Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, είχα έρθει κοντά και το εκμυστηρεύομαι πρώτη φορά»

  16/05/2022 11:01
«Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, είχα έρθει κοντά και το εκμυστηρεύομαι πρώτη φορά»

«Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, είχα έρθει κοντά και το εκμυστηρεύομαι πρώτη φορά»

  16/05/2022 11:01

H Άντζελα Γκερέκου, αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας, στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου και για τη βράβευση του από τα #Grammy

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Άντζελα Γκερέκου.

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», και αν τη βοήθησε στο να αντιμετωπίσει την απώλεια που βίωσε με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η ίδια απάντησε ότι «Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη».

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και αν η ίδια έχει δεχτεί κάποιου είδους κακοποίηση στον εργασιακό της χώρο, η Άντζελα Γκερέκου είπε ότι «λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε και για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας