Η αποχώρησή του Τάλα από το Συμβούλιο, τα πυρά προς Άρη και η ψηφοφορία

 

#SurvivorGR: Πάγωσαν οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Λιανού για τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι! - Βρισηίδα: «Κάθε φορά θα σπαράζει η καρδιά μου - Δεν θέλω να φύγει, είναι ο Σπύρος μου» - Εκτός εαυτού ο Άρης Σοϊλέδης με το ειδύλλιο Βρισηίδας-Μαρτίκα: «Θα κάνω μεγάλο χαμό» - Ο καβγάς Εμμανουήλ, ο θυμός Τάλα και Άρη, η επιστροφή Μαίης και Σχίζα και ο τρελός έρωτας Βρισηίδας-Μαρτίκα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα... μαύρα έχει βάψει η Βρισηίδα καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. 

Αυτή θα είναι η ένατη φορά που ο Σπύρος θα κονταροχτυπηθεί με συμπαίκτες του επιχειρώντας να μείνει στο παιχνίδι και είναι φυσικό τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του, Βρισηίδα, να ανησυχούν μήπως τελικά αυτή τη φορά δεν τα καταφέρει.

 

 

Η Βρισηίδα δεν έκρυψε μάλιστα την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι με την επικείμενη ψηφοφορία και εκφράστηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

«Κάθε φορά θα σπαράζει η καρδιά μου - Δεν θέλω να φύγει, είναι ο Σπύρος μου» είπε με μεγάλη δόση... κτητικότητας η νεαρή influencer και fashion expert η οποία δείχνει να έχει... δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά με τον γνωστό φαρμακοποιό ο οποίος τείνει να εξελιχθεί σε... terminator αφού έχει βγάλει εκτός παιχνιδιού πολλούς συμπαίκτες του με τους οποίους ήταν συνυποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

 

Μόλις ο Άρης Σοϊλέδης αντιλήφθηκε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα, έγινε έξαλλος και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του!

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπόρεσε να μην πει την άποψή του, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί αυτά που ακουγόντουσαν στην ομάδα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν κάποιοι από την ομάδα των Μπλε, που θέλουν να χάσουν την ομαδική ασυλία, έτσι ώστε να βγάλουν υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, γιατί δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα δεν πρόκειται να μείνει. Ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε ότι θα κάνει έναν μεγάλο χαμό αν καταλάβει ότι κάποιοι δεν πρόκειται να δώσουν όλο τους το είναι στον στίβο μάχης για την ασυλία.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Με την υποψηφιότητα του Σπύρου χθες, αν χάσει η κόκκινη ομάδα υποψήφιος θα βγει είτε ο Τάλα είτε ο Στάθης, οπότε τα πράγματα για τον Σπύρο είναι πολύ επικίνδυνα όντας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό παίκτη αγωνιστικά. Αυτό επηρεάζει κάπως την ομάδα μας διότι η Βρισηίδα, που όλοι ξέρουμε τη σχέση της με τον Σπύρο, δεν νομίζω να θέλει να βγει υποψήφιος με αυτούς γιατί είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει».

«Άκουσα χθες κάτι ξώφαλτσα να αιωρούνται, μήπως να χάσουμε εμείς για να βγάλουμε τον Κωνσταντίνο και να αποχωρήσει γιατί απέναντι στον Σπύρο δεν θα μείνει. Αν καταλάβω ότι κάποιος σήμερα δεν αγωνιστεί με το 100% κι ότι μπαίνει στον αγώνα και θέλει να χάσει, πραγματικά θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από την ομάδα μας να παίζει για να χάσει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η σχέση του Σπύρου με την Βρισηίδα ούτε το συμφέρον του καθενός εδώ μέσα»

 

 

Σαστισμένοι έμειναν να ακούν τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού οι παίκτες τόσο της Μπλε όσο και της Κόκκινης ομάδας. 

Η ξαφνική ίωση που χτύπησε την Κόκκινη ομάδα, αρχικά τη Μαίη και στη συνέχεια τον Στάθη, αναγκάζει τους δύο παίκτες να μείνουν εκτός παιχνιδιού. Αυτό όμως σημαίνει αυτόματα ότι οι Κόκκινοι αποδεκατίζονται, γεγονός που φυσικά αποτέλεσε πολύ σημαντική εξέλιξη για να αποφασίσει η παραγωγή πως έπρεπε να αλλάξουν, πρόσκαιρα ίσως, οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής, αφού ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι Μαίη και Στάθης με εντολή γιατρού μένουν εκτός αγωνιστικού χώρου, αποκάλυψε ότι αν κερδίσουν οι τρεις Κόκκινοι που απέμειναν, δηλαδή η Στέλλα, ο Σπύρος και ο Τάλα, δεν θα διεκδικήσουν ατομική ασυλία ενώ αν κερδίσουν οι Μπλε, θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία όμως θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη της.

Κάτι που σήμαινε ότι αυτόματα θα είναι δύο και όχι τρεις και πάνω, όπως συνηθίζεται, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο Λιανός.

 

 

 

Μετά την ήττα τους, οι Μπλε άρχισαν να καβγαδίζουν, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να είναι το κεντρικό... πρόσωπο αφού τα έβαλε με την Ασημίνα και τη συμπεριφορά της. Εκείνη από την πλευρά της δεν έδειξε να θέλει να ηρεμήσει τα πνεύματα αφού ενοχλήθηκε από όσα της έλεγε ο Εμμανουήλ.

 

 

Στο μεταξύ, την ατομική ασυλία στην ομάδα των Μπλε κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, αν και το άγχος των Μπλε παραμένει καθώς επρόκειτο να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ψηφοφορία.

 

 

Πάντως, κατά την επιστροφή τους στις καλύβες τους, ο Τάλα δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του για τα όσα τού είπε ο Άρης μετά το ματσάρισμά τους, υποστηρίζοντας πως ο Τάλα τον κέρδισε επειδή είχε μόνο τύχη. "Είμαι φίλος του και μου είπε αυτό το πράγμα" έλεγε και ξαναέλεγε στους συμπαίκτες του Μαρτίκα και Στέλλα ο Τάλα, φανερά ενοχλημένος.

 

 

Το ευχάριστο πάντως είναι πως η Μαίη και ο Σχίζας επέστρεψαν μετά τη νοσηλεία τους στην καλύβα αν και θα χρειαστεί να ξεκουραστούν για ακόμα δύο μέρες με τον Στάθη να αποκαλύπτει πως ένα βακτήριο ευθύνεται για την επιδείνωση της υγείας του τις τελευταίες μέρες.

 

 

Ο Σχίζας από την πλευρά του τοποθετήθηκε σε ό,τι είχε να κάνει με την αντιπαράθεση Τάλα και Άρη παίρνοντας το μέρος του Τάλα καθώς θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει έπαρση. 

 

 

Πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης έφερε ανακούφιση στην ομάδα του που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και έτσι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι στη διάθεσή τους προκειμένου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση:

 

 

Την ανακούφιση των Μπλε αφουγκράστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά και ενοχλήθηκε με τη σειρά του για το "σχέδιο" των συμπαικτών του να τον βγάλουν υποψήφιο:

Δεν 'πα να καίγεται ο κόσμος όμως; Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα ζουν τον έρωτά τους χωρίς να δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στους γύρω τους:

 

 

Δύσκολα τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο καθώς εκτός από το γεγονός ότι οι Κόκκινοι έχουν άλλη μία νέα απώλεια, τον Τάλα. 

Παρ' όλο που επέστρεψαν η Μαίη και ο Σχίζας στην καλύβα, ο Τάλα φαίνεται πως έχει κολλήσει το βακτήριο που τους ταλαιπωρούσε και ζήτησε να αποχωρήσει από το Συμβούλιο.

 

 

Η Στέλλα λοιπόν ανέλαβε να πάρει τη θέση του Τάλα απέναντι στον Άρη μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους μιλώντας για λυκοφιλίες. Δείτε τι είπε η Στέλλα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Όταν ο Τάλα επέστρεψε θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή που τσακώθηκαν, είχε θυμώσει και πως έβαλε κάποιες παραπάνω σάλτσες από ό,τι θα έπρεπε.

"Δεν το περίμενα να το πει ο αδελφός μου μέσα στο παιχνίδι αυτό το πράγμα" είπε ο Τάλα για τον Άρη, δείχνοντας στενοχωρημένος με τη συμπεριφορά του φίλου του απέναντί του.

 

 

Και ήρθε η στιγμή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να μπει στο επίκεντρο, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν για αρνητισμό. Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο με κεντρικό πρόσωπο τον Εμμανουήλ:

 

 

Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να ψηφίσουν οι Μπλε.  Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά τον Σπύρο Μαρτίκα που ψηφίστηκε χθες, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

 

 

 

Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε για ακόμα μία φορά πως ο πιο σημαντικός λόγος για εκείνον ώστε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έχει να κάνει με τη Βρισηίδα.

 

 

Η μεγάλη μάχη Εμμανουήλ-Μαρτίκα, ξεκίνησε! – Η εμπλοκή της Βρισηίδας 

 

 

Φυσικά τον λόγο πήρε και η Βρισηίδα η οποία ζήτησε από το κοινό που τη στηρίζει, να στηρίξει αυτή τη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς δεν θέλει να χάσει τον άνθρωπό της. 

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!