Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ΕBU αμφισβήτησε τα αποτελέσματα 6 κριτικών επιτροπών & άλλαξε την βαθμολογία

  16/05/2022 13:54
Η ΕBU αμφισβήτησε τα αποτελέσματα 6 κριτικών επιτροπών & άλλαξε την βαθμολογία

Η ΕBU αμφισβήτησε τα αποτελέσματα 6 κριτικών επιτροπών & άλλαξε την βαθμολογία

  16/05/2022 13:54

Κατά την ανάλυση της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών στη δεύτερη πρόβα του δεύτερου ημιτελικού της #Eurovision, εντοπίστηκαν παράτυπα μοτίβα ψηφοφορίας στα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών, ανακοίνωσε η EBU - Δεν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα οι χώρες αρνήθηκαν να βγουν στον αέρα και να δώσουν την βαθμολογία που τους επέβαλαν - Αυτός είναι ο λόγος που αποκλείστηκε από την ψηφοφορία και το Ισραήλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Προκειμένου να συμμορφωθεί με τις Οδηγίες Ψηφοφορίας του Διαγωνισμού, η EBU συνεργάστηκε με τον εκλογικό εταίρο της για να υπολογίσει ένα υποκατάστατο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα για κάθε ενδιαφερόμενη χώρα τόσο για τον Δεύτερο Ημιτελικό όσο και για τον Μεγάλο Τελικό (υπολογισμένο με βάση τα αποτελέσματα άλλων χωρών με παρόμοια μοτίβα ψηφοφορίας)», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η EBU.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βικτώρια Χαλκίτη υπογράμμισε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» πως η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

«Ο καθένας είναι μόνος του. Έχει συμβολαιογράφο, έχει άνθρωπο και από την ΕΒU και μας ελέγχει ότι ούτε συζητάμε, ούτε σχολιάζουμε. Μπροστά μας έχουμε κάποιο άτομο που μας επιτηρεί. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, για παράδειγμα “α, αυτό είναι τέλειο!”», εξήγησε.

«Εγώ πήγα κενό, δεν ήθελα να επηρεαστώ», είπε και τόνισε πως πριν τον διαγωνισμό δεν είχε ακούσει τόσο πολύ τα τραγούδια επίτηδες. «Δεν ξέρεις τι μπορεί αν τύχει στον καθένα κι εγώ είμαι πολύ του ακουστικού», δήλωσε.

Η συμμετοχή του Ισραήλ αποκλείστηκε λόγω... απρεπούς συμπεριφοράς του εκπροσώπου, Michael Ben David στον Ημιτελικό. Aποκλείστηκε λόγω… απρεπούς συμπεριφοράς του εκπροσώπου, Michael Ben David η συμμετοχή του Ισραήλ.

Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Ιταλίας (RAI), ο ισραηλινός τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε στον δεύτερο ημιτελικό που έγινε την Πέμπτη και δεν προκρίθηκε στον τελικό, αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό τραγουδιού αφού φίλησε τον Alessandro Cattelan και τη Laura Pausini.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου των τριών παρουσιαστών της Eurovision 2022, την Παρασκευή (13/05), ο Alessandro Cattelan επανέλαβε ότι «βρήκε αστεία» την κίνηση του Michael Ben David, ο οποίος έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και, στο τραγούδι που παρουσίασε στον διαγωνισμό, λέει ότι δέχθηκε bullying για τη φωνή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας