Επέστρεψε στον «Εκατομμυριούχο» μετά από 22 χρόνια – Το 2000 κέρδισε 6 εκ. δρχ.

 

«Όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου, Σήμερα δεν παίζω για τα λεφτά, παίζω μόνο για τη μνήμη της μητέρας μου» -  Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»: «Πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη... Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τον Γιώργο υποδέχτηκε στο πλατό του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς το 2000 είχε παίξει και μάλιστα είχε κερδίσει 6 εκατομμύρια δραχμές. 

 «Πριν 22 χρόνια, το 2000, όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου. Έπαιξα, ήταν μια τρομακτικά καλή εμπειρία, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχα πάρει 6 εκατομμύρια δραχμές τότε», είπε αρχικά ο Γιώργος για την εμπειρία του στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο Γιώργος εξήγησε πως με τα χρήματα που κέρδισε τότε, αλλά και με κάποια που έβαλε ο πατέρας του, πήρε ένα δυάρι διαμέρισμα, όπου εκεί πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια.

Όπως είπε ο Γιώργος, παρ' όλο που του είχαν δοθεί ευκαιρίες να παίξει και σε άλλα τηλεπαιχνίδια, ένιωθε πάντα σαν κάτι να τον δένει με τον Εκατομμυριούχο και έτσι έμεινε μακριά, υποσχόμενος στον εαυτό του και τη μητέρα του πως αν ξαναέβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ξαναδήλωνε συμμετοχή.

Ο καιρός αυτός ήρθε μόνο που η μητέρα του δεν πρόλαβε να τον χαρεί ξανά αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή. «Σήμερα είμαι εδώ και δεν παίζω για τα λεφτά. Παίζω για τη μνήμη της μαμάς μου» είπε ο Γιώργος Πάττας και συνέχισε με μία ευχή: «Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο» είπε συγκινημένος. Κάτι που συγκίνησε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος υπερθεμάτισε τα όσα είπε ο παίκτης ο οποίος είναι πλέον δερματολόγος.

 

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της Μαρίας Γεωργιάδου στο #The2nightShow, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στους επικριτές του «Εκατομμυριούχου».

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε "μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;". Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε επίσης: «Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!