι όλοι πι μπαμπάδες του κόσμου να ήταν σαν και εσένα! Θα ζούσαμε όλοι σε έναν πιο όμορφο δίκαιο κόσμο!

Σε λατρεύω!»

 

 

 

 

Θοδωρής Μαραντίνης

 

 

 

 Άκης Πετρετζίκης

 

 

Δούκισσα Νομικού

 

  

 

 

Μαριέττα Χρουσαλά

 

 

Γιώργος Λιάγκας

 

 

 Αμαρυλλίς

 

 Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων