Σουρεάλ ελληνική τηλεόραση! Καλημέρησε στην Χρηστίδου και συνέχισε στην Τσολάκη

 

 

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παρουσιάστηκε και καλημέρισε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μετά το διάλειμμα εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι, αναμφίβολα, ένα πρόσωπο που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τη #Eurovision, αφού παρουσίασε τον διαγωνισμό, την επική χρόνια, που η Έλενα Παπαρίζου τον κέρδισε για την Ελλάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με αφορμή τον προχθεσινό τελικό, η παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο Τορίνο της Ιταλίας, τόσο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», όσο και στην «απέναντι» εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend».

Ήταν λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής του Mega, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγισε και καλημέρισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα. Η παρουσιάστρια της ζήτησε να περιμένει το διαφημιστικό διάλειμμα, ωστόσο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δε βγήκε ποτέ!

 

 

Λίγη ώρα μετά, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη στο «Open Weekend»

 

 

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η εμφάνιση στο πλατό της «απέναντι» Ελένης Τσολάκη συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/5 στο «Happy Day». 

Όπως υποστήριξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του «Happy Day», είχε «κλείσει» να βγει στο «Open Weekend» από την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο την κάλεσαν μετά και από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Εκείνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε πως τους ενημέρωσε για την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Η πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε στον Alpha ότι δεν την «έκλεισαν» τελευταία στιγμή, αντιθέτως την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη δέχτηκε και δεν τους ενημέρωσε πως είχε την πρόταση για την «απέναντι» εκπομπή.

 

 

Στο μεταξύ, ένας διαδικτυακός ακόλουθος της Σίσσυς Χρηστίδου σχολίασε το μπέρδεμα με καυστικό τρόπο, με την παρουσιάστρια του Mega να απαντά χιουμοριστικά: «Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;; Σιγά.. Δεν παρεξηγούμε εμείς, στο καλό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»