O Ιωάννης Παπαζήσης έριξε απανωτά μπινελίκια on air - Βροχή τα μπιπ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Οι επιλογές και τα λάθη είναι δικά μου και τα απολαμβάνω όλα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και μίλησε για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης» αλλά και για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Ψέματα», που έχει αγαπηθεί από το κοινό. 

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε για ποιους λόγους δεν θέλει να αναφέρεται στην προσωπική ζωή του και έτσι αποφεύγει να απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Είναι μεγάλη η κουβέντα που αφορά στην προσωπική ζωή του καθενός. Τελευταία έχω αλλάξει λίγο άποψη και έχω αποφασίσει ότι με όλα αυτά που γίνονται και όλη την αλλαγή που βιώνουμε όλοι μας, με το #metoo κτλ, ότι η στάση του να προφυλάσσεις την προσωπική ζωή σου είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό. Εδώ είμαστε τηλεόραση, δεν είμαστε μόνοι μας, αν θέλετε ελάτε σπίτι μας να σας πω τα πάντα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και συνέχισε τον λόγο του, δηλώνοντας: «Είναι ένα παράξενο θέμα που χρειάζεται πολύ σεβασμό. Το σκέφτομαι και για το θέμα του παιδιού, ειδικά τώρα που υπάρχει το διαδίκτυο και ό,τι λες μένει και ίσως παρεξηγείται. Αλλάζουν οι εποχές και αλλάζει και η άποψή σου. Καλύτερα να μείνουμε στο επαγγελματικό γιατί οι εποχές αλλάζουν και καλώς συμβαίνει αυτό».

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης πρόσθεσε: «Οι επιλογές είναι δικές μου, τα λάθη είναι δικά μου και τα απολαμβάνω όλα στη ζωή μου και είμαι πραγματικά σε μια όμορφη φάση της ζωής μου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιωάννης Παπαζήσης για την απόφαση χωρισμού με την Βανέσα Αδαμοπούλου μετά από 15 χρόνια και την νέα σχέση με την  Αναστασία Παντούση: «Δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Δύσκολη κατάσταση»

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, το γνώριμο παιχνίδι που ακολούθησε έκρυβε… εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό!

Πες μια πρόταση που να συμπεριλαμβάνει τη λέξη φλεξάρω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, μην περιμένοντας φυσικά τι θα επακολουθούσε! «Φλεξάρω; Πω ρε πουσ…! Φλεξάρω» αποκρίθηκε αμέσως ο Ιωάννης Παπαζήσης για να μαζέψει, ελαφρώς, τα γέλια στο πλατό με μια συγνώμη. «Δεν ξέρεις καν την λέξη, δεν πειράζει» είπε γελώντας η παρουσιάστρια του Alpha.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, η αντίδραση που είχε ο Ιωάννης Παπαζήσης σε επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ήταν εκ νέου λίγο περισσότερο… ακατάλληλη για την ώρα προβολής της εκπομπής. «Πες μας μια υποχρέωση από την οποία πολύ συχνά προσπαθείς να λουφάρεις».

«Χμ γαμ…! Από το να πηγαίνω σε εκπομπές και δεν έχει να κάνει με εσάς» απάντησε, με χαμόγελο, ο Ιωάννης Παπαζήσης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας