«Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω»

 

 

Ανδρομάχη & Αμάντα πέστρεψαν στην Αθήνα: «Θα μελετήσουμε το υλικό να δούμε τις αδυναμίες μας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ανδρομάχη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στην #Eurovision 2022, επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, πως θα ξαναπήγαινε στον μουσικό διαγωνισμό και πως τα αρνητικά σχόλια τη δυναμώνουν.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη, ήταν τέλεια εμπειρία. Ζήσαμε πολύ έντονα με όλους τους συνεργάτες μου. Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πολύ χαρούμενοι πραγματικά. Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε, θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα, θα κινηθούμε ανάλογα» δήλωσε η Ανδρομάχη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι ικανοποιημένη, γιατί αυτό το πράγμα αν δεν ανέβεις εκεί πάνω να το κάνεις, δε μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι. Είχα άγχος σε φυσιολογικά πλαίσια, είχα πολύ όμορφες σκέψεις».

Όπως εξομολογήθηκε, επίσης, τα αρνητικά σχόλια τη δυναμώνουν. «Δεν με έριξαν τα αρνητικά σχόλια, καλό μου κάνουν. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψιν μου τον κόσμο, γιατί αυτός με ακούει και γι’ αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας. Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

Η Ανδρομάχη τόνισε ότι βρίσκει δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας, καθώς είναι ένα πάρα πολύ συναισθηματικό τραγούδι.

 

 

 

Πριν από λίγη ώρα επέστρεψε από την Ιταλία στην Ελλάδα η Αμάντα Γεωργιάδη, μετά το πέρας του τελικού του 66ου μουσικού διαγωνισμού της #Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια με το #DieTogether κατέκτησε την 8η θέση με 158 βαθμούς από κοινό και κριτικές επιτροπές.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου και απαθανάτισε την νεαρή τραγουδίστρια κατά την επιστροφή της. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η Αμάντα Γεωργιάδη έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ φωτογραφήθηκε και με τους θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί για να την αποθεώσουν για την εμφάνισή της.

 

  

  

 

Στη συνέχεια, η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες μετά από την επιστροφή της, ωστόσο, δεν περίμενε για αρκετή ώρα αφού έπρεπε να αποχωρήσει.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το αποτέλεσμα της φετινής Eurovision ενώ σχολίασε και τη δήλωση της J.K Rowling για την εμφάνισή της.

Μόλις άκουσε ότι η συγγραφέας του «Harry Potter» την αποθέωσε με tweet της δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της.

«Νιώθω καλά. Είμαι υπερήφανη και ελπίζω να είναι και οι Έλληνες. Ήταν πολλά καλά τραγούδια φέτος και είμαι ευτυχισμένη».

«Το αγόρι μου ήταν δίπλα μου στην Eurovision. Ήταν πολύ περήφανος και είχε πολύ άγχος και ήταν κουρασμένος. Χάρηκε. Η 8η θέση είναι μια χαρά» ανέφερε.

 

 

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες μέσα από το Para Olimpico στο Τορίνο. 

Η Αμάντα Γεωργιάδη, όπως θα δεις, πόζαρε με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον σύντροφό της, στην πρώτη, ενώ στην τρίτη ο αγαπημένος της πανηγυρίζει έξαλλα. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί» έγραψε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη #Eurovision.

 

 

  

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears