H Έλενα Αθανασοπούλου κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία για τον βιασμό της

 

 

 

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ένιωσα υπέροχα όταν κατήγγειλα τον βιασμό μου» - Nέα ανάρτηση Κώστα Κωστόπουλου: «Η μηνύτρια επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου καταγγελία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον γνωστού σκηνοθέτη, κατηγορώντας τον για βιασμό.  

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης, ο οποίος εκπροσωπεί την ηθοποιό.

«Το θάρρος που πήρε και το κουράγιο είναι από το πολύ σημαντικό που γίνεται στην ελληνική κοινωνία, όπου τα άτομα που είχαν υποστεί διασυρμό, βιασμό και παρόμοια σεξουαλικά εγκλήματα, βρήκαν το κουράγιο να πολεμήσουν επώνυμα άτομα ισχυρά και δυνατά. Είναι λογικό πάρα πολλά άτομα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές πήραν το θάρρος και μίλησαν», δήλωσε.

«Τα ίδια ακριβώς στοιχεία που είχαν οι προηγούμενες υποθέσεις έχει και η ίδια. Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν μάρτυρες που όταν συνδεθούν όλα τα στοιχεία θα αξιολογηθούν και θα κατατεθούν και στην εισαγγελία. Η ποινική διαδικασία έχει ξεκινήσει με την παραγγελία που έδωσε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών να ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση, όπου θα κληθεί η κα Έλενα Αθανασοπούλου να επιβεβαιώσει ή να καταθέσει οποιοδήποτε ενισχυτικό στοιχείο».

Όπως τόνισε ο κ. Καϊμακάμης, η ηθοποιός δεν επιθυμεί να αποκομίσει δημοσιότητα και προβολή από την υπόθεση, ενώ συμπλήρωσε πως η Έλενα Αθανασοπούλου δεν ευνοείται από αυτή την μήνυση.

Ακόμη, υπογράμμισε πως η καταγγελία της ηθοποιού έφτασε και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του η προκαταρκτική εξέταση θα ολοκληρωθεί σύντομα.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως τόνισε ο κ. Καϊμακάμης, η ηθοποιός δεν επιθυμεί να αποκομίσει δημοσιότητα και προβολή από την υπόθεση, ενώ συμπλήρωσε πως η Έλενα Αθανασοπούλου δεν ευνοείται από αυτή την μήνυση.

Ακόμη, υπογράμμισε πως η καταγγελία της ηθοποιού έφτασε και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του η προκαταρκτική εξέταση θα ολοκληρωθεί σύντομα.

 

 

Σε νέες δηλώσεις προέβη η Ελενα Αθανασοπούλου, η οποία καταγγέλλει τον σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλο, για βιασμό, πριν από δώδεκα χρόνια.

«Γελάω, είναι όλο λάθος από πλευράς του, τις λεπτομέρειες για την υπόθεση τις γνωρίζει ο δικηγόρος μου», είπε η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός, μιλήσε επίσης πρωί της Τρίτης και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το 'εγώ ποια είμαι'. Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι. Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα».

«Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη. Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους» συμπλήρωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

 

 

 

 

Ο Κώστας Κωστόπουλος προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση λίγα 24ωρα μετά την καταγγελία βιασμού από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου.

Ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε μέσα από το post του στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως δε θα εμπλακεί καμία δημόσια αντιπαράθεση, ενώ σημείωσε πως ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου στο facebook:

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν