Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη στην Ελλάδα

 

 

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή του από το #SurvivorGR -  Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης ,μετά την αποβολή του από το Survivor.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παρότι θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου, τελικά αποβλήθηκε από αυτό καθώς παραβίασε έναν από τους πιο βασικούς κανόνες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης έπειτα από έναν έντονο διάλογο με τον Τάκη Καραγκούνια, κινήθηκε απειλητικά προς τον συμπαίκτη του χτυπώντας τον.

Η παραγωγή, μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισε να αποβάλει τον παίκτη ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το μεσημέρι ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

  

Με τα ίδια ρούχα που φορούσε στο παιχνίδι και συνοδευόμενος από δύο άνδρες της Acun Medya, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιβιβάστηκε στο βανάκι με προορισμό το ξενοδοχείο.

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ωστόσο, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ένα απρόοπτο, όπως αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Όπως έγινε γνωστό έχασε τη βαλίτσα του!

«Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης στους άνδρες της παραγωγής. «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω» δήλωσε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν!

 

 

Μετά από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, αναδείχθηκε η τελική τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση αφού μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης τέθηκαν στη διάθεση της ψηφοφορίας του κοινού.  

Η απόφαση του Τάκη Καραγκούνια να ψηφίσει, μέσω της ατομικής ασυλίας, τον Άρη Σοϊλέδη φέρνει τα… πάνω – κάτω και στις δύο ομάδες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται ακάθεκτο το θέατρο του παραλόγου στο πιο αμφιλεγόμενο #SurvivorGR - Θεατρικές παραγωγές: Μαρτίκας - Βρισηίδα - Ο Λιανός διέκοψε τον αγώνα για να ρίξει ποινή στον Στάθη! Η προειδοποίηση προς όλους - Oι τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση

 

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρει πως η ανατροπή επαναλαμβάνεται, καθώς κι ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες είχε πράξει ακριβώς το ίδιο ενώ ο μισθοφόρος εξηγεί την απόφασή του, προτάσσοντας το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης. Ο Άρης Σοϊλέδης  αντιδρά έντονα στην υποψηφιότητά του, επισημαίνοντας στρατηγική κίνηση του Τάκη για να τον θέσει εκτός SURVIVOR. Ποιοι συμφωνούν και ποιοι διαφωνούν με την υποψηφιότητα του ποδοσφαιριστή;

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν για ακόμη μια φορά ραντεβού στο στίβο μάχης.

Πολλοί εξ αυτών δεν αντέχουν και λυγίζουν όταν ακούν από τον Γιώργο Λιανό το έπαθλο επικοινωνίας που διεκδικούν έπειτα από 138 ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν τηλεφωνικά με την οικογένειά τους!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στον συγκλονιστικό αγώνα που ακολουθεί;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, φαβορί για την αποχώρηση είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!